Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seriously?

czy alkohol na was tez ma taki wplyw?

Polecane posty

Gość seriously?

Przed kazda impreza zawsze sobie obiecuje, ze bede sie ograniczac z alkoholem, jednak zadko konczy sie na 1 piwie, a ze mam dosc slaba glowe, dosc szybko odczuwam wplyw alkoholu. To niesamowite, jak alkohol zmienia psychike - stajemy sie bardziej otwarci, wylewni, ale co jest dla mnie najgorsze - prawie kazdy facet mi sie zaczyna podobac, niewazne czy brzydki, czy ladny, zaczynam rozbierac ich w myslach... Na szczescie poki co konczylo sie tylko na calowaniu... jednak mimo to czesto po imprezie mam kaca moralnego.. Tez tak macie? Czy to normalne? Jak sobie z tym radzic?

Gość seriously?
czyli nie tylko ja.. ale jak to sie dzieje, ze wystarcza nawet 2 piwa, a ja juz najchetniej bym to zrobila z pierwszym lepszym w toalecie..

Gość Edmunt Pipa
bo życie na trzeżwo jest nie do zniesienia

Ja po 1 piwku jestem juz fajnie wyluzowana i rozgadana :D po 2 jestem baaaaaardzo smiała (az sie dziwie!) moge podejsc do kazdego chlopaka ktory mi sie podoba i zaczac z nim flirtowac, nic mnie nie powstrzyma wtedy :D

Gość seriously?
tylko najlepsze jest to, ze jak juz sie z jakims delikwentem 'przelizesz', bo inaczej sie tego nie da nazwac, i przez przypadek podasz mu swoj numer to nastepnego dnia on koniecznie chce sie spotkac, umowic... czy jezeli facet widzi, ze dziewczyna jest pijana i zalezy jej tylko na jednym na prawde liczy na cos wiecej?;o

Gość uwielbiaaaaaaaam
a ja zawsze na imprezie duzo pije i caluje sie z kim sie da, to jest bardzo podniecajace i bardzo przyjemne. tylko kiedy robilam tak juz w liceum mialam troche kiepsa reputacje;/;/;/

Gość dsxsxwxaws
mnie wogole nie zmienia. tylko mi sie w glowie kreci i rzygac mi sie chce. zazdroszcze tym co staja sie bardziej towarci mi nawet kurwa alko nie pomaga. wyobrazasz sobie nie moc sie dobrze bawic nawet po alko? kurwa dno....

Gość kasiaaaaaa1990rrrr
a ja zależy co pije ;) np. wódka mnie zamula i nie mogę wymówic słowa heh za to bardzo zgrabnie sie poruszam zero potykania itd. za to po piwku zawsze mi sie humor poprawia i tez nieraz moge gadać i gadać optymalna ilość alko jak dla mnie to 2 piwa :) wtedy jest fajnie :) a co do sexu hmm heh tez szczeze to ja ogolnie masz duzy temperament ale alkohol niczego nie zmienia tzn. nie chce mi sie bardziej bzykać ;) zreszta teraz nie mam z kim nawet bo zerwalam z chlopakiem a kurwic sie nie zamierzam....