Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Msia ;)

JAKIE WYBRAĆ LICEUM WE WROCŁAWIU???

Polecane posty

Gość Msia ;)

Otóż mam zamiar wybrać się do jakiegoś liceum ogólnokształcącego z rozszerzonym językiem angielskim, ale nie za bardzo orientuję się które jest najlepsze. Czytałam o niektórych w internecie, ale wolę poznać wasze opinie. Dodam też, że po ukończeniu liceum chciałabym studiować filologię angielską. Liczę na waszą pomoc ; )

Gość gość
Polecam liceum SIGMA na placu św. Macieja. Ja tam chodzą i bardzo sobie cenię.

Gość gość
każde jest dobre o ile pracuje tam wykładowca z prawdziwego zdarzenia czyli zaangażowany i umiejący sprzewac swoje wiadomości. ten sam jeśli zmieni miejsce pracy będzie rozsławiał inne licemu. ot co :-)

Gość Kuba 81
Hej, myślę że liceum Sigma będzie dobrym wyborem, mają tam dobrych nauczycieli (z ludzkim podejściem do uczniów),oraz rozszerzony angielski (inne języki zresztą też) .Ogólnie atmosfera w szkole jest spoko i jeśli się jest osobą systematyczną to semestry mijają bezproblemowo. Wiem co piszę bo sam skończyłem to liceum rok temu :)

Gość gość
UWAGA! Wraca ośmioletnia podstawówka i czteroletnie liceum! Jeśli nie masz ukończonego gimnazjum lub liceum, to ostatni dzwonek, aby ukończyć szkołę aktualnie obowiązującym trybem. Wypełnij formularz na stronie, oddzwonimy! www.nova.edu.pl Więcej informacji pod numerem 713070119 Zaprasza Nova Centrum Edukacyjne we Wrocławiu – szkoła za darmo!

Gość gość
Szkoła Nova Centrum Edukacyjne we Wrocławiu zaprasza do zapisu do 3 letniego Liceum Ogólnokształcącego dla Dorosłych! Ostatnia szansa aby dokończyć liceum starym trybem nauczania! Nie zwlekamy a działamy! Więcej informacji ul. Oławska 4 we Wrocławiu