Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowalijka098

seks oralny prosze o wskazowki

Polecane posty

Gość naturysta
Skorke musisz sciagnac,tak ze caly zoladz jest widoczny. Jeden facet spuszcza sie wczesniej, inny potrzebuje dluzej. To zalezy jak jest napalony.Chcesz zeby ci sie do buzi spuscil albo chcesz zeby mial twardego i sex z nim miec. Ja z wszystkimi parntnerkami ktore mi robily loda spuszczam sie po 1 do 3 min.

Gość naturysta
Faceci sa inaczej zaprogramowani jak kobiety, po seksie sa rozluznieni i dlatego czesto zasypiaja.Ja nie przepadam jak kobieta jeczy. Ty na pewno jestes atrakcyjna, napisz jak wygladasz. Jestem troche ciekawy.

Gość nowalijka098
tylko jak np robie mu reka to ta skorka przy ruchach gora dol wraca na swoje miejsce, a jak wezme do buzi to zoladz ma byc caly czas odsloniety i go piescic, no bo jak bede robic reka tez to skorka bedzie wracac? a w lozku jak bedzi elezal to najlepiej w jakiej pozycji mu to zrobic ? no i czemu zasypiaci epo seksie?

Gość nowalijka098
niebieskie oczy, szatynka, 1,67, szczupla... gdy z nim rozmawiam (ja mieszkam za granica) mowi mi ze gdy tak rozmawiamy niemal czuje moja delikatna skore i juz sie podnieca..

Gość naturysta
Ja tez mieszkam za granica, i do tego jeszcze jestem na delegacji. Nie mam stalej parnerki bo jestem czesto w podrozach. Dlatego tez mam juz zapotrzebowanie na jakiegos loda. Ty mozesz twojemu facetowi (jak bedzie mial twardego) zrobic loda bez pomocy rak.

Gość nowalijka098
a w jakiej pozycji najlepiej?

Gość naturysta
Jak ty mieszkasz za granica to jak u ciebie z seksem?

Gość naturysta
Chyba cie nie zaszokowalem tymi zdjeciami, jezeli tak - to przepraszam.

Gość nowalijka098
a zdjatka fajne :) jak sobie radze? zle ;( tesknie za nim, oczywiscie mam mozliwosc spotykania sie z innymi, ale chce byc fair.

Gość naturysta
Rowniez dobra pozycja do robienoa loda to "69". Ja dzisiaj rano wstalem tak podniecony ze musialem sobie maly masaz zrobic.Ilu facetow juz mialas? Jestes wydepilowana?

Gość Seksowna i ciekawa
Crocodil....!!!!! WIELKIE DZIĘKI>>>>>>>>>>!!!!!!!!!!

Gość naturysta
nowalijka juz nie ma wiecej pytan?

Gość nowalijka098
tak jestem wydepilowana, nie mam duzego doswiadczenia... pytania... jak go zaskoczyc, jakie pozycje polecasz na poczatek zebym sie rozkrecila? czy lubisz jak kobieta ma wycwiczone miesnie kegla?

Gość naturysta
Oczywiscie ze lubie. Ja tez sie czesciowo depiluje. Na poczatek dobra jest pozycja klasyczna albo od tylu.

Gość naturysta
Musze dzisiaj wczesniej konczyc bo mam zaraz pilny termin. Napisz od kiedy masz jutro czas popisac.

Gość Indra87
Najwygodniej jest jak facet siedzi na kanapie a ty kleczysz przed nim, wtedy masz dostep do wszystkich miejsc strategicznych i mozez go wziac glebiej. A Twój facet lubi robic Ci dobrze ustami? A Ty?

Gość nowalijka098
nie wiem kiedy jutro bede bede chciala wejsc okolo 10.30 ale nie wiem czy dam rade. klasyczna i od tylu czyli na pieska czy jak? musze dodac ze jego czlonek nie jest duzy. tak on zrobil mi dobrze ustami ale szczerze za bardzo sie nie podniecilam... ja z poprzednim partnerem najpierw mialam opor w robieniu "loda" a pozniej jak to okreslil doszlam do wprawy, byla to bardzo dawno wiec teraz musze sobie to odswiezyc...

Gość Indra87
No wlasnie, bo to tez trzeba umiec. Mój facet nie jest zbyt dobry w minecie i wkurza sie, ze za dlugo mi zajmuje podniecenie sie i dojcie do orgazmu i jak on mnie lize to ja mam wyrzuty sumienia, ze on to robi z musu i to gasi moje podniecenie. Ale ostatnio dalam sie wylizac koledze i bylo super. Jest mistrzem w lizaniu piczki i lizal moja dupcie do tego i nie mial dosc. miodzio.

Gość nowalijka098
on chce mi zrobic dobrze, ale mnie to nie podnieca, nie wiem co mam udawac jeczec ze mi dobrze?? ale przeciez widzi ze nie jestem wilgotna...

Gość naturysta
Jezeli ma krotkiego penisa to od tylu nie polecam. To na poczatek najlepiej pozycja klasyczna - ty na plecach a on na tobie. Ja lubie od tylu (19cm x 5cm), parnerka jest na czworaka z lekko rozszerzonymi nogami, najpierw podniecam ja palcem a pozniej wsuwam mojego penisa.Lubie lizac cipke, i wydaje mi sie ze robie to dobrze. Oczywiscie jezeli jest ogolona i pachnaca. Nie lubie wlosow w buzi. Jezeli twoj partner ma za krotkiego to nie wiem czy bedziesz z nim szczesliwa jezeli lubisz dobry seks. Jaka dlugosc ci odpowiada?

Gość naturysta
Mojej kolezanki z pracy maz tez nie lubi lizac, a ona to uwielbia. Wiec robimy to razem. Jej kolczyk na cipce mnie podnieca. A w nagrode robi mi loda.

Gość nowalijka098
wlasnie mi sie marzy od tylu.... no to jakie pozycje na malego czlonka? musze przyznac ze jestem zawiedziona, ze do konca mnie nie zaspokoi, ale seks nie jest najwazniejszy,... wlasnie jak robilam to z nim pierwszy raz to lezalam na plecach i objelam go nogami. on lubi mi lizac, ale nie podnieca mnie tak jak byly... wiesz, nie chce mu zaproponowac jakiejs tam pozycji bo sie okaze ze przy malym czlonku to nie wypali...

Gość naturysta
zreszta czasami lubie sie tez zabawic z mezem kolezanki i wtedy najczeciej najpierw on mi obciaga a potem ja jemu

Gość naturysta
i bardzo nas podnieca gdy kolezanka patrzy jak my to robimy, wtedy czesto masuje swoja myszke i glosno jeczy

Gość naturysta
Na malego czlonka to najlepsza pozycja misjonarska albo na jezdzca. http://www.google.de/imgres?imgurl=http://www.101stellungen.com/zmanontop/P2222086.jpg&imgrefurl=http://www.101stellungen.com/a.html&usg=__pE3tlHh01jQ1YpTyx-Lj8Uh3Udk=&h=525&w=700&sz=66&hl=de&start=22&zoom=1&tbnid=O5PO38HmIQEUqM:&tbnh=105&tbnw=140&prev=/images%3Fq%3Dmissionarsstellung%26start%3D20%26um%3D1%26hl%3Dde%26safe%3Doff%26sa%3DN%26as_st%3Dy%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1

Gość nowalijka098
tylko ;( ?

Gość Doświadczyńska z dwójką dzieci
Crocodil........wielkie dzięki........fajne.......

Gość nowalijka098
zalamka ;(