Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie tylko do kobiet

czy macie problemy z orgazmem gdy kochacie sie 1 raz

Polecane posty

z nowym partnerem? ja ni kija nie moge dojsc....dopiero po jakims czasie,po kilku razach.jest mi przyjemnie itd jestem bardzo podniecona ale z orgazmu nici..czy wy tez tak macie?

wypowie sie ktos?

o jezu. bo to normalne że pierwszy raz jest mało przyjemny, boli itd. nastepnym razem,jak kogś poznasz nowegi, wydającego się kimś wartościowym i chętnym na związek to nie poddawaj się uprzednio operacji rekonstrukcji błony jak do tej pory i będzie ok

ale mi nie chodzilo o 1 raz ogolnie tylko o 1 raz z innym partnerem.

Gość moze glupie ale ciekawi mnie t
daj sobie spokoj z bzdurami okl! nie chodzi o zadna blone.

Gość rozmowywtoku
tak moze byc np kiedy nie jestes pewna siebie- choc oczywiscie mozesz wydawac sie przebojowa itd itd. przyczyny: 1- nie jestes pewna czy calkowicie podobasz sie swojemu facetowi, po 2- najwazniejsze- jeszcze nie wiecie co ktore lubi

Gość moze glupie ale ciekawi mnie t
coz no ja podczas sexu nie mysle o pewnosci siebie i jakos nie odczuwam jej braku czy cos...ale jakos nie moge wtedy ni kija dojsc mimo ze na codzien jak juz kochamy sie kilka razy to potem nie mam zadnych problemow z orgazmem.zawsze mam. a 1 raz z innym partnerem-nigdy.

Też tak mam i to nie ma związku z brakiem pewności siebie czy rekonstrukcją błony. Po prostu potrzebuję czasu, żeby siebie samą wyczuć z nowym partnerem.

Gość ja tak mam niestety....
jestem super wilgotna, podniecona, niby sprawia mi troche przyjemnosci jak sie kochamy ale do orgazmu mi daleko:( i nie wiem czy go kiedys osiagne:(

Widocznie masz coś nie tak z psychiką. Normalna kobieta zawsze ma orgazm z każdym facetem już za pierwszym razem. Pewnie miałąś za mało partnerów i jeszcze się tego nie nauczyłaś, przy 30 z kolei już nie powinno być tego problemu.

Gość o matko boskaaaaaa hahahaha
"niepotrzebnie rekonstruujesz błonę dziewicza" text roku!!!!!!! hahahaha:D:D

Gość martinnka
hahahaha padłam!:D:D

Z reguły kobiety maja po prostu problem z osiągnięciem orgazmu, czasem przy pierwszym razie, a czasem, a nawet dość często i potem. Wiele kobiet cierpi na anorgazmię i nawet sobie z tego nie zdaje sprawy. A można przecież temu jakoś przeciwdziałać. Na rynku dostępne jest choćby takie dobre urządzenie Lady Laser - sprawdza się naprawdę nieźle i pomaga wyjść z tych łóżkowych problemów.

dominik1000 Widocznie masz coś nie tak z psychiką. Normalna kobieta zawsze ma orgazm z każdym facetem już za pierwszym razem. Pewnie miałąś za mało partnerów i jeszcze się tego nie nauczyłaś, przy 30 z kolei już nie powinno być tego problemu. kto Ci takich głupot nagadał? to też zależy od starań faceta. może mi jeszcze powiesz że każda normalna kobieta dochodzi po minucie? Nieważne ilu partnerów miała jak facet dupa to orgazmu miała nie będzie chyba że się sama zadowoli;p