Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaa_gosik

Czy moge byc w ciazy?

Polecane posty

Gość aaa_gosik

Witam. Wraz z chlopakiem postanowilismy wspolzyc razem. podczas pierwszego stosunku(moj pierwszy raz) mialalem delikatne krwawienie. za drugim razem rowniez. Biore tabletki Mercilon koncze 3 opakowanie. Podczas ostatniego razu pekla prezerwatywa i chlopak skonczyl we mnie. Po stosunku wydzielilo sie duzo sluzu z mojej pochwy. Ostatnio okresu dostalam 14 listopada. Prosze o szybka odpowiedz!

Bralam Mercilon przez 5 lat. Bez zabezpieczenia kochalam sie z moim partnerem (na dzien dzisiejszy mezem) juz od drugiego opakowania i przez ten okres kiedy je bralam nigdy nie mielismy wpadki. Jezeli bralas tabletki regularnie i nie bylo zadnych zaklucen typu biegunka, wymioty czy inne leki mogace zaklucic dzialanie tabletek itp. to ciaza raczej malo prawdopodobna.

Gość aaa_gosik
Prosze o wiecej odpowiedz

Gość Sloneczko2020
tabletki się po to bierze by współżyć bez dodatkowego zabezpieczenia. Jeśli je bierzesz to co w tym dziwnego że chłopak kończy w Tobie? bez obaw,nie jesteś w ciąży.

Gość aaa_gosik
ale tabletki tez nie daja 100% pewnosci

jak sie bierze regularnie tabletki to nie ma bata żeby zajść w ciążę, nawet mój ginekolog stwierdził, że jego pacjentki jak zaszły to sie potem przyznawały, że zapomniały paru tabletek nie wiem po co łykasz te piguły jak sie boisz seksić i tak, wyluzuj, po to one są żeby bez obaw to robić

Gość aaa_gosik
no ok. ja 2 razy przesunelam wziecie tabletki (okolo 2 h) czy to szkodzi?

Nie będziesz w ciąży, bo bierzesz tabletki, one naprawdę dobrze zabezpieczają :) a ten śluz po stosunku to sperma, która z Ciebie po prostu wyciekła. Spokojnie, na 10000 % wszystko jest ok :)