Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 somebody.s.s.s..s

Ktory angielski czas do czego ?

Polecane posty

Go艣膰 somebody.s.s.s..s

Boze jest ich tyle ze nigdy nie bede wiedziala kiedy ktorego sie uzywa馃槶 nie wiem jak wy je rozrozniacie i wiecie kiedy jakiego uzywac

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ; )))))))))))))))))))))))))jio
to prawda, ale nie uzywa sie wszystkich w j. mowionym/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 somebody.s.s.s..s
Jak nie uzywa sie wszystkich ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jest kielka podstawowych ktorc
h uzywasz, coz niby sa regluki ale generalnie to jakos tak ogarniesz sie :) np mowiac o przeszlosci konkretnej - rok, dzien, miesiac czy cos w tym stylu uzywas past simple, jezlei mowisz o tym co stalo sie bardzo niedawno, albo w czasnie nieokreslonym (kiedsy) past perfect. kiedy nie masz sprecyznowanych palnow na przylosc z will, a kiedy jestes czegos pewna im going to, kiedy mowisz o wydarzneiu ktore jest zaplonwane jak odlot samolotu, albo poczatek meczu uzywasz zyjklego present simple. kiedy robisz cos baaaardzo dlugo w zyciu. np pracujesz present perfect, a kiedy cos robilas przez jakis czas (ale juz nie robisz) past countinus etc...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fghjklkhgdf
ta wyzej pomylia troche te czasy wez lepiej poczytaj gramatyke angielskiego w necie pelno takich stron albo kup se samouczek bo ci kafeterianie jeszcze bardziej g膮bk臋 z m贸zgu zrobi膮. kurde ludzie jak macie zle mowic to sie lepiej nie wypowiadajcie..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kipoioo
trzeba s艂ucha膰 jak najwi臋cej a nie si臋 uczyc regu艂ek ku...wa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja jescze czytam
hihi a gdzie sie pomylam? kochana mam zdane CAE i studiuje w uk wiec jezeli faktycznie gdzies sie pomylilam to chetne sie doksztalce ;P tylko mi powiedz :D

Udost臋pnij ten post