Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona nieufna

jak sprawdzić wierność faceta??

Polecane posty

Gość prace sobie znajdz i idz do
terapeuty popracuj nad wlasnym poczuciem wartosci

Gość ja też bym nie wierzyła, tym
bardziej, ze kłamał i kasuje sms-y od niej.

Gość ona nieufna
Wbrew pozorom mam pracę, Dodatkowo prowadzę własną małą działalność gospodarczą. Nie jestem kobietą która nie ma innych rzeczy na głowie tylko sprawdzanie i kontrolowanie faceta. To że nie śpię o tej godzinie to nie jest oznaka nudy, lecz tego,że dopiero teraz mam na to czas. Kocham mojego faceta do szaleństwa, świata poza nim nie widzę, ale jego zachowanie wzbudza moje podejrzenia samoczynnie. Nie wiem skąd to się bierze ale chyba z tego że on po prostu dziwnie się zachowuje. Niby twierdzi że nie chce być już z tamtą a jednak sie z nią spotyka i leci na kazde jej zawołanie. Do tego dochodzą te usuwane dosłownie mi na oczach smsy i potem tak jest jak opisałam. Nie wiem co robic. Najbardziej interesuje mnie jak rozpracować jego komórkę, chciałabym umieć czytać jego smsy, albo żeby one przychodziły do mnie jako kopia.... Macie na to jakiś sposób??

Gość ona nieufna
A tak przy okazji skoro już TU jestem to kliknijcie proszę na link. http://poznan.szerlok.pl/oferta/miki-ze-schroniska-w-gaju-akcja-nakarm-psa-z-szerlokiem-ID44wW.html Pomóżcie nakarmić pieska ze schroniska. Link który podałam wczoraj okazał się dobrym pomysłem bo Dobek dostał już paczkę, teraz Miki na nią czeka. NIe brakuje jej dużo. Pomóżcie....

Gość a myślałaś o wynajęciu
detektywa?

Gość oreganoo
Autorko, zgodzę się z osobami, które twierdzą, że Twoje zachowanie wynika z kompleksów, a zazdrość i awantury tylko pogorszą sytuację. Wiem coś o tym. Jak poznałam swojego faceta pracowałam, robiłam to, co lubię i byłam pewna swojej wartości, mimo że miałam tam jakieś kompleksy na punkcie swojego wyglądu. Mimo to, nie pokazywałam tego, byłam adorowana przez chłopaka, nigdy nie robiłam mu scen zazdrości, gdy wspominał o swoich byłych, choć nie powiem, były bardzo ładne. Wszystko się zmieniło w czerwcu, gdy straciłam pracę. Moja pewność siebie spadła do zera. Dorobiłam sobie milion dodatkowych kompleksów, ciągle narzekałam, że jestem brzydka, gruba, do niczego. Mój facet znosił to cierpliwie, utwierdzał mnie w przekonaniu, że jestem dla niego najważniejsza. Doszło do tego, że czepiałam, gdy tylko spojrzał na inną, sprawdzałam gg, telefon, wypopminałam byłe, mówiłam, że wszystkie są lepsze ode mnie. No i w końcu mu cierpliwość też się skończyła. Przeszliśmy poważną rozmowę, powiedział, że on już nie wie, jak ma mnie podbudować, że tylko sama pogarszam sytuację i gdzie zniknął mój dystans, poczucie humoru i pewność. Na koniec dodał, że siedzenie w domu rzuca mi się na mózg i nie widział bardziej zakompleksionej dziewczyny. To dało mi do myślenia. Stwierdziłam, że nie warto przez swą niepewność niszczyć związku, zaczęłam prace nad sobą, znów zachowuję się jak dawniej i jest cudownie :)

Gość melalela
Do autorki - Jezeli naprawde cie zdradza kopnij go w dupe i tyle bo on nigdy sie nie zmieni. A prawdzic go możesz w bardzo prosty sposób a mianowicie w erze jest usługa lokalizacji dziecka lub bliskiej osoby. Przez satelite możesz zobaczyć gdzie w danym momencie znajduje sie bliska ci osoba. Albo spradzisz kilka razy i odzyskasz spokój ducha albo zobaczysz że kłamie i zakończysz ten niefortunny zwiazek. Lepiej to zrobic teraz niz cierpieć całe życie ze zdrajcą. Jedynym warunkiem uruchomienia tej usługi jest wyrażenie zgody przez właściciela tel. szukanego. Musi wysłac potwierdzajacy sms. A napewno na to sie nie zgodzi.

Gość ja kiedys tak
faceta sprawdzałam i juz nie jestesmy razem....ale chyba na korzysc bo jednak zdradzał. a teraz mam nowego co mi wszystko przegląda nigdzie nie puszcza a ja naprawde go nie zdradzam i czuje sie z tym zniechęcona.

mam podobnie niestety. Jestem po rozwodzie, od dwóch lat spotykam się z chłopakiem, jest młodszy ode mnie o 4 lata. Doskonale sie rozumiemy, ale... jest jego była, z którą ma dziecko. Ona jest szczupla, śliczna; ja jestem od niej wyśza, co za tym idzie - cieższa. I spotykają się, średnio raz na tydzień, bo mają dziecko... i też jest strach, bo ich łączy wiecej niż mnie z nim

Gość melalela
Do końcówki - skoro jest taka sliczna i szczupła to dlaczego z nia nie jest ? Pomysl nad tym :)

on twierdzi, że dlatego że wmawiala mu dziesiątki kochanek, ograniczała go, nie potrafiła uwolnic sie od decyzji swoich rodziców. Ze mną ma wspolne zainteresowania: zaraził mnie pasją samochodową, grami komputerowymi; mamy podobne doświadczenia jako DJ-e, podobne poczucie humoru, nie ograniczam go. I to sie tak ciagnie od dwóch lat. Mam doskonaly kontakt z jego rodziną, znam juz wiekszość, zaakceptowalam nie jego siostra, która nienawidzila jego byłej. Jestem u niego kilka razy dziennie czasami, a byla przez 5 lat byla u niego w domu moze dwa razy... Ale jest ta niepewność: mam wrazenie, że on dalej ją kocha i chce wrócić, ale narazie nie wie jak i nie bardzo ma mozliwości finansowe

Gość autorko a ja
Cię rozumiem. Nie chciałabym żyć w chorym trójkącie, kiedy on się z eks spotyka za moimi plecami, ba, ja od każdego swojego faceta wymagałam, żeby kontakty z eks zerwał - na początku, od razu. Dla mnie to jakieś kurczowe i niepotrzebne trzymanie się przeszłości na siłę - i mam prawo do takiego zdania i takiej opinii. A jeżeli komuś nie odpowiadają moje zasady - to won. Nie życzę sobie powrotów do przeszłości :) Ma się liczyć teraźniejszość i przyszłość, a nie przeszłość. A to, że ktoś ciągle do tej przeszłości wraca, nie rokuje dobrze i takie moje zdanie - bo to oznacza że coś go z przeszłością jeszcze łączy. Ja też ze swoimi eks kontaktu nie mam, bo mi niepotrzebny. Współczuję Ci bardzo, i ja jednak poważnie bym przemyślała to, czy on do Ciebie podchodzi - poważnie. Bo jak dla mnie to się mota. Niby tylko siedzieli w aucie? No tak, ale kto wie gdzie by pojechali, gdybyś nie przyjechała na parking.

Gość autorko a ja
końcówka - no moj mnie tez traktuje lepiej i poważniej niż swoją eks, w wielu rzeczach (tych przyziemnych i nieprzyziemnych ;) ), a mimo to... Też czasami się budzi we mnie irracjonalna obawa, że może coś do niej dalej czuć, mimo iż ja jestem z nim od ponad roku, a oni rozstali się kilka miesięcy przed naszym poznaniem. No ale za to ja mam ten plus sytuacji, że ona była brzydka - po prostu brzydka :) Do momentu w którym nie zobaczyłam zdjęć, to przejmowałam sie bardziej, potem machnęłam ręką i teraz tylko czasem mnie coś ukłuje jak zobaczę jej opis na gg jakiś sugerujący ;)

no wiesz... mnie też czasami kłuje. Kiedys był u mnie i ona do niego pisała smsy, on odpisywał. Ja pogodziłam sie z tym, że będę druga - po jego córce, ale nie będę nigdy trzecią

czasami myślę, że jest ze mna tylko po to by przeczekać jakiś czas i do niej wrócić spotykamy sie dwa lata prawie i nigdy nie usłyszałam "kocham"

Gość autorko a ja
Oj.... to powiem Ci że bardzo by mnie to zastanawiało :( Jest z Tobą 2 lata i nie powiedział 'kocham'? Też bym się bała że dla przeczekania, albo żeby 'na próbę' z Tobą i 'może' coś poczuje, albo... czeka aż jego eks się odmieni i pobiegnie do niej :( Mój mi powiedział po ok. 4 miesiącach te słowa, sam z siebie... A ja mimo tego dalej się czasami bałam... Jej zdjęcia zobaczyłam przez przypadek po roku dopiero, i się wtedy przestałam tak martwić... Ciężka sytuacje masz Końcówko :(

wiem... kiedyś po drinku powiedział mi, że on nie powie ani że mnie kocha ani że mnie nie kocha, bo raz jednej kobiecie powiedział, że ją kocha i jemu to wystarczy... a druga sprawa... on kocha kobiety. Uwielbia być adorowany, uwielbia poznawać. Do pasji doprowadza mnie jego profil na fotka.pl cały czas mam wątpliwości

Gość najpierw klikamy na te psy
gosciu ma profil na fotka.pl?? ile on ma lat??

Gość autorko a ja
O boże... Po co Ty z nim jesteś, skoro on praktycznie wprost Ci mówi że Cie nie kocha? :( A profil na fotce nie służy do poznawania nowych?

ja mam 31, on 26 no właśnie... już mu niejednokrotnie mówiłam, że nie zamierzam pełnić roli wypełniacza czasu do momentu kiedy on znajdzie tam swój ideał on twierdzi, że lubi głupio pogadać lub spotkać sie z koleżanką na kawie

Gość autorko a ja
Ja trzymam też za Ciebie :) Nie jesteś nastolatką (wybacz) żeby dawać się latami mu zwodzić... A niestety my im starsze jesteśmy, tym bardziej kurczowo się trzymamy faceta, bo mamy w głowie że nas nikt inny nie bedzie chcial i takie rozne bzdety... Ale nie ma sensu tak myslec :) pozdrawiam i życzę dużo szczęścia 👄

rozmawiałam z nim wczoraj przez telefon, bo nie widzieliśmy się. Zapytałam go wczoraj kim ja jestem - "dziewczyną". Powiedziałam mu, że jeśli nie jestem nikim ważnym w jego życiu i skoro przez dwa lata nie zdolał mnie pokochać to nie ma to najmniejszego sensu, że szkoda marnować czas - "Myślisz co chcesz, to jest moja sprawa jak marnuję swój czas". Skoro był to układ bez zobowiazań, to po co zabierał mnie na imprezy rodzinne, po co tak często zabierał mnie do domu? nic z tego nie rozumiem, jestem rozbita... cieżko mi, bo naprawdę go kocham. Nie boję się, że nikt mnie nie zechce, bo z tym jakoś nie mam problemu - ja go po prostu kocham...

Moja przyjaciółka skorzystała z usług " Profesjonalnej Agencji Testerów Wierność http://facegoogle.pl/ " Ja osobiście nie korzystałam z ich usług ale moja przyjaciółka tak. Od przyjaciółki wiem tylko tyle że uzyskali dla niej to czego chciała, konkretów sprawy oraz sposobu działania nie znam ponieważ przyjaciółkę oraz facegoogle wiąże umowa poufności i dlatego nie mogłam od niej wyciągnąć żadnych ciekawych informacji :( a szkoda ponieważ lubię takie tematy :)

Gość gość
mój facet ostatnio dziwnie się zachowuje...jak gdzieś wychodzi to słysze tylko niee dzwoń do mnie, albo że przesadzam i że nic sie niee dzieje , nie interesuje się już tak mna jak kiedyś podejrzewam że mnie zdradza oczywiście zapytałam go czy ma kogoś to powiedział że nie... co o tym sądzicie??

Gość gość
wrozbitapaulus.pl - zwracałam się do niego w paru sprawach związanych z miłością i wszystko się sprawdziło. Jak dla mnie wart polecenia.

Gość SPRAWDZ GO
UDOWODNIJ MU ZDRADĘ Późne powroty z pracy, niespodziewane telefony z ,,obsługi klienta", coraz częstsze wypady na ,,męski wieczór"... Z własnego doświadczenia a właściwie doświadczenia mojej mamy i nie tylko... wiem, że czasami mężczyźni mają dwa oblicza. Z jednej strony kochający mąż i ojciec, z drugiej samiec który w pewnym wieku pragnie zupełnie czegoś innego. Przez cierpienie, którego doznalo wiele bliskich mi osób, wraz z koleżanką postanowiłam wziąć sprawy w swoje ręce tak aby pomóc wam-naszym sojuszniczkom, kobietom uniknąć nagłego rozczarowania. Każda z nas posiada kobiecą intuicję, która zazwyczaj podpowiada nam dobrze. Niektóre z nas są po prostu zakochane a niektóre, przyzwyczajone do stabilnośći której nie chcemy stracić . Nie zawsze jest to dla nas dobre. Pamiętajmy że jako kobiety zasługujemy na najlepsze. Właśnie dlatego my-jako dwie niezależne kobiety pomagamy w udowadnainiu zdrad albo oczyszczamy z ,,zarzutów" podejrzanego. Tak, podejrzanego, bo nigdy nie możemy być pewne, tego jakie drugie oblicze ma człowiek, z którym spędzamy życie. Wraz z naszą pomocą na pewno uda Ci się uniknąć niespodziewanego albo poukładać swoje sprawy na nowo bez poczucia, że coś jest nie tak. Kontakt : test.na.wu@gmail.com Hania i Natalia

Gość pala88
Ja z autopsji wiem że najlepiej zostawić np w aucie albo w mieszkaniu faceta ukryte kamerki, albo jak jest możliwość to zainstalować na komputerze program do monitorowania. U mnie to się sprawdziło.. Jest wiele sklepów internetowych gdzie można kupić coś takiego. Ja się zaopatrywałam w sklepie - szpieg24.pl - obsługa na pewno pomoże Ci dobrać coś odpowiedniego dla Twojego przypadku. I taka rada, jeśli naprawdę okaże się że Cię zdradza to daj sobie spokój.. nie jest wart.

Gość Marcelina211111
Hej, Gdy ja podejrzewałam mojego faceta o zdradę znajoma poleciła mi świetny sposób na sprawdzenie czy faktycznie mam się czego obawiać. Sposób jest banalnie prosty, mianowicie wystarczy sprawdzić SMSy swojego faceta, bo to właśnie w nich można najwięcej ukryć. Znajoma podała mi stronę internetowa, dzięki której mogłam sprawdzić wszystkie SMSy swojego faceta, bez dotykania jego telefonu! Po prostu jego SMSy zostały pobrane na mój komputer, a ja mogłam czytać do woli. Wszystkie SMSy, czyli odebrane i te wysłane również. Wam też polecam ten sposób, ta strona to: www.szpiegsms.tk Naprawdę goraco polecam, bo wszystko się wyjaśni w waszym zwiazku. :)

Gość Mariola22WWA
Słuchajcie jak chcecie sprawdzić faceta to przeczytajcie jego smsy. Skorzystałam ze strony szpiegsms.tk i w ciągu dosłownie 5 minut miałam wszystkie smsy męża na komputerze. Zarowno, te które wysłał jak i odebrał. Świetna strona, na pewno skorzystam jeszcze nie raz. Serdecznie polecam!