Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona_facetami

Mamy mało przystojnych mężczyzn

Polecane posty

W Warszawie nie ma przystojnych facetów!!! Zostanę chyba starą panną! No a jak już jakiś przystojny się trafi to taki z niego palant, że idzie się pochlastać!!!

Gość Kal..
to jedź do afryki

Gość Drakon_
a jaki autorko byłby przystojny, pewnie o urodzie Włocha? ciemne włosy i oczy tyu nie Włochy tylko Polska z drugiej strony faktycznie większośćwygląda jak świnie

Nie nie musi być o urodzie Włocha ;) Bardziej mi chodzi o to czy o siebie dbają a kolor włosów czy oczu nie są najważniejsze. Niestety większość facetów nie dba o siebie, piwne brzuszyska, śmierdzą...

Tłumaczę inymi słowy to co autorka napisała: "Nie mogę sobie znaleźć faceta ze względu na swoje wygórowane wymagania. Dla przystojnych facetów jestem po prostu nieatrakcyjna i nie zawracają sobie mną głowy. Jestem dla nich powietrzem. Dlatego nazywam ich dupkami. Nie zwracają na mnie żadnej uwagi i bardzo mnie to boli. Z kolei w stosunku do tych co mi się nie podobają,gram zminą sukę. Głównie dlatego, zeby odreagować swoje porażki. Generalnie nie chce nic w sobie zmieniac. Nie widzę własnych wad. Chodzi o to, że wszyscy są dupkami a ja wciąż czekam na swojego wymarzonego rycerza." buahaha

Przecież w Warszawie masz murzynów,oni zawsze śmierdzą,czy się myją czy też nie to i tak śmierdzą i nadal są czarni.Ale Polką to jakoś nie przeszkadza.Ja jakoś brzucha piwnego nie mam a wręcz przeciwnie,mały też nie jestem a wręcz odwrotnie.Z tym że dla mnie panna co patrzy na wygląd jest albo mało inteligentna albo małoletnią smarkulą,więc ci przystojni a mądrzy to omijają cię z daleka.

Ciekawa interpretacja.

hehe.... żartuję sobie tylko :) Ale jednego jestem pewny. Żyjesz marzeniami. Naglądałaś się filmów romantycznych? Naczytałaś gazet? Nie mam pojęcia ale proponuję Ci zejść na ziemię. Z całym szacunkiem. W Polsce są przystojni mężczyźni. Na pewno procentowo jest ich mniej niż w innych krajach. Ale to się przekłada na inne rzeczy. Często sa bardziej męscy niż rozgotowani makaroniarze i ich wiecznie żyjąca bajera "Hey, bella" Każda dla nich jest Bella. To samo tyczy się żabojadów. Żusłi Desole madmłazele. Żemapel Andre.. bleeh... Hiszpanie? Średnia wzrostu 1.70m. Dużo przystojnych każda kobieta powie. Ale niższe kobiety też są ładniejsze. Rzadziej spotkasz wysoką i ładną.

Może i po troszku żyję mrzonkami, ale nie oszukujmy się, wygląd też ma jakieś znaczenie. Może po tym co napisałam wyszło, że mam taaaaaaakie wymagania ale tak nie jest. Zresztą bywa i tak, że ja jestem odrzucana czasem- bo jestem niska- ja odrzucam z podobnych powodów. Takie życie.

Wymieniłeś/ łaś swoje marzenia?

Gość anabelle1234
wiekszosc Polakow to niestety swiniaki:(

Gość Genesis_woman
Przystojnych mężczyzn jest sporo, ale zależy co kto lubi :)

kurwa kolejna co pierdoli głupoty tak jak ktos tu juz pisał lachon naoglądał sie filmów , obrazków w gazetach i mysli ze polacy to brzydale :O

Gość kali z Afryki
zawiedziona_facetami ty jak wygladasz :O

niska (160), szczupła, bardzo długie czarne włosy,

Gość ona o facetach
A ja tam widuje przystojnych mężczyzn, prawie za kazdym razem jak wyjde z domu zobacze jakiegoś przystojniaka. Nie wiem jacy są z charakteru ale wygląd jak najbardziej ok, przy tym musze dodac, ze jestem dośc wybredna. Szkoda tylko że takich facetow spotykam wyłącznie na ulicy, autobusie czy metrze. Bo jakoś w pracy nie mam szczęscia, do tej pory nie spotkałam w pracy faceta który by mi sie spodobał tak bardzo jak tych których widuje na mieście.

Gość kali z Afryki
niska to czego wymagasz :D

taa po wibrator, ale już przyniosłam, mogę dalej pisać :)

Gość cmentarz dla zwierzaków
jest duzo przystojnych ale maja po30 latek to gowniarze

Ja takich lubię koło 30-stki :)

Gość cmentarz dla zwierzaków
20 lAT mialo byc

No to takich nie lubię :)

A ja jestem zawiedziony kobietami. Nie dość, że nie potrafią ubrać się ze smakiem i klasą, to jeszcze makijaż zbyt krzykliwy lub nieudolnie zrobiony. A najgorsze są papierosy i wulgaryzmy, którymi rzucają, jak rzeźnik mięchem. Chcecie prawdziwych mężczyzn? To same zachowujcie się, jak na kobiety przystało. :classic_cool:

Gość zastanawiajace
Metr 60 i wymaga

Gość zastanawiajace
Ona ma 160