Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość levviatan ty odioto

nienawidze levviatana

Polecane posty

Gość ladoco ty dupolizie
niedługo znowu będziesz skamlał na redakcyjnym o przywrócenie nicka Szacun Levviatnie;)

Gość nakarm dzdzownice
na wigilie połyk zamiast opłatka ? Toz to grzech .

To nie chodzi o różnicę poglądów, chodzi o to, że najczęściej to, co piszesz nie ma odzwierciedlenia w rzeczywistości. Żyjesz w świecie urojeń i for internetowych:(

Oblubienica -> czy ja wiem czy urojeń. może po prostu społeczności lokalne w których ja i ty żyjemy znacząco się różnią? ladaco -> nie mam zaufania do nie znajomych wiec raczej nie szykuje się ;p ladoco ty dupolizie -> dzięki :] nakarm dzdzownice -> a połyk i opłatek (kolejność do wolna) to też grzech? ;p

Gość ikm.
dajcie spokój.on jest przystojny ja nienawidze ladaco,cierpi na manię wyższości

Tym razem to znowu ja/ -> niech sobie przypomnę... już wiem to był nick pomarańczowy "Levviatan" na którym napisałem 3 posty ;D

Cóż - najważniejsze, że nie masz poczucia humoru. Ladaco - a ucha z grzybami zrobi? Rybę po grecku - gdzie po grecku jest lepszy od ryby:D

Gość ikm.
[zgłoś do usunięcia] Tym razem to znowu ja/ a nie miales przypadkiem innego czarnego nicka? bo taki styl odpowiadania każdemu na posty z czymś mi się kojarzy ladaco tak robi

'' to daj mi pracę '' Ja pierdolę jaka z ciebie jest cipa, nieudacznik maksymalny. Każdy sobie sam znajduje prace tylko tobie trzeba wszystko dawać. Jesteś cofnięty w rozwoju piszesz jak 10 latek.

Ladaco - normalnie wypas i zazdrość:classic_cool: Levi - kiedy z tobą piszę, czuję się, jakbym rozmawiała z komputerem:o

Arek 125-- byś sie rozczarowal jakbyś go pierwszy raz spotkał.Każdy myślał że leviatan jest o wiele starszy tak się bardzo dobrze wysławiał.Teraz faktycznie już obniżył loty .Powód najważniejszy zdurniał przez przebywanie z Takimi jełopami na cafe i dlatego.

Arek 125 -> to sam spróbuj znaleźć pracę inna niż PH gdzie na stanowisko będzie mniej niż 5 kandydatów ;p ucho śledzia -> czy ja wiem czy obniżyłem ;) raczej to wy się do mnie przyzwyczailiście ;]

Levviatan--sądzisz ,ze doszliśmy do Twojego poziomu??Nic bardziej mylnego.Jestęśmy TOTALNIE yebnieci jak tutaj jesteśmy:D