Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dArtagnan

Najdziwniejszy powód.... rozstania!

Polecane posty

dArtagnan - nie, no nic innego do głowy mi nie przyszło - taki KTOŚ jak ty musi mieć najpiękniejsze ozdoby:)

Podziwiam takich mężczyzn - naprawdę, piekielnie inteligentny, na pewno zabójczo przystojny, na stanowisku, z koneksjami:) Wiesz, ja z tych, co to jadają drugie śniadanie, a nie brunch:(

To nieważne, chodzi o to co masz w sobie. Ty pewnie nie wierzysz w siebie a to jest właśnie podstawa. Zwykle nieładne kobiety nie wierzą w siebie ale to nie jest reguła. Może jesteś ładna ale nie ogarniasz tego rozumem?

Gość
Zawsze kobieta ma się zabezpieczać, przecież to ona zachodzi w ciążę. taaa a facet ma sobie tylko poruchac ? slodko ja nie do konca lubie z gumka bo nie odczuwam wtedy bliskosci ale kurde to jest moja decyzja ze biore tabsy. jakbym nie brala to zabezieczalibysmy sie inaczej i tyle w akcie selksualnym bierze uzial oboje partnerow a nie tylko facet i kobieta w roli pojemnika na sperme...

Gość
oj wiem wiem widze twoja ironie ;) tak sobie tylko narzekam;p

Gość CCC ...
ja mam tak rozregulowany organizm po tabsach ze teraz nie moge zajsc w chciana ciaze. wlosy leca mi garsciami. dziewczyny nie dajcie sie nabrac na sex tylko dla przyjemnosci faceta. niech oni tez wiedza co to dyskomfort chociazby w preserwatywie schowany :-P

Gość dartagan kocham cie
😍!!!!😭

Gość moze tak bedzie lepiej .....
dArtagnan - do budy!!

Gość no faktycznie niezly powod
:o!

Gość chyba nie znasz dArtaganana
nalezy do scislej elity tego forum

Gość A.Velazquez
dArtagnan, wyjaśnij proszę z której strony jesteś niebezpiecznie inteligentny????? Piszesz "uledz" zamiast "ulec", "kondon" zamiast "kondom". Raczej fantastą i mitomanem jesteś, w dodatku paskudnym, którego w rzeczywistości żadna panna nie chce i tu chcesz sobie pofantazjować trzepiąc konia pod własne wpisy:):):)