Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toilewkoncumamjesc

proszę was o radę czy dużo dzisiaj zjadłam?

Polecane posty

Gość toilewkoncumamjesc

Witam Was Będę wdzięczna za Wasze opinie. Jak myślicie czy dużo dzisiaj zjadłam? Rano zupa rosołowata(dość chuda, z odrobiną ziemniaczków) Obiad koło 13:30 puree ziemniaczane (dwie łyżki) plus 3/4 piersi z kurczaka w sosie ziołowo śmietanowym (zapiekane w piekarniku, nie dodawałam tłuszczu, nie licząc śmietany 10 procent) Teraz dwie kanapki z drobiową chudą wędliną i margaryną rama Ponadto kilka słonych paluszków, kawa latte, jedna czekoladka z bombonierki (nie cała tabliczka, żeby nie było), cappuchino Do tego dwa kubeczki herbaty (nie słodzonej) Korci mnie żeby coś podjadać więc wtedy wcinam pestki dynii albo słonecznika Powiedzcie mi, czy ja jem za dużo? bo już sama nie wiem... Co Wy dzisiaj jedliście?

Gość rozmowywtoku
gdzie ten swiat zmierza......... dazaca do obsesji kobieto, podstawowa zasada jest taka, ze nie wazne ile zjadasz wazne ile spalasz. wiec jezeli tylko lezysz i oddychasz to duzo, jezeli wyciskasz ciezary to malo

Gość toilewkoncumamjesc
dużo?? nie chodzę na siłownię ostatnio, bo zachorowałam i niestety wysiłek typu ćwiczenia odpada ale dużo chodzę, byłam dzisiaj na długim spacerze codziennie dużo spaceruję

Gość toilewkoncumamjesc
aha dodam, że mam 170 cm wzrostu, jestem kobietą 25 lat, ważę 54 kilogramy nie ukrywam, że nie chciałabym przytyć panicznie się tego boję wiem, że to śmieszne ale mam taki właśnie problem, chyba wynika z mojej nerwicy

Gość biedny student
sporo, będzie z 3000 kalorii

trochę z tym śniadaniem przesadziłaś.Po co jakiś rosół.lepiej jakieś płatki z mlekiem albo jajka.Za rzadko jesz,co może powodować,że organizm będzie odkładał tłuszcz,żeby się nie zagłodzić.Powinno być 5 posiłków dziennie bez przekąsek(np.jabłko to też posiłek),co ok.3-4 godziny.Na kolacje jeść jak najmniej.Słone przekąski zatrzymują wodę w organiźmie przez co może wydawać się,że brzuch jest gruby.Śmietankę lepiej zastąpić jogurtem.

wszelkie pestki są nieziemsko kaloryczne choć zdrowe to prawie sam tłuszcz a przy takich głodowych racjach efekt jojo murowany

I jedz normalnie.Bo masz moje proporcje,ja ważę 58 i jest ok.

Gość toilewkoncumamjesc
aha a pestki mam jeść, lekarz mi zaradził, bo to taki naturalny dodatek do mojego leczenia a myślicie, że np jakbym jadła do każdego posiłku coś zielonego, jakiś owoc byłoby lepiej? na śniadanie polecacie płatki ale ja nie cierpię.. myślicie, że co mogłabym jeść na śniadania, by było odżywcze a nie takie kaloryczne jakiś twarożek? itd?

Gość aquariuss
Wszystko zależy od przemiany materii. Mi się wydaje że ok, jak na faceta :D ale zastanawiam się nad jednym... Rosół z ziemniakami??? Kto je Rosół z ziemniakami!?!

Gość toilewkoncumamjesc
kupiłam dzisiaj tą kawę nescafe gdzie 30% to kawa zielona podobno dobrze wpływa na przemianę materii i chroni przed tyciem

Gość toilewkoncumamjesc
nie nie to była zupka na bulionie, do której dodałam jednego ziemniaka na talerzu miałam właściwie z 5 kosteczek ziemniaka, 2 kostki marchewek to nie był zwykły rosół wiecie co ja często jem rosół taki na kurczaku gotowany, dość tłusty (na obiad, na 1 danie) może powinnam zrezygnować i robić inne zupy heh

Gość toilewkoncumamjesc
to jak mam schudnąć... :(

Gość ja jem ile chce..
a jak jestem pełna poprostu moge wziasc cos na przeczyszczenie :)

Gość toilewkoncumamjesc
jak jutro się wysram to chyba trzeba bedzie kibel przepychać :(

Gość EErato
a ja: sniadanie: -talerz owsianki z mlekiem prosto od krowy -2 bułki z poledwica sopocka i pomidorem -gruszka -zielona herbata w miedzy czasie banan i 3 ciastka obiad: -talerz zupy pomidorowej z makaronem -ziemniaki, hamburger-kotlet, brokuł -sok jablkowy w miedzyczasie: chrupki cheetos-mala paczka, sok kubus, banan kolacja: polowa domowej pizzy z grzybami, kielbasa, papryka, serem i ketchupem herbata malinowa

Gość GHAH raritet HHAH delikatet
Bardzo mało zjadłaś.

Gość pierdulenie o Szopenie
Napiszę ja :D śniadanie: Dwie kromki chleba jasnego z 82% masełkiem, szynką z tłuszczem. Na dodatek dowaliłam na tę szynę kawałek sera wędzonego :classic_cool: herbata zielona ( bez cukru !!! heheh ) Obiad: Rosół z makaronem ( u mamy) więc 2 talerze :D Ziemniaki, mięso wołowe gotowane, kapusta kiszona gotowana ( chuda ) Podwieczorek: jabłko Kolacja: Dwa drinki :classic_cool: I co ? Masakra ?

Gość wg mnie to malo zjadlas
ale ja nigdy nie bylam na zadnej diecie, wiec nie jadam jak ptaszek :P I bym sie jakimis tam platkami z mlekiem rano nie najadla na pewno :P