Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uzależniona 18 latka

Boże... Ale zazdroszczę temu kto wygrał wczoraj te 23 mln qw LOTTO!!!

Polecane posty

Ile ja bym marzeń za tyle kasy mogła zrealizować. Co wy byście zrobili gdybyście tyle kasy wygrali? Ja zacznę: Połowa kasy na lokate na jak największy procent, reszta na fajne mieszkanie, telefon, komputer itp, i rozrzutny tryb życia :D

Gość a ja nie chciałabym
prawie nic nie mam, tego "prawie" też już się powoli pozbywam - i czuję się wolna! A najszczęśliwsza byłam kilka lat temu, kiedy byłam bezdomna :-)

Gość a może po prostu
a ile na piwo?

Na piwo nie dużo ale zapewne poszlabym na jakas impreze ze znajomymi za która zapłaciłabym kilka tysiecy... Jeszcze na takiej nie byłam :D

Nie mówili gdzie padlo (powiedzą pewnie w dzisiejszym losowaniu lotto) ale mówili ze tylko jeden kupon był na tyle kasy ...

Gość zaabujana wModeratorze
a ja życze temu co wygrał ,że jak nie przeznaczy z miliona albo dwóch na zwierzęta to niech umrze w cierpieniu niech mu porwą rodzine dla okupu i zgwałcą go jego matke albo córke!! niech sie dzieli jak ma a jak zahapa dla siebie to biada mu!

Gość sirkootsu mania
pieniądze szczęścia podobno nie dają ale, zkupy owszem :) Ja na początek też wpłaciłabym połowe na lokate żeby procenty leciały potem : -kupiłabym sobie bmw sportowe -apartamęt w centrum wawy -wybudowałabym dom na wsi rodzicom o którym marzą a, działka pusta stoi bo nie ma kasy -kupiłabym im wymarzoną wycieczke do Toskani na 2 tygodnie -szaleństwo zakupów kosmetyki,ciuchy,buty,dodatki czego tylko dusza zapragnie :) A z czasem otworzyłabym wymarzony ekskluzywny salon piękności dla psów w centrum wawy połączony z ekskluzywnym wypasionym sklepem z ubrankami i dodatkami dla psiaków :)

aby mu tylko psychika nie siadła. Moja matka mówiła, że jej jakiś tam znajomy po wygraniu oszałamiającej sumy w totolotka siępowiesił i tylko skarb państwa się ucieszył......

Gość zaabujana wModeratorze
ja bym zrobiła z kasy tak : kilkamilionów na fajny dom z basenem i tor do jazdy samochodem , dwa auta, wielkie pole i hangary to trzymania psów w odpoiwednich warunkach i innych zwierząt w domu też bym trzymała pełno zwierzaków np. porzucone chomiki i króliki za reszte kasy zrealizowalabym jakis biznes plan , zrobila nowy zaklad pracy ludziom dała prace, jezdziłabym do schroniska z żarciem dla psiaków i dałabym też bezdomnhym jedzenie i wsparcie i spedzlaalbym czas w hospicjum z umierającymi np dziecmi nie dalabym zlodziejskim żydowkskim bankom na lokate, raczej bym sama pozyczała na procent

Gość sirkootsu mania
no w sumie masz racje 2 miliony dałabym na bezdomne psiaki a,jak bym się wyszalała to adoptowałabym 2 dzieciaków z Zimbabwe :P

Gość bnbnnbnnbbn
Szczerze mówiąc nie chciałąbym wygrać tylu pieniędzy. Jeszcze by mnie porwali :D Ale nawet nie o to chodzi, tylko po prostu nagle bym zrealizowała wszystkie swoje marzenia i co potem? Na pewno kupiłabym ładny apartament i jakieś mieszkanie, na przykład w Nowym Jorku albo na jakiejś wyspie :D Część bym zainwestowała, żeby sobie spokojnie rosło. Poza tym finansowałabym schroniska dla psów, ale cały czas miałabym na nie oko, oglądała wszystkie faktury, bo wiecie, jacy są ludzie :O

" 14:00 [zgłoś do usunięcia] zaabujana wModeratorze a ja życze temu co wygrał ,że jak nie przeznaczy z miliona albo dwóch na zwierzęta to niech umrze w cierpieniu niech mu porwą rodzine dla okupu i zgwałcą go jego matke albo córke!! niech sie dzieli jak ma a jak zahapa dla siebie to biada mu!" :O🖐️ masz coś nie tego z głową:) a tak w ogóle skąd nagle tyle na kafe pseudo obrońców zwierząt i bardzo zmartwionych ich losem? jaks nowa moda? wcześniej ani jednego psta a teraz co drugi, trzeci coś o biednych zwierzetach.

Gość a ja wyczoje.. na klmetroj le
dopiero by mi sie zyc chciało, mieszkanko by kupila bo niemam i raczej nigdy ni e bede miec, zwiedzala swit i zasza w ciaze , bo tera z nie moge sobie pozwolic a mam 35l raczej nigdy nie bede mogl a sobi epozwolic.

Gość no chyba sprawdzają
tym razem - powinienes sie cieszyc bo ze swoim wyglądem możesz sie podszywac np. pod psa :D

Bez przegięc... Jego kasa niech robi co chce a nie ze ma oddawac na cele dobroczynne...

Gość no chyba sprawdzają
a tak poza tym jakie cyfry padły? ja bym majac tyle kasy nakręciła jakis zajbeisty film niszowy

Gość szczesliwa marzeniami
A ja wiek kto wygrał ;) ale dla bezpieczenstwa, nie powiem ;)

nie przypominam sobie gdzie, ale czytałem wypowiedzi ludzi , którzy wygrali mnóstwo kasiory i nieopatrznie wygadali się. Nie mogli opędzić się od , potrzebujących, pożyczających, od rodziny tak licznej, że zdurnieć można..... od wizyt smutnych panów z Urzędu Skarbowego...... najlepiej adwokata, który wszystko załatwi, za bardzo godziwą zapłatą, a samemu udawać normalnego przemiłego sąsiada z bardzo przyjemnym kontem w banku.

oj , dizeciarnia ...:) a pomyśleliście ,ze teraz ten gościu i jego rodiznasa w reanym niebezpieczeństwie bo nie brak idiotów , którzy chętnie porwa jego ,albo kogoś za rodizny dla okupu ? wiecie jak teraz rodzina i znajomi będą go " kochała " i na każdego znajomego musi patrzeć przez pryzmat tych pieniedzy - czyl ubi mnie dla mnie samego czy dla mojej forsy ? jak sie wzyscy poobtażaja jak nie będzie chciał dawać " pożyczek " na wieczne nieoddanie ? wszystko - forsa też - ma dwie strony :)

Gość pozbawiona szans na spelnienie
ja nie mam wielu szans w życiu a tak ajkbym miała kase to bym sie zapisała na kurs rysunku, fotografii , pisania, szycia , nauczyłabym sie tego co mnie kręci, chciałabym projektwoać ciucy miec swoj butik, oprócz tego kupilabym se wypasioną lustrzankę chcialabym robic super fotki , ale nie mam szans bo nie mam kasy i nigdy miec nie bede ......

Gość Ja wygralam 2 lata temu
2 000 000 zł ! I co z tego, ze mam lux mieszkanie w W-WIE, wille nad morzem i fajna bryke :(. Pozyczylam duza kase rodzince i teraz nawet nie wspominaja o oddaniu :( Reszte kasy wpakowalam w bisnes, zeby sie sepy dalej nie dosiadly.

Gość hfde412233
bez przesady dwa miliony to nie tak dużo , starczy na np. mieszkanie w wawie to koszt 400-600 tys (takie 2-3 pokojowe w nowym budownictwie) willa nad morzem? WILLA? to pewnie też z 800 tys- do miliona jeszcze auto i jeszcze pozyczyłaś? hahaha i biznes wez sciemniaro , chyba że pozyczyłas rodzinie 5 tysiecy a ten biznes to stragan ze skarpetami :o

2 mln to w porównaniu z 23 mln prawie nic :D

Gość ale i tak zabawnie to zabrzmia
lo