Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dArtagnan

Najdziwniejszy powód.... rozstania!

Polecane posty

Jestem wam winny kilka słów wprowadzenia. Otóż, od miesiąca spotykam sie z dziewczyną. I nie było seksu. Ona mi chciała uledz, ale ja, czekałem. Szukam kobietę nie na seks, tylko w której się zakocham. Zresztą ona też mnie docenia: mówiła, że jestem genialny, męski i czarujący, że gdy patrzę na kobietę, to ona zaraz ma mokro. Wiem, że mam charyzmę i jestem niebezpiecznie inteligentny, ale jestem skromny i się tym nie chwalę. Także miło coś takiego usłyszeć. No i w ten weekend już chciałem z nią zakutasić. Pokochać się. Wynająłem apartament w hotelu Hyatt i zaprosiłem ją na kolację. Potem w pokoju ona szybko zdjęła sweter. I WIECIE CO? daje mi kondon. Ja mówię, że co to jest? Guma? A ona, że tak i żeby nie zajśc w ciąże. Ja na to, że chyba bierze pigułki...? I okazało się, że ona nie bierze. Odsunąłem ją od rozporka, który już rozpinała, bo ja nie jestem przywyczajony do prezerwatyw, moim zdaniem dziewczyna ma brać pigułki, bo po co one są? Zastanawiam się, co z tym zrobić, ale wtedy zapowiedziałem jej że muszę przemyśleć jej zachowanie. Miała łzy w oczach i to mnie trochę ujęło za serce. TAK ŁATWO SKREŚLIĆ DZIEWCZYNE.... to smutne :(:( tak trudno znaleźć ideał.......................

"moim zdaniem dziewczyna ma brać pigułki, bo po co one są" a prezerwatywy są po to aby facet je ubierał.

Gość rgregERG
dartagnan jestes najwiekszym bajkopisarzem na kafe:D

Gość 67gfj
Levi,przecież to prowo

Gość slask
aaaaaa nie biorę pigułek nie jestem 100% kobieta idę sie powiesić :P

Gość Pigułki anty nie zabezpieczą
przed choróbskami a teraz tego pełno :/

Gość rgregERG
kogo obchodza twoje odczucia? widocznie dziewczyna sie bala ze zarazisz ja grzybem, albo jestes Simon Mol 2:D

Gość A nie łaska
Ale przecież Lewwatyw nie odróżnia prowo od normalnego posta :classic_cool:

67gfj -> wiem ale i tak dociąć chcę ;p dArtagnan -> dobrych tabletek anty dla facetów jeszcze nie wymyślono ;p

Gość nie ma to jak dyskutwoać
ze średnio elokwentnym prowokatorem z f23 co się nudzi bo gim zamknięte :classic_cool:

Gość lgdfp;;;;;
ja nigdy nie brałam pigułek i nie mam zamiaru NIE BĘDĘ SIĘ FASZEROWAĆ JAKIMIŚ HORMONAMI. a po prezwrwatywie nie ma skutków ubocznych a po pigułkach są. Nigdy się nie zgodzę na branie pigułek. Ze mną sex tylko w prezerwatywie

{ Ona mi chciała uledz } Znaczy się co ona zamierzała zrobić? :P 0/10 :classic_cool:

Wyjaśnię na w stępie: Nie zamierzam dyskutować z zawistnikami, z ludźmi niekulturalnymi. Sorry - NIE TA LIGA. Ja zaraże??? LOL. :D to najlepszy kawał, jaki usłyszałem. Ty wiesz, w jakich warunkach ja żyję?

Gość lubie takich mamisynkow
jak autor posta:D Takie ciapulce sa najlepsze, fajnie sie hedorza na otro, jak pipki nie wydymki. A najlepsze sa te ich glupie miny jak nie widza co z gumka zrbic buehehehe i czy w ogole wiedza do czego sluza...Autorze ty moja ciapo uwiebiam takie pipy jak ty:D

Na miejscu tej dziewczyny kopnelabym Cie w dupe tak mocno że dolecialbys do cieplych krajów.Wiem ze to prowo ale takie tepaki jak Ty niestety chodza po swiecie.Facet mysli ze tylko kobieta ma sie zabezpieczac.Gówno prawda!Jezeli nie jest to staly zwiazek to prezerwatywa jest OBOWIĄZKOWA!Zrozumialeś idioto?:O

dArtagnan - kurde, jak ja się za toba stęskniłam:) Tak dawno nie czytałam twoim wywodów, tchnącym niebezpiecznym intelektualizmem. A czy w twoich sferach nie mówiono ci, że coś takiego jak kondon nie istnieje - mamy kondom!

Gość niebezpiecznie
inteligentny człowiek nie pisze "uledz" i "na w stępie".

Prezerwatywa obowiązkowa? LOL Opowiadasz głupoty Generalnie łatwo poznać - nalega na gumę = szmata, nie szanuje się, boi się chorób bo się dużo puszcza.

A skąd kobieta ma miec pewność ze nie roznosisz zadnych chorób.Huj o Tobie wie wiec sie boi :O Nie gadam z Toba bo jestes ograniczony 🖐️

Gość
prowo? jak mozna byc az takim iiota? moim zdaniem dziewczyna ma brać pigułki, bo po co one są? a wiesz ze antykoncepcja dotyczy PARY a nie tylko kobiety? wykastruj sie najlepiej zeby glupoty dalej nie przekazywac... albo niech cie jena z ruga zarazi jakims syfem

Ale na lunch chyba się wyrwiesz? A słuchaj, co ludzie na twoim poziomie, z twojego środowiska, jedzą wieczorem? Dinner?

Zawsze antykoncepcja to sprawa kobiety. Oblubienica czy ty mnie podrywasz? Miło mi, ale obecnie nie mam czasu na nową kobietę :)

Gość
no chyba cie pojebalo ;p to w takim razie zycze ci czegos jeszcze- stada dzieciakow, na ktore bedziesz musial placic alimenty 🖐️

dArtagnan - nie, nie podrywam cię, nie śmiałabym, dla mnie za wysokie progi. Chciałabym się tylko dowiedzieć czegoś więcej o życiu wyższych sfer.

Zawsze kobieta ma się zabezpieczać, przecież to ona zachodzi w ciążę. Oblubienica, ale ja lubię ładne, Jestem skromny, ale po prostu lubię piękne kobiety ...