Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jacek123

kwestia zarostu

Polecane posty

Doszedłem do wniosku, że lepiej wyglądam z lekkim zarostem. Macie jakieś rady, jak ogolić się na taki dwu-trzydniowy zarost? Użyć maszynki do włosów, elektryka? Bo zwykłą Gillette to się raczej nie da.

Gość jak nie ma cie w domu
moj facet uzywa maszynki elektrycznej, uwielbiam dwudniowy zarost ;)

jak nie ma cię w domu: u mnie to lepiej jest taki trzydniowy, bo dwudniowy to mocno drapie, a trzydniowy jest już taki mięciutki. Fajnie, że to lubisz, bo z tego co słyszę, to wiele dziewczyn to wprost uwielbia.

Fakt :D Dwudniowy drapie(chociaż jeszcze zależy gdzie :classic_cool:) :D A później już się robi miękki. Sosssss-dawaj :classic_cool: Ja się niczego nie boję 😴

po prostu z lekkim zarostem wyglądam podobno o wiele korzystniej. Zarost mam ciemny.

Gość
Jakich problemów? :D

Gość
A co to jest ten spam?

Hi Dear! I saw your profile on kafeteria.pl I would like to know you better blablabla, kupa reklam oraz inne niechciane maile ;)

Gość
Nie wiem, czy chcę zatrzymać ten profil.

Gość Ekspert_Philips
Jacku, Osiągnięcie efektu trzydniowego zarostu nie jest rzeczą trudną, tym bardziej, że w ostatnim czasie jest to bardzo popularny sposób stylizacji. Naprzeciw oczekiwaniom mężczyzn wyszły firmy produkujące urządzenia do golenia i strzyżenia męskiego, oferując specjalistyczne trymery do brody. Trymer jest skonstruowany na wzór maszynki do strzyżenia, ale jest dużo bardziej precyzyjny. Przykładowo model QT4050 marki Philips posiada aż 18 blokowanych ustawień długości strzyżenia w zakresie od 1 do 18 mm. Dzięki temu można wybrać długość zarostu odpowiednią dla siebie. Dużym atutem tego urządzenia jest system zasysający włoski, który ułatwia utrzymanie porządku w łazience, gdyż ścięty zarost wpada do komory a nie na podłogę czy do umywalki. Mam nadzieję, że pomogłem, ale gdybyś chciał zapytać o jakieś szczegółowe parametry, to pisz na ekspert@philips.com. Chętnie odpowiem na wszystkie pytania. __________________________________ Ekspert Philips, udzielam porad i odpowiadam na Państwa pytania dotyczące produktów marki Philips. Zapraszam do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego.