Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maz testuje zone

Niech dostanie bzika

Polecane posty

Gość maz testuje zone

Witam, mam pytanko do doswiadczonych, eksperymentujacych kobiet jak i mezczyzn. Szukam dobrego feromonu, chcialbym obudzic u mojej pani jakiegos demona sexu i mam nadzieje na jakies porady. Nie mam problemu ze zona mnie nie chce, ale jest ona troche staroswiecka w lozku i ja chcialbym sprawdzic czy po zazyciu czegos nie bedzie mi, a tym bardziej jej lepiej podczas sexu. Nie myslcie ze chce ja do czegos zmuszac, powiem jej co jej dam :)

Żałosne człowieku, feromony chemiczne to pic na wodę dla głupich, którzy nie potrafią nakręcić kobiety. Demona seksu to trzeba umieć wywołać naturalnie poprzez uwodzicielskie gesty itd. a nie wlewać jakiś badziew do herbaty :o

powiesz jej co jej podasz? uwazaj, ja bym sie wkurwila gdyby moj facet chcial mnie szprycowac jakimis srodkami. twoja partnerka moze pomyslec, ze jest naprawde chujowa w lozku skoro chcesz 'pomagac' w taki sposob.

Gość maz testuje zone
cos zle mnie chyba zrozumieliscie, chodzi mi o cos w rodzaju rozluznienia, o to aby ona czerpala wieksza przyjemnosc z sexu, a nie myslala o tym czy cos jest nie etyczne, czy moze zle w jakis inny sposob, zawsze staram sie byc delikatny i dac jej poczucie bezpieczenstwa, do niczego jej nie zmuszam, ale widze ze cos ją czasem hamuje. Dobrze jednak wiedziec ze te feromony to pic na wode, taka odpowiedz tez mnie satysfakcjonuje.

a rozmawiales z nia o tym? najczesciej przy takich sytuacjach zapomina sie o najprostszym rozwiazaniu - rozmowie ;)

Gość maz testuje zone
Prosze mnie nie brac za jakiegos glupiego nastolatka, oczywiscie ze rozmawialem, pytalem czy wszystko jest ok, czy nie robie jej czegos co ja krepuje, boli itd, uslyszalem tylko ze jest cudownie i ze nie mam sie czym przejmowac. Musze wiec na tym poprzestac i wierzyc ze wszystko jest ok. Takze dziekuje za odpowiedzi i milego wieczoru zycze.

Gość prorokee
Nasmaruj się gęsiwem :classic_cool:

Gość Mac Gaywer
A tam, pierdoły ci opowiadają . Upij ją :) , byle tylko nie na smutno ! , żadnych głupich sentymentalno wspomnieniowych gadek w czasie konsumpcji i nie za dużo , bo zaśnie :D