Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia121212

przedwczesny porod

Polecane posty

Gość misia121212

czy podwyzszone crp moze byc argumentem do wczesniejszego wywolania porodu? mam wysokie crp i lekarz nie chce mnie leczyc twierdzac,ze dziecku to nie zaszkodzi...nieco mnie to martwi...

Gość dupa nie lekarz
...nie lekarz

Gość misia121212
malo pocieszajace ;/

Gość dupa nie lekarz
nikt cie nie pocieszy...w dupie cie maja...

Gość DOBRA SPACERÓWKA1
Białko CPR jest białkiem ostrej fazy, którego stężenie rośnie w stanach zapalnych jako rekcja obronna organizmu, towarzyszy temu również wzrost granulocytów i leukocytów. W ciąży dochodzi do zatrzymania wody w organizmie, co może powodować spadek hemoglobiny, może też rozwinąć się niedokrwistość. Proponuję kontrolę wyników po leczeniu. Pozdrawiam

Gość misia121212
\ja wiem co to jest crp. nie musisz mi pisac definicji zerznietej z neta szukam zetelnej odpowiedzi.

Gość misia121212
napisalam tez ze mnie nie leczy..nawet nie umiesz nic sama napisac tyko sciagac z innej strony hasla...

Gość do wczesniejszego
wywolania porodu to raczej nie. W ktorym jestes tyg? Lekarz powinien znalesc przyczyne i zaczac leczenie.

Gość misia121212
jestem w 37tc bralam wczesniej antybiotyk ktory mi zalecil ale wynik crp zwiekszal sie zamiast znizac wiec lekarz uznal ze nie ebdzie mnie faszerowac antybiotykami i kaze leżec i czekac az urodze wczesniej. martwi mnie to, bo bardzo mnie podbrzusze boli. dzownilam do niego wczoraj ale powiedzial, ze tak bedzie bo ten stan zapalny powoduje ból.

Gość misia121212
przyczyny stanu zapalnego nie szukal..oprocz tego, ze zlecil zrobienie badan moczu i morfologii ale z tymi dwoma rzeczami mam problemy od samego poczatku ciazy..wiec moze to pecherz..badz anemia.

Gość do misi
misia twoje odpowiedzi i posty są tak agresywne ze nawet sie tego w spokoju czytac nie da.jesli wszystko wiesz to po jaki chooj sie pytasz?????? a po drugie od odpowiadania na takie pytania są lekarze-wiec wez telefon i do takiego zadzwon a nie płaszczysz sie na forum i wkoorwiasz jak ktos ci napisze cos na temat crp :o zenujące ociężale babsko :o

Gość misia121212
no coz...ty tez nie błysnelas teraz kulturą...

Gość do misi
ja nie jestem tu od blyskania kulturą :D to ty a nie ja zalozylas topik wiec jesli juz ktos ci odpowiada to chociaz napisz dziękuje-wiesz co to znaczy? wypada ludziom dziękowac za rady.nawet jesli juz wszystko wiesz.

Gość Do misi
super jak taka oczytana w necie jesteś, to pewnie tez wiesz, że 37tydzień to ciąża donoszona, więc nawet jeśli urodzisz to nie bedzie to poród przedwczesny. A natura jest na tyle mądra, że jak jest coś w organiźmie nie tak, to dziecko po prostu zaczyna wychodzić (taki mechanizm obronny). Więc jeśli masz bóle podbrzusza, to może niebawem urodzisz?

Gość misia121212
przzykro mi ale dziekowac nie mam za co bo nie otrzymalam odpowiedzi na zadane pytanie. bole podbrzusza moga wskazwac na infekcje ktora mam, gdzie badanie CRP wykazalo to..wiec moja droga jesli nie mialas problwmow ze stanem zapalnym przed porodem to nie udzielaj sie. szukam odpowiedzi od kogos kto mial taka przypadlosc