Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DEQ_prd

Gdzie kupić prezenty mikołajkowe jutro z samego rana w Wawie?

Polecane posty

Gość DEQ_prd

Muszę jutro przed robotą kupić prezenty mikołajkowe. Trochę mi się nawaliło i mam tak an ostatnią chwilę. Muszę to zrobić z samego rana, bo potem z różnych przyczyn nie będę miał czasu. Muszę je kupić gdzieś w centrum Wawy. Poszukuję miejsca: - w centrum Wawy - z prezentami - otwartego od wczesnej pory Polećcie coś, błagam

Gość sdsdsfsdfs
zalezy co chcesz kupic??!! czekoladowe mikolaje? w kazdym spozywczaku. ksiazki w empiku albo media markt od 8, bizuteria? od 10. zlote tarazy ogolnie otwarte ale sklepy w srodku od 10.

Gość DEQ_prd
Mogą być i mikołaje, byle to jakoś wyglądało i było nieco lepiej opakowane. 10 to zdecydowanie za późno a i 8 jest dość późna.

Gość sdsdsfsdfs
kazdy spoyzwczak masz od 6. a reale i cerfury tez masz od rana, a tam slodycze i inne. radze znalezc np. tesco 24h albo cos podobnego i tam kupisz prawie wszystko:)

Gość DEQ_prd
Tylko szukanie jutro o godzinie 7, może być nieco nerwowe. Może coś polecisz, jakiś taki spożywczak gdzie na pewno ! będzie

TESCO otwarte 24h, ale to nie Centrum, a Praga lub Ursynów, chyba na Woli jeszcze jest gdzieś otwarte całą dobę. W Centrum, w Alejach, mniej więcej na przeciwko Smyka zdaje się, są delikatesy otwarte chyba od dość wczesnych godzin. Tam na pewno coś ładnego się znajdzie, ale i drogiego.

Gość DEQ_prd
Najlepiej brzmi to w Alejach. Chodzi o delikatesy po rogu od smyka, tzn. te tutaj http://www.zumi.pl/1180093,Delikatesy_Kabanos,Warszawa,firma.html ? Mówisz, że na pewno tam coś jest? Ale tylko mikołaje czy coś nieco ładniej zapakowane? Może być i drogo. Dla mnie ważniejszy jest teraz czas.

Byłam tam raz, już jakiś czas temu i kupowałam jakąś pierdołę typu woda do picia, ale wiem, że na pewno były tam jakieś kosze prezentowe. To nie był okres świąteczny jakoś w lecie, więc sądzę, że jakieś drobne upominki powinni tam mieć. Jak patrzę na mapę to wydaje mi się, że to te właśnie. Jest tam też w pobliżu kwiaciarnia, może w kwiaciarni też dałoby radę coś kupić. Nie wiem dla kogo te prezenty, więc poza słodyczami trudno coś doradzić :)

Gość gość
Witam. Ja zawsze robie zakupy w sklepie inetrnetowymwww.aliexpress24.pl przesyłka prychodzi bardzo szybko a ceny sa o wiele lepsze niż w innych sklepach