Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elementary district

Skad biora sie te potwory??

Polecane posty

Gość Elementary district

Cos co przypomina czasem z twarzy kobiete lecz cialo szybko dementuje te falszywa pogloske.. Skad biora sie kobietony po 175 cm 180 cm wzrostu zdolne do przemieszczania sie na obcasach? Do wnioskow takich doszedlem spacerujac dzis po castoramie, wiekszosc kobiet to POTEZNA GORA CIELSKA, wogole chuj wie czy to sa kobiety czy jacys kosmici z multikina a ja dalej jestem na jakims seansie za 15 zl. Skad to sie kuva bierze????? Skad oni przylatuja?????

Gość rgh
ooo...kompleks niskiego wzrostu się w tobie odezwał....nie przejmuj się mały...może kiedyś urośniesz...

Gość huyugyu
niech zgadnę - sam nie masz nawet 175 kurduplasie, co ? :D nic nie mów! wiem ze zgadłem :classic_cool:

Gość Elementary district
mam 187 a co tez jestes takim potworem?

Gość gggg343
Nie pierdol że kobiety powyżej 175 cm to potwory... Weź zobacz sobie ile wzrostu mają wszystkie modelki... 175 to najniższe,a te poniżej 170 cm do modelingu nic nie weźmie... Chciałbyś taką żeby ci sięgała do pasa? Akurat do loda? Weź przestań!

Gość haman z wrocka
kto powiedzial ze modelki sa sexowne? Sa polproduktem w przemysle odziezowym, maja zaprezentowac ciuchy aby byly dobrze widoczne i fajnie wygladaly. SOrry ale 90 % facetow powie ci ze modelki nie sa atrakcyjne