Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy podobal

Czy podobał Wam się kiekdyś kobietki wykładowca??

Polecane posty

Gość zauroczona marzycielkaaaaaaaa
Ja obrączki nie widziałam, wiec może akurat wolny jest :) A co do inicjatywy z jego strony.. Gdyby taka wystąpiła to bym się długo nie zastanawiała nad rozwinięciem znajomości :)

Domyslam się, ale z ta inicjatywą nie taka łatwa sprawa, On jako Twój wykładowca raczej nie będzie nic próbował, z drugiej strony, gdyby mu dać to do zrozumienia, jakoś delikatnie to kto wie jak by sie potoczyło :)

Tak wiem wiem, niestety. Ale z drugiej strony, jak mu zasugerować, ze mnie interesuje? Przecież nie napiszę mu numeru tel na kolosie ani nie będę puszczać oczek na zajęciach :D Jestem ciekawa pomysłów i sugestii :)

hehe a co ja Ci poradzę kobietko? U mnie to jest tak, że z góry wiem, że nic z tego :) Ja to tylko sobie mogę popatrzeć... :)) On kiedys na wykładzie powiedział cos takiego, ale to było odnośnie tematu naszych zajęć, że wchodząc do sali wykładowej nie staje sie zimny i obojetny na kobiece piekno, że wzrok meżczyzny wybiera sobie mimowolnie jednostki bedące dla niego atrakcyjne fizycznie :)) Tak jak mówię to było na temat wykładu, On czesto obrazuje nam wszystko na przykładach:) No to moja wyobraznia od razu pobudzona hehe :) No nic, pomarzyc dobra rzecz :) Wracajac do Ciebie, to naprawdę nie wiem, co możesz zrobić:) ja to się cieszę nawet jak mamy koło, że potem wstane i podam mu swoja pracę do ręki, on wtedy sie na mnie patrzy i usmiecha MRRRRRRRRRRRR.... Masz tyle odwagi w sobie, żeby coś zacząć??

Gdybym miała pewność, że on tego chce, to myślę, że bym się odważyła. Ale cóż, on nie może z racji swojej pozycji zrobić pierwszego kroku, ja chciałabym skończyć jednak tę uczelnię i nie zrobić z siebie kompletnej idiotki przed nim, więc pozostaje mi jedynie potajemnie wzdychać do niego :)

A studentów jakiś fajnych masz? U mnie sam babiniec, a kolesie tacy jacys... jeden zajęty inny nieśmiały, sie nie odzywa... Nie to, że mam wygórowane wymagania ale akurat mój kierunek jest dosć sfeminizowany.

Niestety nic a nic ciekawego :/ Ale tak sobie myślę, że od zawsze mi się podobali starsi, dojrzali faceci, więc inny "target" mnie jakoś mało interesuje ;)

Wiesz co, wcale Ci się nie dziwię, mnie również kręca dojrzalsi faceci, oczywiście nie tylko wiek jest atutem, bo nie zawsze starszy=dojrzalszy, czasem to się różnie kształtuje, ale ponizej 25 lat nigdy nie zeszłam hehe Chociaż młodsi potrafia nieraz przykuwać uwage urodą :))

To prawda, młodzi faceci również mają niezaprzeczalne zalety. wiadomo :) Jednak, dla odmiany chciałabym spróbować czegoś innego, a dojrzały facet dziala na mnie jak magnez. Nie wiem nawet jak to wytłumaczyć, ale on mnie wyjątkowo intryguje.

Może to jest tak, że Oni imponują nam z racji swej niedostępności... Nasza wyobraznia płata nam figle, bo na co dzień twardo stapam po ziemi i jestem raczej pewna siebie w kontaktach damsko-męskich, natomiast w sytacji ja-on i ustny egzamin cos czuje, że będzie porażka :)heh

Masz rację, coś w tym jest, pragniemy tego, czego mieć nie możemy lub do czego trzeba długo dążyć. Ale w Twoim przypadku ten egzamin ustny to całkiem dobra sytuacja. Ty i on sami, nie w tłumie innych, którzy mają tysiąc spraw i pytań do niego.Wyucz się wszystkiego, żeby dobrze wypaść, do tego zalotne uśmiechy (ale bez przesady z tą zalotnością ;) ), subtelna kokieteria, no i zasugerowanie jakim jest dla Ciebie autorytetem w te dziedzinie nauki.. I Kochana kto wie jak się wszystko potoczy :) W sumie dzieje się tyle nieprawdopodnych sytuacji, że niczego nigdy nie można na 100% wykluczać :)

Póki co mam nadzieje, że zdam pisemny, bo ustny to poprawka... aż tak mnie nie wzięło, żeby chcieć dla niego oblać egzamin ;) jednak z moim szczęściem to kto wie :) A nie myślałaś, żeby napisać do niego maila?!

Oki, ja już wracam do książek, bo skupić się nie mogę, myślę o Nim zamiast się uczyć, ale będę tu zaglądać, jeśli topic przetrwa :) piszcie :) pozdrawiam!

Gość dla mnie sprawa jest oczywista
też mi się podoba, ale cwiczeniowiec. ja mam 21 lat a on ok 25 -26 tak bym chciala poderwac ale nie wiem jak 😭

Gość i co tu tak
cicho ?:D

Gość ja pogadam
:) tez m isie taki jeden podoba:)