Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość levviatan ty odioto

nienawidze levviatana

Polecane posty

Gość levviatan ty odioto

no wkurwia mnie wszędzie musi sie wpierdolić ze swoimi głupimi radami normalnie bym go udusiła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!młody zazdrośnik nie pracujący!!!tylko siedzący na kafeterii!!!!!!!!!!!

Gość levviatan ty odioto
ale obciagnelabym mu z polyczkiem

Nowy temat o Levviatanie:D Oj, zaraz się zacznie! Ogłaszam konkurs - kto pierwszy wyprowadzi Leviego z nerw - ma u mnie browara:D

Gość golciaa
NIE JEST GLUPI A MADRZE DOPRADZA :P

Gość levviatan ty odioto
na pewno za takich zazdrosnych młodzików nie znoszę!!!!nie podszywać się

autorko -> to daj mi pracę (byle by nie jako PH nie nadaje się do tego ;) ) poza tym nikomu niczego nie zazdroszczę (chyba) Oblubienica -> niepotrzebnie ogłosiłaś publicznie ten konkurs bo teraz postaram się że nikt nie wygra ;D

Gość levviatan ty odioto
jego porady może kiedyś były mądre tylko teraz to jest poziom poniżej zera!!!!

Gość levviatan ty odioto
słuchaj doradzaj ale mądrze a nie jakieś pseudoporady które nikomu nic nie dają, jestem w twoim wieku i wiem że o pracę trudno ale jak się chce to się potarfi

Gość golciaa
Levviatan 🖐️ ,widac malolatki leca na wiedze :)

Levi - pomóż. Wiesz, jestem od ciebie starsza o kilka lat, ale twoja wiedza książkowa jest potężniejsza od mojego doświadczenia - powiedz więc zatem, o wszechwiedzący, jak się robi kluski śląskie:( Bo mąż powiedział, że mnie po mordzie zleję, jeśli się nie nauczę robić mu klusek z dziurką😭

Gość jadzka opole
tez nienawidze typa, zazdrosci innym ze sex uprawiaja i z tego powodu prawie kazda laska to dla niego dziwka a facet dupek:o tylko dlatego ze na niego zadna nie leci i nie moze umoczyc,zalosny palant:o jego madrzenia sie na kazdym kroku komentowac juz nie bede,widac ze desperacko szuka poklasku bo widocznie starzy w domu traktuja go jak szmate lenia i nieroba,czemu trudno sie dziwic. a na te "madrosci" nabieraja sie glupsze od niego,bo kto madrzejszy widzi ze robi z siebie durnia na kazdym kroku:o

Oblubienica -> nigdy nie twierdziłem że jestem ekspertem w jakiejś dziedzinie i że wiem dużo ;] na gotowaniu to się znam tyle aby zrobić dobry rosołek, makaron i jajecznicę ;D

Gość jadzka opole
ja bym mu obciagneła z połykiem , ale zdaje sie ze leviatan mieszka zbyt daleko ode mnie ...

Gość jadzka opole
dzis mam duzą ochote na kutasa .. NIech ktos mnie zerznie

jadzka opole -> nikomu nie zazdroszczę że się seksi. tylko wytykam głupotę ludzi którzy robią to nie myślą o konsekwencjach i z byle kim

Gość jadzka opole
leviatan chciałąbym być twoją dziwką .

Gość jadzka opole
az tak zabolalo,ze musisz sie podszywac? :o

Oblubienica -> Kamasutrę to ja znam co najwyżej w podstawach ;D a byle kto to ktoś kogo mało się zna/nie zna się w ogóle ;)

Aha, czyli każdy przechodzień na ulicy jest traktowany przez ciebie jako byle kto? Ciekawa koncepcja, zaprawdę interesująca:)

jadzka opole -> nie wiem czy kogoś zabolało ale widać ktoś mnie tutaj lubi lub chce tobie pojechać skoro się pod ciebie podszywa ;p cfvvvvvv -> posłuchałem tej piosenki i jest co najwyżej średnia ;p

Oblubienica -> raczej jako neutralna osoba. poza tym co innego przechodzić obok nieznajomej osoby a co innego z taka się seksić

Gość jadzia dziadzia
j.,w

nic? zauważ że każdy jest inny i każde życie jest inne. ludzie maja różne poglądy na dany temat a to że ty masz jakieś nie znaczy że to są jedyne i słuszne poglądy (coś takiego próbowała wmówić ludziom inkwizycja)