Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nuiuhk

problem z przelamaniem sie

Polecane posty

Gość nuiuhk

nie wiem juz co robic bo jakis czas temu ba odkad pamietam chcialam kupic sobie nowy stanik tzn pojsc z mama no i powiedialm jej ze che pojechac do sklepu z ubraniam a ona na to po co ? a jak mysla no jak to kurwa po co po ubrania jakies bo nie ma m nic cieplego do ubrania cholera a ona mowi ze w tym tygodniu nie moze a ja znowu musze sie kisic w jednym staniku przez tydzien bo ona w tygodniu nie moze tylko sobote no jakies jaja .. nie mam odwagi jej powiedziec ze mam tylko jeden i potrzebuje wicej a ten ktory mam obecnie to jest zamaly no ni wiem co zrobi ale i tak bylo lepsze to gdy juz bylysmy w sklepie i przegladamy ubrania i nie wiem chyba z 30 razy probowalm podejsc i powiedziec . ..mamo ? pojdziemy do stanikow?... a uwierzcie mi to naprawde dla mnie trudne ale wkoncu podeszlam i powidzialam no to ona na to... ok pojdziemy ...chyba tam jest jakis dzial z bielizna ... no i kurwa chodzimy po sklepie bo ona sweterek che kupic i chbya wziela z szcesc no i przymierza a jej moz oczywiscie mosi za nia chodzic jak na smyczy no jakas maskara .. ale nie wazne no i po tem jak przymierzyla to mowiy ze ze sklepu wychodzimy ja w ogle sok normalnie mialm swiczki w oczach bo to nie piewrszy raz jak zapomina o tym co chcialam ..jakos tam normalnie cudem zauwazyla ze cos jest nie tak bo normalnie czulam jak mi lep pulsuje tak wnerwiona bylam .pewnie myslicie ze moglam jej przypomniec ale to ze jej powiedzial to i tak duzo dla mnie po za tym nie moglam jej powwdziec w obecnosci jej meza bo spalilabym sie ze wstydu nie wiem co robic pomozcie nie potrafie jej tego powiedziec cholera ona powinna mi w tym pomoc w tych sprawch a ona zachowuje sie jak chuj wie kto prosze pomozcie jestem takim tchorzem ze nie wiem boje sie upokorzenia i wyjde na zalosny no bo ja kupujaca i mierzaca stanika no normalnie zalosc nie wiem czuje etwdy taki wstyd jakby to nie dla mnie bylo a jak ktos jest obok to czyjes sie bezpiecznej ale nie piszcie mi zebym smam poszla bo po pierwsze tak sie kurna boje ze omg wiem ze jak ktos na mie lukna to tak spieke buraka bede chial wtedy umrzec juz mi nie bedzie zalezalo na zyciu serio juz tak milam kiedy czuje ze jest zalosna pomozcie co mam zrobi a po drugie to ze jestem za grania a ja nie zmnam jezyka :(

Gość vikimikii
omg :D

Gość biedny student
wez skróć

Gość nuiuhk
sory za przelenstwa ae naprawde nie moge two wytrzymac tego strachu i braku odwagi tego ze nie mam normalnej rodziny ... biedny student .. przepraszam ale to juz jest skrocone :) kazdy fakt jest wazny

Polskiego też nie znasz niestety. Pogadaj z mamą na osobności, powiedz, że Cię to bardzo krępuje i że chciałabyś pójść z nią na zakupy tylko we dwie, bez jej męża.

Gość nuiuhk
boze naprawde nie macie sie czego czepiac po piewrsze nie mam polskiej klawiatury po drugie chociaz wiem moglam uzyc tych cholernych przecinkow i kropek to nie dbam o to a to ze moge z mam o pogadac na osobnosci i powedziec ze mnie to krepuje to najgorsze co moge zrobic bez urazy moze dobra rada ale nie dla takiej osoby jak ja ja nie pokazuje tego co czuj enie umie nie potrwie to mni enparawde przeraza

Gość nuiuhk
boze naprawde nie macie sie czego czepiac po piewrsze nie mam polskiej klawiatury po drugie chociaz wiem moglam uzyc tych cholernych przecinkow i kropek to nie dbam o to a to ze moge z mam o pogadac na osobnosci i powedziec ze mnie to krepuje to najgorsze co moge zrobic bez urazy moze dobra rada ale nie dla takiej osoby jak ja ja nie pokazuje tego co czuj enie umie nie potrwie to mni enparawde przeraza

Gość nuiuhk
prosze pomozcie dodajcie mi otuchy odwagi bo nie wiem co bedzie dlaej marnuje zycie mylsac co inni o mnie mylsa wiem ale ja tak nie potrafie z dnia na dzien sie zmineic

Tu nie chodzi o klawiaturę. Zabrałaś z Polski jakieś polskie książki? Umiem, a nie umie, a powyżej było dużo więcej. Chodzi o to, że trudno się taki tekst czyta, w którym nie dość, że jest mnóstwo literówek to jeszcze brak w nim jakichkolwiek znaków przestanków. I co my Ci mamy doradzić. Sama nie pójdziesz. Z mamą się wstydzisz pogadać. Jak jest z Wami jej mąż to też się wstydzisz. Może mamy Ci kupić ten stanik i wysłać pocztą? :o

Gość nuiuhk
wiesz co pisalam ten tekst szybko jak i inne bo chcialam wiedziec co mam zrobic i wiedzialam ze znajde tu slowa krytyki ale nie wiedzilam ze to bedzie cholerny jezyk . Masz kropke . mam swiadomosc ze trudno sie czytalo to co napislam i przepraszam ale chialam to zrobic szybko jednak to ze kpisz ze mnie a jednoczesnie zwracasz uwage na jezyk swiadczy o tym ze chyba jestes jakas polonistka bo tylko takie bylyby na tyle bezczelne , penw siebie i zarozumiele by mi wypominac bledy w tekscie a nie to co zrobilam lub czego nie zrobilam w swoim zyciu

Nie jestem polonistką, ale jestem filologiem. Nie kpię z Ciebie, po prostu zwracam Ci uwagę na Twoje błędy i mnóstwo literówek. Powyższy post wygląda już lepiej i po prostu łatwiej się go czyta.

Gość nuiuhk
No to swietnie .Wychodzi na to ze moim problemem jest jezyk polski . FAJNieee ...

Ja tam nie miałam problemów ze zrozumieniem tekstu. Widać, że autorka jest zestresowana i najmniej przejmuje się interpunkcją.. nuiuhk, dlaczego Twój związek z mamą jest taki napięty? Ja do mojej mamy szczerze bez krępacji waliłam zawsze, do taty zresztą też. Nie kumam, czemu tak strasznie się wstydzisz i boisz. Powiedz mamie, że potrzbujesz stanika i zapytaj czy nie może z Tobą pójść na zakupy, ale bez męża, bo inaczej będziesz się wstydzić. A tatę masz? Może z nim powinnaś się wybrać jak z matką CI ciężko. Albo po prostu poproś o kasę i idź z koleżanką. Kupowanie stanika to naturalna rzecz dla kobiety. Ja uwielbiam kupować bieliznę i zazwyczaj angażuję wszystkie panie ze sklepu, żeby mnie wymierzyły, doradziły, dobrały odpowiednie rzeczy. To przecież takie babskie i nie ma się czego wstydzić zupełnie.

Gość nuiuhk
dzieki izz wlasnie tego mi bylo trzeba nie wiem czemu sie tak boje ale wiem ze musze powiedziec bo pozniej bedzie za pozno i to zdanie ZE to takie babskie mi najbardziej pomoglo :) DZIEKUJE