Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozciekafetriuszki hlip hlip

pomozcie kafetarianki podjac decyzje

Polecane posty

witam ,mam do was prosbe kochane otoz zakochalam sie w tym plaszczku ,zwlaszcza kolorku tylko jest problem bo plaszczyk ma 75cm a ja 173cm i ten plaszczyk zakrywać mi bedzie 3/4 pupy .Jak myślice czy przy tym fasonie bedzie wygladal na kusy,musze sobie go odpuscic??:( http://www.voila.pl/497/v7a5j/index.php?get=1&f=1 bardzo was prosze o wypowiedzi dziewczyny!!!

Gość sdsdsfsdfs
pytanie ile wazysz i ile masz wzrostu, jesli jestes pulchna nie powinnas nosic dwurzedowek bo one i tak poszerzaja. ale plaszczyk ladny, jesli jestes szczupla to bierz.

no wlasnie niestety nie widzialam nic podobnego o tej dlugosci *75cm) a jak juz to inny fason typu tuba ,heh nie wiem co zrobic bo niestety pozostaje mi kupno "kota w worku"

Gość marika fika
hmm, taki fason raczej dobrze wygladalby na dziewczynie, na ktorej zakrywalby nieco wiecej, niz 3/4 pupy... Jest rozkloszowany, czyli powiekszy tylek, a ze nie jest za dlugi bedzie sie rozkladal w okolicy pupy jak kwiat... Kolor ladny, ale latwobrudzacy. Szkoda wydawac kasy na cos, co moze na tobie zle lezec. Zreszta, poszukaj po sklepach takiego modelu, zobacz, czy by ci pasowal. Ja wiem, ze mnie nieladnie w takich plaszczach.

173cm/52 kg szczupla ,lecz z obfitym biustem 70C -ale na szerokosc wymiary mi odpowiadaja ,niestety na dlugosc juz nie ,nawet jakbym wziela rozmiar wiekszy to dlugosc jest ta sama:/

Gość ale wtopa
nie kupuj czegos czego nie widzialas ja do tej pory mam te paskudna torebke z oriflame i kosmetyczke z avonu

Gość ale wtopa
pol posladka?nie wiem

niestety mam dlugi tułów i sieka mi na 3/4 [pośladka)

help