Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy podobal

Czy podobał Wam się kiekdyś kobietki wykładowca??

Polecane posty

Gość czy podobal

jak w temacie... Mi się podoba jeden doktorek, jest jeszcze młody, ma 34 lata (ja 22), przystojny i jaki inteligentny ... eh pomarzyć dobra rzecz... Na wykładach często czuję jego wzrok na sobie ale to pewnie dlatego, że sama się gapię :) za 2 tyg. mam z nim egzamin ale pisemny, jak obleję to ustny a wtedy na pewno będę speszona jak nic hehehe

Gość wszystkowiedząca Małgorzata
normalka:D tylko głupia nie bądź!:) i się w coś nie wmanewruj:P

Gość czy podobal
Nie, nie nic z tego, to tylko takie fantazje, które mnie nachodzą. On albo mi się śni albo o nim myślę, ale to takie zauroczenie, za 2 tyg. kończę z nim wykłady, to pewnie mi przejdzie :) po prostu to taka odmiana, bo mamy samych starych, zgrzybiałych profesorów a nagle ON... ciacho :))

Gość czy podobal
up up up

Gość czy podobal
Pogada ktoś?!

Gość czy podobal
myślałam o tym żeby pójść na całość i rzucić się na kolana przed jego kutasem tylko że jestem nieśmiała:(

Gość czy podobal
nie licze na wielka miłośc ale może chociaz 5 dostane:)

Gość GHAH raritet HHAH delikatet
Fantazjowanie to bardzo zdrowa rzecz!

Gość majsaljs
ja miałam taka sytuacje ze moja kolezanka zadłuzyla sie w profesorku i pisała do niego maile ten jak sie zjarzył ze ona nie tylko słuzbowo, to przestał jej odpisywać. lepiej nic nie rob.

Gość podobał mi się potem był
moim promotorem, łaziłam do niego z pracą mgr, on miał wtedy 31 lat a ja 24, to było kilka lat temu, przeszło mi po jakimś czasie, ale wtedy myślałam o nim w noc i w dzień :O w dodatku on był i pewnie jest kawalerem

Gość my mieliśmy takie ciacho
na uniwerku :-) facet był po 30tce i dziewczynom bardzo się podobał Wszystkie były oburzone ,bo mi jako jedynej wpisał 5 do indeksu :-) Do dzisiaj nie wiem za co,jakoś wiedzą się nie wyróżniałam :P

Gość kkkk545435
mi się kiedys pdobała moja wykładowczyni: miala taką jedrną tłustą dupe że tylko myslałem o jej wyruchaniu

Gość Mi sie podobal
i wciaz podoba ;) Ale roznica wieku byla wieksza ;) Ja nie z tych co sie wdaja w zwiazki ze swoimi "guru" ;) Ale znam pare takich zwiazkow ;) Jesli roznica nie jest duza to co stoi na przeszkodzie? Oczywiscie jak juz skoncza sie zajecia z nim ;)

To ja autorka, zaczerniłam sie, bo podszywy jakieś tu się pchaja :) pewnie jakiś tępak zazdrości doktorkowi hehe a jest czego, oj jest... :))

Gość majsaljs
zadłużyłam sie w Providencie i teraz musze dawać doopy panu który przychodzi po należności, wtedy on poświadcza właścicielowi że nie zastał mnie w domu

Gość crunchips;p
Ja tez w doktorze;) Filozofii:) Mniam, ciacho jak nic. Taki duzt facet, brodka, mniam:)

jest przeszkoda, bo On ma zone, a ja jestem raczej poukładana i nie pcham się w takie zaułki ;) nie wyobrażam sobie, żeby przeze mnie czyjas rodzina się rozpadła, po prostu czułabym się okropnie. :) Dlatego to wszystko pozostanie na poziomie moich niespełnionych marzeń :)hehe piszę jak nastolatka ;)) Z tym guru, to masz racje, czasem tak mam że upatruję sobie jakiś ideał i wzdycham nad nim ale nic więcej nie robie, bo czuje się za słaba :)

Gość Mi sie podobal
Aaaa, nie no to wiadomo ;) Jak zonaty to odpada w ogole ;) Powzdychac mozna ;) Chociaz znam takie, korym to nie przeszkadzalo. Ale nie bede sie wypowiadac na ich temat :P

Wiem, że są takie kobiety, a pózniej przez nie cierpimy... :/ Ja sobie nie wyobrażam tego, obwiniała bym się za jej cierpienie i czuła jak...

Gość zauroczona marzycielkaaaaaaaa
A owszem, podobał się :) Nawet teraz jestem na etapie zafascynowania pewnym doktorem z mojego uniwersytetu. Co prawda jest starszy ode mnie jakieś 20 lat, wiec jest dobrze po 40-ce, ale co poradzić, jak uwielbiam dojrzałych facetów, którzy są inteligentni i pociągają mnie swoją wiedzą. Ehhhh chętnie bym się u niego dokształciła :P

Gość na jakiej podstawie
zadluzyc sie w profesorku to metafora? wiesz co to jest metafora? to kazdy blad mozna usprawiedliwic metafora Twoim zdaniem?

Ja mam tak samo... Również pociąga mnie wiedza u facetów, myslę sobie jakby to była z nim... :) A ten Twój ma żonę?! A próbowałaś z nim złapać jakiś kontakt??

Gość zauroczona marzycielkaaaaaaaa
Tego nie wiem, nie dowiadywałam sie, bo niby gdzie i jak? Kontaktu również nie nawiązuje, pozostaję na etapie biernej fascynacji :) Nie mam odwagi, boję się że zbłaźniłabym się na maxa..

A ten nasz sam mówił o swojej żonie na wykładzie więc wiesz... :) Ja również bym się bała, nawet gdyby był wolny, chyba że sam by coś zainicjował :)) hehe