Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loenka89

Potrafie odczytywac znaczenie snow, jeśli macie watpliwosci

Polecane posty

Gość loenka89

chcecie zrozumiec ich sens i znaczenie. Możecie do mnie napisać. Wszystkie moje sny potrafilam rozszyfrować a nawet kilkaktotnie pozwoliły mi odkryć coś, co miało znaczenie ogramne w moim zyciu...

Często mi się śni, że się spóźniam - na samolot, pociąg... Co to znaczy?

Gość olalalalalala
często śnią mi się króliki, a ostatnio kilka razy mały kotek

Gość fytuyiyhh
a mi się ostatni śniły nowe drzwi wejściowe.Do nich prowadziło tylko kilka schodków a po bokach były poręcze na których wisiało mnóstwo pętek kiełbas.drzwi stały same bez żadnych ścian.

Gość listopadowy snieg
mi sie sni ciaza czesto ;/ oraz smierc roznych osob

Gość aha i achh
w takim razie też proszę cie o pomoc. Często śni mi sie rower, a;bo ja na nim jadę, albo prowadzę, ostatnio przyjechał na nim do mnie facet, którego kocham beznadziejną miłością :(

MI sie kilkakrotnie śnił ten sen. Jestem w swoim pokoju. Widzę sie jak śpię i swój pokój z najmniejszymi szczegółami. Po pewnym czasie znajduje się na podłodzę. Jestem tam "na czworaka" i kręce się w kółko. W pokoju jestem sama. bardzo się boje. Krzyczę, żeby ktoś mi pomógł. Wiem, ze moja mama jest obok w pokoju ale nikt mnie nie słyszy, nikt nie prychodzi mi z pomocą chociaż mi się wydaje, że strasznie krzyczę i wołam o pomoc. Co to może oznaczać? Sen jeste bardzo realny i to mnie przeraża.

ostatniej nocy snilo mi sie ze gotowalam czekolade, karmel i wielkie kawaly miesa razem,, co to znaczy?:D:P

Gość takajedna89
Często śni mi się mój wykładowca z którym miałam przelotny romans, dodam że od 4 lat jestem w związku u mój facet wie o tym co się stało... Dlaczego tamten ciągle mi się śni?! Nie myślę o nim w dzień.

Gość listopadowy snieg
jestes autorko?

Gość loenka89
Rower inaczej Twoje życie. Rower który prowadzisz oznacza ze masz cieżkie chwile w zyciu natomiast, kiedy na nim jedziesz to przechodzisz lzejsze chwile . A co do tego chłopaka, to prostu marzysz aby on znalazł miejsce w Twoim życiu.... Mydestinationnn Sen Twój moim zdaniem oznacza, ze tkwisz w jakims kole. Masz wewnetrzny problem, jakies rozdarcie, nie bez powodu ma się takie sny...tym bardziej ze mialas taki sam sen kilkarotnie, krecisz sie w kóloko to oznaka, że nie mozesz się odnalesc Takajedna89 Wspomnienia niezapomniane, które chyba dobze wspominasz, badz też On o Tobie często rozmyśla... laporush27 Chyba Twój sen to Twoja wyobraznia, zdaje się, że jestes osoba luzna, zartobliwa stad takie sny:)

Gość aha i achh
chyba masz racje, niestety, to tylko marzenie 😭

Gość fytuyiyhh
a co z moim snem?

Gość wciaz nie moge spaccc
moje sny , prawie zawsze pozytywne, bez wzgledu na to co sie w nich dzieje, czuję w nich ciepło, nie czuję samotności , bólu, bardzo często śni mi się woda, zbiorniki, piękne jeziora, morze, ludzie dobrze do mnie nastawieni, zwierzęta mi sięoststnio śnia, gekony, żółw, pająki (te były negatywne )

Gość takajedna89
Myślisz, że jeśli ktoś o mnie dużo myśli to potem mi się śni? Ja o nim nie myślę, a on śni mi się minimum raz w tygodniu... Więc czy on myśli o mnie? Tak to odczytać?

Gość loenka89
listopadowy snieg Ciąza to niekoniecznie dotyczy Ciebie tylko mozliwe twój strach przed nia, gdy chcemy czegos uniknac, zwykle to nam sie sni.

Śnił mi się Ksiądz, któy ostrzegał przed inną cywilizacją. Następnie pojawiły się egipskie koty - takie jakby cienie na ścianach, Szły one jednym tempem przy takiej melodii "Umba umba". Przechodziły obok nas, ale nic nie robiły, bowiem ich nie dotykaliśmy. Jeden jednak niechcący mnie dotknął, wówczas tak jakby te wszystkie koty - bardzo pokaźnych rozmiarów, mnie zauważyły i zaczęły atakować. Innych nie, bo inni ich nie dotkneli. Ja cieszyłam się wówczas w sumie, że tak to się kończy, bo dzień wcześniej spowiadałam się (nie jestem za bardzo religijna). Koty zaczęły mnie gryźć w szyję, wykrwawiałam się na śmierć, a nikt ich nie odpędzał. Moja głowa wisiała już tylko na kawałku mięsa, wtedy uciekły. A co dziwniejsze ja normalnie mówiłam. Gdy nie było kotów przyjaciele rzucili się na pomoc, a ja powiedziałąm "teraz to już za późno". Obudziłam się w momencie gdy umarłam. Kolejnej nocy śniło mi się, że patrzę na swoje adidasy. Miałam lewy na prawej nodze, a prawy na lewej. Ludzie chodzili i patrzyli na moje buty, ale nikt nic nie mówił, a ja zamiast je zmienić starałam się to ukryć. Powiedz proszę co to może oznaczać.

Trzeciej nocy śniło mi się, że byłam w ciąży. Chwilę po tym urodziłam. W domu, Bliżniaki. Jedno położyłam spać w pokoju na szafce, drugie w sypialni mojego mężcfzyzny, w Jego mieszkaniu. Dzieci wyglądały jak lalki. Chwilę później poszłąm do pracy, ale przypomniałąm sobie, że dzieci się karmi, więc wróciłam do domu. I zastanawiałam się skąd wziąć taki duży wózek O_o

Gość loenka89
Taka jedna 89 Skoro Ty o nim nie myślisz, to z pewnoscia On o Tobie rozmyśla, skoro masz tak częste te sny. fytuyiyhh NIe potrafie rozszyfrowac Twego snu,kiełbaski to może czekajace Cie szczescie, to takie pozytywne znaczenie w kazdym razie.. moe-moe Ja znam religijne znaczenie Tego snu. Nie jestes zbyt religijna, wieć nie wiem czy zrozumiesz..

Gość olalalalalala
A te moje króliki i kot?

Słucham Cię. Tzn. wierzę w Boga. Do Kościoła od jakiegoś czasu nie chodzę. Kiedyś byłam bardzo wierząca.

Gość a mi sie snia
spadajace samoloty. mozesz to wyjasnic?

Gość loenka89
Moe-moe NIe widzisz Tego snu?? Jest holernie wyrażny. Ty ich dotknełas tzn(zle duchy) bo poszłas do spowiedzi z pewnościa nie podobało im się to i zareagowali agresją. Jeśli wierzysz w szatana to On z pewnoscią Cie za tą sowiedz nienawidzi i chcial Cie zniszczyc i zdolowac tym snem. Sny tez pochodza od złych duchów. Tutaj chcial Ci przekazac jak go rozzloscilas i przekazał to w sensie Twego konca, że dla niego jestes skonczona.A fakt, że przyjaciele przyszli do Ciebie za pozno nie oznacza tutaj Twego konca, Tylko nienawisc tej zlej strony do Ciebie wlaśnie. Tak to widze, straszny sen, sama mialam podobne:( A co do adidasow to chyba troszke bladzisz w zyciu, dlatego masz je odwrotnie ubrane

Ale ja nie byłam normalnie u spowiedzi. We śnie pomyślałam "w sumie dobrze, że tak to się kończy, przecież wczoraj się spowiadałąm". W życiu osobistym nie byłam u spowiedzi już od jakiegoś roku.

Gość a mi sie snia
ja prosze o odpowiedz na temat tych samolotów. sa przerazajace. sny sa rozne, zmienne, ale przez wiekszosc przewija sie ten motyw: nagle widze nisko nad głowa brzuch samolotu, ktory szybko na mnie spada. tak jakby boeing był 30 metrów nade mna i po sekundzie jest juz na mnie... a sen idzie dalej...

Gość wwew
hmm a mi sie czesto sni ze nie nauczyłam sie na angielski i mam takie wyrzuty sumienia ze jeden dostalam a to zazwyczaj sobota i nie mam angielskiego . albo ogolnie o przedmiotach misie sni ze nie naucze si na cos. A tak naprawde to w swoim zyciu dobrze sie ucze i zawsze powtarzam ze opusciłam sie w nauce i wgl czy to od tego . No i jeszcze czesto sni mi sie ze mama jest w ciązy , a jak 6 lat temu sie dowiedziałam ze jest to nie byłam zadowolona choc teraz braciszka kocham nad zycie ale juz wiecej nie chce miec rodzenstwa ale sni mi sie >>

Gość loenka89
Mimo to jest to takie samo znaczenie, jeszcze nawet wyrazniejsze, zle duchy nie chca abys poszla do spowiedzi, Twoi przyjaciele chca Ci pomoc, ale przychodza za pozna. Poprostu powinnas isc do spowiedzi, twoja dusza Tego potrzebuje, aby potem nie było zbyt pozna. To jest bardzo wyrazne znaczenie, latwe do odczytania, Bóg Cie kieruje do konfesjonału,zle duchy Cie za to nie nawidza i robia wszystko aby temu zapobiec...Każdy sen ma jakies znaczenie, powinnysmy wierzyc w to, bo ktos nam chce cos przekazac...Twój jest dla mnie bardzo wyrazny i odczytalny..

Poszłąbym do spowiedzi, gdyby Kosciół umożliwiał sex przedmałżeński i nie traktował go jako grzech. Pójdę i i tak spowiedz bedzie niewazna, bo nie ma postanowienia poprawy. Niestety.

Śniło mi się że mam córkę...wiewiórkę taka malutką rudą, poszłyśmy razem zbierać kwiaty ja ją kochałam ponad wszystko ale ją zgubiłam i tak się bałam ze jej nie znajdę. inny sen, szłam z przyjaciółka na spacer pod ogrooooomną górę, strasznie to długo trawało. Na szczycie ona usiadła na ławce gdy odpoczeła i wstała to wysypały się jej wnętrzności, całe zgniłe. Powiedziała że tego się własnie obawiała.