Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loenka89

Potrafie odczytywac znaczenie snow, jeśli macie watpliwosci

Polecane posty

Gość dooobra ludzie
to i ja opisze swój sen. meczy mnie podobny od jakiegos czasu i sie nad nim glowie najpierw ja i moj chlopak bylismy jakimis dziwnymi tajnymi agentami. nie pamietam dokladnie co sie dzialo, ale podpatrywalismy z ukrycia jakies ciemne interesy mafii i nagle wybuchla ciezarowka. umarlam i bylam duchem. bylam strasznie zla i zdolowana faktem, ze nikt mnie nie slyszy i nie widzi. blakalam sie tak po znajomych mi miejscach z ogromnym zalem. najbardziej bylam wsciekla o to, ze nie moge nic zjesc potem cofnelam sie razem z chlopakiem do przeszlosci. byl wiek 19. srodowisko dosyc ubogie. bylam mimo wszystko szczesliwa. wolalam zyc w przeszlosci i byc zywa, niz we wspolczesnosci i byc duchem. pamietam scenke, ze weszlismy do sklepu i byly tam wszystkie produkty ktore mozna kupic wspolczesnie. kupilismy cole i gume do zucia. myslalam sobie, ze fajnie, ze jakos sobie uloze zycie w tym XIX w. potem byla jakas wojna.. jezdzilismy konno i czolgalismy sie w blocie. w kazdym razie tak naprawde nie bylam soba jak sie okazalo tylko jakims moim przodkiem. jakas tam pra pra babcia co zyla w 19 w. dokladnie tak jak w tym filmie "efekt motyla" na tyle zmienilam bieg wydarzen z przeszlosci, ze zmienila sie terazniejszosc do ktorej powrocilam. w terazniejszosci wszystko bylo inaczej. nadal mieszkalam z rodzicami, a nie z chlopakiem, ktorego de facto nie znalam. mieszkalismy w jakims duzym i obcym mieszkaniu . bylam wkurzona, ze mam pojedyncze lozko, chociaz od zawsze lubilam 2 osobowe. okazalo sie, ze mam 5 mlodszego rodzenstwa, a bylam jedynaczka (jestem w rzeczywistosci) bylam strasznie rozgoryczona. plakalam, ze chce moje dawne zycie. najbardziej tesknilam za psem, ktorego w obecnej rzeczywistosci nie mialam. uswiadomilam sobie jednak, ze moj pies nadal powinien zyc. (w rzeczywistosci moj ojciec dostal szczeniaka 10 lat temu od kolegi ) powiedzialam ojcu, ze 10 lat temu jego kolega chcial komus oddac szczeniaka... ojciec przypomnial sobie ta sytuacje i powiedzial, ze mial go wziac, ale nie wzial ze wzgledu na duza ilosc malych dzieci w domu . pojechalismy do tego kolegi, on z kolei dal namiar na jeszcze kogos. udalo mi sie odzyskac psa, ktory o dziwo mnie znał i pamietal! bylam szczesliwa. nastepnie udalam sie do swojego chlopaka, ktory de facto w obecnej rzeczywistosci mnie nie znal. okazalo sie na miejscu, ze ma on zone i dzieci . poszlismy porozmawiac na lawke do parku przed blokiem i tutaj wlasciwie skonczyl sie ten sen. bardzo dziwny... moze ktos mi cos o nim powiedziec?

Gość loenka89
wwew własnie od tego powtarzania i czestego wmawiania sobie, takie sny.. A co do twojej mamy, to emocje i uczucia zostały Tobie po wcześniejszym zniecheceniu, co do Twego przyszlego brata. Na obecną Twą sytuacje nie ma to zadnego znaczenie..

Gość loenka89
zasznurowana lalka Twoja kolezanka musi miec jakies wewnetrzne rozdarcie, problemy

Gość wwweewe
cczyli nie mam sie czym martwic. tylko mam jeszcze jedno pytanie czesto miałam nie wiem czy to sen wydaje mi sie ze jakies złe duchy ale uczucie jakgdyby cos mnie dusiło kula wielka mnie przygniatała lub byłam w takim pomieszczeniu w ktorym sciany sie zwezaja . Budziłam sie mokra a raz snił mi sie moj pogrzeb byłam w białej sukni i wgl a mam 17 lat masakra cały dzien sie bała ze zaraz umre

Ostatnio bardzo często śni mi się,że jestem w ciąży lub mam dziecko zawsze sny są radosne i,że jestem bardzo szczęśliwa ,że je mam to jest notoryczne średnio 2 razy w tyg może mi napiszesz czytałam o znaczeniu tego snu,ale to mi się śni ciągle

Gość jacas
a ja raz miałem najcudowniejszy sen życia, zawsze go będę pamiętał śniło mi się że pracuję w wielkim wieżowcu, i jest już dość późno bo noc jest na zewnątrz, i pomagałem swemu koledze z stanowiska komputerowego obok gdy zza mych pleców zza okna zaczęła bić niesamowita światłość odwróciłem się więc i podszedłem zobaczyć co to i ujrzałem Jezusa Chrystusa, w białej szacie w świetle, bardzo podobnego jak u siostry Faustyny, i powiedziałem "Nareszcze" i w chwil e znalazłem się na zewnąrz na ziemi wśród wielkiego tłumu ludzi którzy zmierzali w stronę Jezusa a Bóg mój powiedział "Chodźcie do mnie" i poczułem coś czego nigdy nie poczułem poczułem miłość Boga coś czego nie sposób opisać i rozejrzałem się dookoła a wokół była pustka i ziemia jałowa niczym na pustyni, obróciłem się by spojrzeć na budynek z którego wyszedłem, ale pozostała z niego ruina z czerwonej cegły i się obudziłem i wtedy żałowałem że nie umarłem tej nocy bo to co poczułem nigdy nie będzie dane mi od żadnego innego człowieka tego się nie da porównać co może to oznaczać?

Gość jjjjjjjjjjjjjjjj
ze czas na psychiatre? :o

Gość Amartynka
jjjjjjjjjjjjjjjj, a może dla ciebie jest czas dla psychiatry, skoro się czepiasz gościa, który miał religijny sen? :/ Każdemu śni się co innego i to jest normalne, ale ty pewnie jesteś osobą tolerancyjną i tej tolerancji najwięcej masz wobec osób wierzących :D

Gość proszę o interpretację
ostatnio śniło mi się, że koleżanka zwymiotowała w moim samochodzie, śniło mi się także że ukradła mi dziecko. Co oznacza ten sen?

Gość jakis czas temu snilo mi sie
ze ide z moim chlopakiem w podartej sukni i czarnych rajstoach na boso do slubu. ja nie chce wychodzic za maz. przed nami wiele par, za nami tez i stoimy w tej kolejce czekajac na slub. chce uciec ale neimoge. przebnosili cmentarz w mojej miejscowosci, ja bylam geodeta i w wianku na glowie mierzylam pozostalosci po tym straszynym miejscu. potem czulam obco, strasznie, nieswojo, ucieklam do domu a jakies sily chcialy zerwac mi ten wianek;/

Gość a mi sie snilo to
Snilo mi sie dzisiaj, że jak wrocilam skads do domu to zauwazylam ze na podworku siedzi moja starsza siostra, moja kuzynka i... była dziewczna mojego chłopaka, ktorej nie lubie:O i tak siedzialy we trzy. Pozniej stalo sie tak ze ta byla dziewczyna przeszla kolo mnie bez slowa tylko sie na mnie zlowrogo popatrzyla:O Pozniej moj facet przyszedl i tez sie strasznie zdziwil ze ona przyszla. Potem sie okazalo ze jest za 10 dni slub mojej iostry a ja dopiero wtedy sie o tym dowiedzialam i zaczelam szybko szukac jakichs sukienek. Zastanawialam sie miedzy czarna a fioletową i założyłam fioletowa:O dalej juz nie pamietam A wczoraj mi sie snilo ze bylam w szkole i na calym holu bylo pelno poustawianych lawek i krzesel zamiast w salach. I jak tak siedzialam na tym krzesle to nagle wysypaly mi sie wszystkie pieniadze i nie moglam ich wszystkich pozbierac. Potem znalazlam sie w jakims teatrze z klasą( już dawno nie chodze do szkoly) i strasznie zaczelo mnie bolec gardlo!! Okropnie!!Jak sie obudzilam to przez jakis czas czulam w gardle ten bol. Co te sny moga znaczyc?

Gość zdraaada
A mie się bardzo często śni, że jestem zdradzana, a ostatnio że się rozstałam z partnerem

Gość takajedna89
Dziękuję Ci za odpowiedz :) :*