Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania 16 w-wa

Nierówne wargi sromowe mniejsze

Polecane posty

Gość ania 16 w-wa

Mam nierówne wargi sromowe ,lewa jest zdecydowanie dłuzsza , mam chłopaka ale się wstydze wspołzyć . czy to jest choroba?

Gość jhgfjhf
pokaz fotke

Gość L.H.O.O.Q
nie martw się, to całkiem normalne :) ja rowniez mam takie wargi i tez sie bardzo wstydziłam, az moj partner powiedział mi, że mam najladniejsza ci*pke na swiecie i nie miał pojecia ze mogłam miec w ogole jakiekolwiek kompleksy.

Gość matacz ,,,...
jako facet uwazam ze nie masz sie czym martwic , mało tego , dla mnie takie coś jest atutem u kobiety i mało ktore ma owe wargi równe ! JA NIE SPOTKAŁEM , co nie znaczy , ze takich nie ma , ale kogo to obchodzi ??:)

Gość zakryty kaptur
Dlaczego kobitki szukaja sobie kompleksow. Masz taka szparke, z jaka sie urodzilas. To jest naturalne. Na Twoim miejscu w ogole bym sie tym nie przejmowal. Jako facet moge Ci powiedziec, ze wiekszosc z nas kreca takie "firanki". Powinnas zrobic z tego swoj atut, a nie wpedzac sie samemu w kompleksy. Moja zonka ma duze wargi sromowe. Kocham ja i wielkosc sromu nie ma znaczenia. Gdyby miala male, to tez byloby fajnie. Duze ( i nie zawsze rowne) dodaja tylko troche pikanterii.

Gość Wiktor199
Tą krótsza sobie wyciągaj i z pewnością kiedyś się wyrównają. Powodzenia i wiele miłości.