Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tixidixiii

Jednak On teskni za BYLA ZONA .. to bez sensu

Polecane posty

Gość tixidixiii
kropa8 Jakie domyslanie,przeciez utrzymuje z nia konakt,wspomina , spotykaja sie

hej,rozumiem cie doskonale tixi wiesz ja bylam w takim zwiazku jakis czas temu trwal krotko,bo tylko 3 miesiace trwal tak krotko poniewaz eks moj niepogodzil sie chyba ztym ze go zona zostawila dla innego.Szczerze to ja chyba niewytrzymalam tej presji ciagle poruszanie tematu jego bylej zony,boze jak ja otym sobie pomysle to az mnie ciarki przechodza.I wiesz kiedys mialam z nim taka sytuacje ze przyjechal do mnie i zaczol o niej cos wspominac to mu powiedzialam ze mam dosc sluchania co sie dzieje u niej.Pozatym hm...co wtym wszystkim bylo najsmieszniejsze to to ze na pierwszy obiad niezabrala mnie do swojej mamy tylko bylej tesciowej(bo ma z nia dobry kontakt),zenada normalnie....tylko ze on z nia nieutrzymywal tak bliskich kontaktow ale sam fakt tego ze jezdzil i nadal jezdzi do jej rodzicow i ja tam widzi zapewne czasami byl i nadal jest dlamnie samej niedozniesienia.Szczerze mowiac mu nawet otym ze chce zakonczyc to i ze juz od dluzszego czasu sie nad tym zastanawiam,a on mi na to ze ok i tak wsumnie go niepociagalam wiec mozemy to spokojnie zakonczyc tylko ze ja wiem ze on na bank powiedzial mi to na odczepnego bo nawet jak spotkalam sie z nim jakis czas temu to zapytalam go dlaczego uzyl slow ze go niepociagam to powiedzil ze niepowinien byl takich slow uzyc i ze przeprasza:/