Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzydziestopieciolatka

Odchudzanie

Polecane posty

Gość malinka0310
hej dziewczyny ja tez wlasnie mam zamiar schudnać mam 22 lata 168 cm i az 74 kg !!!!!!!!!!!!!! szok tak sie zapuscic ale najgorsze jest to ze lubie jesc. lubie dobry obiadek albo cos slodkiego , hmmmm teraz zaczelam chodzic na vacuwell 5 razy juz bylam pod rzad teraz przerwa 2 dni i znowu ehhh chciala bym miec wstret do jedzenia

hehe ja tez uwielbiałam sobie tak podjesc;) jakis dobry obiadek albo cos słodkiego:),ale odkad jestem na diecie jakos mi mineło:)Pierwsze dni były koszmarne,ale dałam rade:)tzn daje rade.Jem tak samo do woli ,ale tylko dozwolone rzeczy.Chociaz odkad przeszlam na diete od jakiegos czasu coraz mniej mi sie che jesc .Ostatnio zjadłam na śniadanie 4dietetyczne placuszki ,po południu wypiłam tylko kawę bo nie byłam głodna i na wieczór wmusiłam w siebie jogurt:) Więc wszytsko jest do zrobienia tylko trzeba się postarać bardzo:)

Gość malinka0310
kurcze jak ty to zrobnilas ?? ja dzis wciagnelam tyle ze az nie pamietam hehe no i troszke slodyczy najgorze wole wcle nie jesc ale jak to zrobic przeciez to wszytsko tak kusi :(

hihi:) trzeba samozaparcia:) Ja strasznie chce zrzucic to pare kilo jeszcze tylko 5 i bede zadowolona:) malinka dieta nie jest taka straszna jak sie wydaje:)Ja się bardzo ciesze ,że na nie jestem bo fantastycznie sie czuje schudłam juz 5 kg a jem całkiem smaczne rzeczy:)

Gość cookieeeeee
brał ktoś citrimax chromium??

Gość cookieeeeee
a znacie jakies inne wspomagacze, bezpieczne i skuteczne?? przy diecie i cwiczeniach...

podobno Linea jest dobre ja sama nie brałam ,ale kolezanka polecała.A ostatnio czytałam ,że te tabletki są rewelacyjne meridia 15

Gość malinka0310
bralam meridie jak jeszcze byla narynku w aptekach bo juz teraz od pol roku sa wycowfane calkowicie ze wzgledu na duza ilosc zgonow dziala jak amfetamina ciagle pobudzenie rozstrojenie nie mozna sie na niczym skupic ale faktycznie jest brak apetytu . ...... a jaka diete stosujesz ?? ja sie ciagle tak zabieram i nic z tego kiedys nie mialam takich problemow po tabletkach anty zaczelam przybierac i to nie wode a tluszcz :(

Gość cookieeeeee
Planuje w maju akcje odchudzajaca - w maju bo zdaje mature i zeby to mi na niekorzysc teraz nie wyszlo... No i mam 18 lat wiec boje sie troche wspomagaczy ale w zeszlym roku bralam term line i cwiczylam 1 godzine dziennie na steperze = 30 min gimnastyki i dieta 1200 kalorii.

Gość cookieeeeee
sorki napisalam = zamiast + ;) steper i gimnastyka

Gość gibka2010
jako uzupelnienie diety polecam Szanownym Paniom czerwona herbatę pu erh, ja od wakacji piję irving tea spa perfect slim i bardzo sobie chwalę, bo świetnie smakuje, a i kilogramy jakby powoli się ze mną rozstają, ku mojej wielkiej radości :)

Gość Sylwiia
Dlaczego nie. Byłam w aptece i kupiłam środek z chromem, zieloną herbatą, kwasem linolowym i ananasem Slimitin. Podobno dobry. Mam nadzieję, że pomoże na mój apetyt na słodycze. Co do diet próbowałam już różnych, tyle, że uwielbiam batoniki, ciasteczka, pączki i to właśnie mnie zawsze dobija :((((

Gość Monnnika
Jestem na diecie i niby wszystko jest dobrze, bo mi spada, ale zaczęły wypadać mi włosy. Czy ktoś zna coś dobrego na włosy, ale naturalnego - nie tabletki czy leki itp. Potrzebuję coś z babcinej apteczki.

hejka witaj 35latka ja mam 34:) codziennie jeżdżę rano na rowerku .a o której Ty? jestem z tych wiecznie odchudzających się. Teraz mam etap że kicham na diete ,co nie oznacza że się obżeram.Rowerkowanie weszło mi już w krew no i dzięki temu nie tyję.

hejka witaj 35latka ja mam 34:) codziennie jeżdżę rano na rowerku .a o której Ty? jestem z tych wiecznie odchudzających się. Teraz mam etap że kicham na diete ,co nie oznacza że się obżeram.Rowerkowanie weszło mi już w krew no i dzięki temu nie tyję.

Gość Sylwiia
Hej Trzydziestopieciolatka a może to woda. Nie załamuj się! Ja właśnie dlatego nie warzę się codziennie, tylko staram się 1-2 razy na tydzień. Takie codzienne ważenie to demotywuje,a po co. Ja swoją kurację cały czas ciągnę i jakoś pomału, pomalutku lecą te kilogramy. Na samym początku było szybciej, a teraz już troszkę wolniej, ale to, czytałam, naturalne. Zastanawiam się nawet czy nie brać więcej tego slimitinu, ale też nie chcę przesadzić, bo po co. W lipcu nad morze - i do tego czasu jak zrzucę jeszcze te 4 do 5 kg będzie dobrze.

Gość Alicja Serafinowicz
Jak wszystkie wiemy, ilość mitów na temat odchudania jest ogromna! Fora internerowe nie zawsze przekazują rzetelne informacje, a nawet najlepsza przyjaciółka, nie zawsze będzie w stanie udzielić trafnej rady. Warto wiedzieć, że są też inne rozwiązania. Polecam skorzystanie z rad osoby, dla której tematy diet i odchudzania są na porządku dziennym. Na stronie elavia.pl do waszej dyspozycji jest specjalista, który gotów jest odpowiedzieć na każde, nawet najtrudniejsze pytania z tej dziedziny (http://elavia.pl/klub). Więc śmiało piszcie! :) Pozdrawiam, Alicja