Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowalijka098

seks oralny prosze o wskazowki

Polecane posty

Gość ???111
hehe nie mam partnera, musze sie troche pomoczyc w wodzie aby dobrze zgolic, ale mi to co mam nie przeszkadza, poza tym cipka to nie całokształt naszej osobowosci, jak sie komus spodobam to i ona sie tez spodoba :)

Gość naturysta
Ja tez sie gole w czasie kapieli, tez nie calkiem, zostawiam pasek nad penisem u gory. Ja chodze regularnie do sauny i to ladnie wyglada jak sie jest ogolony. Kiedys powiedziala mi jedna dziewczyna ze to ladnie jak facet ma ogolone jaja.

Gość ???111
no ja Ci powiem, ze dla mnie facet nie musi sie golić naprawde, lubie jak ma facet gesciejsze wlosy na rekach i klacie to jakies taki meskie mi sie wydaje i mnie pociaga, jak widze taka meska reke to achhhh :P a co do genitaliow kiedys moj eks sie ogolił dla mnie ale na mnie to wrazenia nie zrobiło powiedziała ze kocham go takim jakim jest i ze zminiac sie nie musi :D

Gość nowalijka098
facet musi byc owlosiony....

Gość naturysta
Ja tylko sobie podcinam wlosy miedzy nogami (oczywiscie nie calkiem). Na klaacie mam dosyc gesty i ciemny meski zarost. Nie wiem czy to dla was przyjemne robic facetowi loda i miec wlosy w buzi.

Gość ???111
no ja mam małe doswiadczenie kolezanka pewnie tez wiec czy nam przeszkadzaja włosy nie wiem, ale przeciez na całym człoku ich nie ma, czyli nie mam w tym najwazniejszym miejscu :) ja wyraziłam swoje zdanie, nie nie oczekuje golenia sie tam przez mezczyzne, jesli miałabym go lizac tam wszedzie no to ok, mogłby jakos to zorganizowac, aleteraz faceci nawet klaty gola co jest dla mnie absurdem, moze przy lizaniu takiej klaty jest czasem ciezko ale za to jak sie lezy na takiej klacie to jest bosko achhhh :P dla mnie generalne wszytsko z umiarem :)

Gość naturysta
Jestem tego samego zdania, facet calkiem ogolony wyglada jak pedal. Moje wszyskie dotychczasowe partnerki byly z moich wlosow na klacie zadowolone. A na penisie, jak mowilem to tylko ladnie podcinam.

Gość ???111
a ile masz lat, jesli moge w ogole spytac :) i gdzie mieszkasz ze tyle partnerek masz??? moze tez tam tyle partnerów by bylo ;P

Gość naturysta
Mam 35 lat i mieszkam w Niemczech, stalej Parnerki nie mam bo jestem prawie caly czas w podrozach. Wiecej w hotelach jak w domu. A ile ty masz lat?

Gość ???111
ja mam 24 :) to teraz rozumiem skad masz takie duze doswiadczenie, ale Niemki... nie wolałbyś Polek? :P

Gość nowalijka098
moj facet jest bardzo owlosiony, i ja kocham kazdy jego wlos!

Gość naturysta
Nie tylko niemki, moja kolezanka z pracy jest franzuska, znam duzo dziewczyn z polski dlatego ze w polsce nie tak dawno pracowalem. Polki sa bardzo dobre wlozku.

Gość ???111
to miło ze tak o nas piszesz, a tak z ciekawosci, napisz moze która cudzoziemke co cechuje w łozku, ze np francuzki lubia to, a robia dobrze to, ze niemki robia tamta itp :) to ciekawe, kreci mnie :P

Gość nowalijka098
111 ja tez mam 24 lata

Gość ???111
to super :) rocznik 86 góra zem tak powiem :P ale Ty tez mieszkasz za granica, wszyscy pouciekali :(

Gość nowalijka098
tez za granica... i tak pozostanie polska mnie nie kreci. chce mu zrobic dobrze ustami ale boje sie ze sie zblaznie, wiesz o co chodzi.

Gość ???111
wiem ;/ mi by sie wydawało ze zrobie z siebie oferme ;/ ze smiesznie bede wygladac, ale generlanie powinnas to miec gdzies, ja lubie sie smiac podczas seksu bo to odpreza :) miej wszytko w dupie i tylko zrob laske mu ze hej, a jak cos bedzie gadał to powiedz ze innym tak robiłas i byli zadowoleni :P

Gość naturysta
Lubicie jak wam sie facet do buzi spuszcza, czy raczej tego nie lubicie?

Gość ???111
mi sie nigdy facet tak nie spuszczał na buzie, raz na pirsi i raz na pupe ale nie przepadam za tym ....

Gość nowalijka098
ja do buzi lubie.

Gość naturysta
Sa rozne upodobania, jedna lubi polykac, inna znowu mowila zebym przed wytryskiem go z buzi wyciagnal. Jak kto lubi.

Gość naturysta
Moja kolezanka z pracy (franzuska) uwielbia z polykaniem. Ma problem bo jej maz wogole nie lubi jak mu chce robic loda.

Gość ???111
nie chce obrazic nikogo ale na ten czas nie wyobrazam sobie zebym miała sperme do buzi wziasc a co dopiero połknac, moze sie gdzies indziej na mnie spuscic bo w sumie sperma cieplutka jest :)

Gość naturysta
Ja nie przepadam za seksem analnym. Nigdy tego nie robilem.

Gość ???111
ja nwet kiedys miałam na to chrapke ale moj były partner nie chciał, wiec coz .... ale kolega mi mowił ze anal jest super :P

Gość naturysta
Ilu facetow juz mialas? Jakiego duze penisa musi miec facet zeby ciebie zaspokoic?

Gość ???111
seksulanych partnerów miałam kilka, chciałabym sobie troszke poeksperymentowac, i porownac :) jednak wiesz co mysla nie raz o takich dzieczynach ;/ co do wielkosci to powiem ze nie robi to na mnie wrazenia gdyd nie mam orgazmu jak on jest we mnie.... tak srednio to moi mieli ok 17cm

Gość naturysta
Korzystaj z zycia i eksperymentuj, ja dlatego ze jestem na nowym miejscu pracy (dzisiaj jestem w domu) szukam nowej partneki do lozka. Dzisiaj to przed pojsciem spac sam sobie zrobie. Moja sasiadka 69 lat mowi zebym poszedl do prostytutki jak potrzebuje.

Gość ???111
no taki mam zamiar :) ale nic na gwałt i na siłe heheh :) fajna sasiadka, jednak chyba z takich usług bym nie korzystała... no ale to moje zdanie :) ale trosze ci wspołzuje takich rozjazdów.... na dłuższa mete ja nie wiem czy bym dała rade, ale podziwniam Ciebie :)