Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę kobiety o radę

Proszę o radę w sprawie uczesania

Polecane posty

Mam owalną twarz i dość wydatny, garbaty nos. Włosy raczej cienkie i nie ma ich zbyt wiele. Zamierzam zmienić fryzurę, waham się pomiędzy: http://www.fryzury.info.pl/wp-content/uploads/2007/11/wlosy_poldlugie_3.jpg coś w tym stylu, tylko nieco krótsze włosy, żeby łatwiej można było je unieść u nasady i sprawić wrażenie, że jest ich dużo :D i: http://stylio.pl/zdjecia/101/101243_l/Malena/Bob.jpg wiadomo, bob, tył krótszy - tylko może odrobinę dłuższa ta całość. Która będzie lepiej pasowała? Mam wrażenie, że ta druga podkreśli długość i "garbatość" nosa :O Niestety nie mogę wkleić tu swojej twarzy, nie interesuje mnie też, czy te fryzury są modne ;) Proszę mi tylko doradzić, która lepsza :)

Gość aha i achh
mam identyczny problem. Długo nosiłam uczesanie nr 2, z rok temu przeszłam na nr 1. i powiem ci tak: jeśli ci fryzjerka nie wycieniuje za bardzo włsoów, to ok. Ale ostatnio tak mnie wycięła, że wracam chyba do nr.2

up

O, dziękuję :) Proszę o dalsze wypowiedzi.

Chodzi o stosunek uczesania do nosa ;) Tylko i wyłącznie.

Gość nektarynka21
mis ie bardziej 2 podoba, a co do nosa to nie sadze by fryzura miala na niego wplyw...

Może masz rację, mnie się po prostu wydaje, że to będzie dziwnie wyglądało, długi, zakrzywiony do dołu nos i takie wydłużające się ku przodowi i dołowi włosy... :O :D W sumie zależy mi bardziej na fryzurze nr 2, ale coś mi w niej nie pasuje z tym nosem :O

Gość serce pod oknem
wystrzępiona grzywka zmniejsza optycznie wydaność nosa, jestem za nr 1 - tylko idź do dobrego fryzjera:) albo nr 2 tylko z grzywką ale to chyba bardziej pasuje do twarzy z mocno wydatnymi koścmi policzkowymi typ anja rubik

serce pod oknem - nie mam wydatnych kości policzkowych, stety czy niestety. Ale piszesz, że z grzywką może być - gdybym zatem połączyła te dwie fryzury, kształt włosów jak w 2, a grzywka jak w 1? Czy raczej inny kształt grzywki miałaś na myśli?

moja kumpela z nosem wielkim i garbatym takim orlim. wcześniej miała grzywkę i włosy do ramion , mało pocieniowane. a teraz ma krótkie z tyłu(wcieniowane) i przy policzkach lekko schodzą tak w dół. ma taki nieład i lepiej wygląda niż jak miała do ramion.