Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulek-k21

skurcze???

Polecane posty

Gość kasiulek-k21

Mam pytanie. Co jakiś czas mam takie bóle przypominające bóle miesiączkowe. Czy te bóle mogą zwiastowac porod??? Dodam że jestem praktycznie w 38tyg. ciąży. Proszę o pilną odpowiedź.

Gość Świeta,święta
Jeżeli beda co 5min ,dzwoń po karetke.

nie panikuj ja miałam skurcze co 3 minuty regularne!!! a jak pojechałam do szpitala to rodziłam 13 godzin :-) Spróbuj wziąść nospę i kąpiel, jak nie przejdzie jedź do szpitala

Gość kasiulek-k21
Czyli te przypominające bóle miesiączkowe to są porodowe? U mnie na razie póki co ucichły. Ale były tak co 20 min.

Gość SUper!!!
Owszem mogą ale bez paniki :-) Ja przez 2 tygodnie miałam regularne bóle jak miesiączkowe co 20 minut:-) Potem były 2 co 10 minut, pojawiła się krew a potem już co 3 minuty :-) Bałam się, że nie dojadę do szpitala bo to był mój 2 poród ale zdążyłam. Poród trwał 2 godziny (dla odmiany pierwszy 16 godzin ;-( ) :-D Powodzenia :-D

Gość kasiulek-k21
To mój pierwszy poród więc nie wiem co i jak:-) Z jednej strony chciałabym już byc po, a z drugiej się boje:)

Gość kasiulek-k21
Dziś w nocy miałam dziwne ukłucia w okolicy łopatek. Promieniowało na całe plecy. Co to może byc?