Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochanaona

druga kobieta

Polecane posty

Gość Zakochanaona

Witajcie Panie i Panowie. Mam nadzieje, że ktoś mi podpowie co mam robić. Jakiś czas temu poznałam pewnego faceta. Jestem w związku od dawna nieszczęsliwa próbuje to skończyć ale boje się, że mój obecny facet sobie coś zrobi. Jednak nie to stanowi problem. Z nim sobie poradzę. Otóż problem polega na tym, że koleś którego poznałam (na jednej ze społecznościówek): 1. Mieszka blisko 500km ode mnie 2. Ma dziewczyne od prawie dwóch lat Był u mnie już dwa razy spędziliśmy cudownie czas. Kiedy jest blisko jestem naprawde szczęśliwa. Zakochałam się. Powiedziałam mu to na początu tylko mnie przytulił po kilku dniach powiedział mi, że też tak czuje. Mówi, że nie wie co ma zrobić bo jest ze swoją dziewczyna od dawna a zna ją od dziecka i jest szczęśliwy-jednak zdradza ją ze mną tak? Co ja mam zrobić naprawdę się zakochałam a jak pomyślę, że on jest tam z nią...:( Serce mi pęa. Poświęca mi naprawde dużo czasu, coraz częściej ją okłamuje i zaczyna mieć wątpliwości na szczęście nie mieszkaja razem. Powiedzcie czy uważacie, że jest szansa, że coś z tego będzie? Czy to jest tylko nic nieznacząca przygoda dla niego, miłe chwile i seks. Czy jest o co walczyć??!!

Gość hmmm...no tak...smrak
typowa galerianka

Gość Zakochanaona
Galerianka? Bo co bo zakochalam się? jest czuły ciepły delikatny ale źle mi z tym, że jest ONA przecież nie powiem jej o wszystkim chociaż mam jak... Nie zrobie mu tego

Gość Zakochanaona
Kurcze to jest naprawdę trudne widze, że on zmienia strasznie podejście do życia. Dużo ryzykuje nie mówi mi nigdy nic z tego nie będzie... To wrażliwy super facet. Nie długo przeprowadzam się będe nieco bliżej niego jakieś 250 km może wtedy uda mi się coś z tym zrobić? będe go częsciej widywać może wtedy zawalczyć?

Gość hmmm...no tak...smrak
galerianka dlatego, żedajesz mu dupy, wiedząc o tym, że on ma już dziewczynę. jak dla mnie galerianka i dlatego, że wiedząc o tym, jaki on jest chcesz budować jakieś "uczucia wyższe", tam, gdzie jest PEWNE, że ich nie ma ze strony tego faceta.