Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pada śnieg, bawią się bałwanki

Jak szybko chudnie się podczas karmienia piersią?

Polecane posty

W ciąży przytyłam 17 kg. Teraz jestem 3 kg lżejsza niż przed ciążą. Nie chcę juz chudnąć. Ważę 45 kg i wyglądam jak zombi, a karmię dopiero 8 tygodni. Jak długo jeszcze będę chudnąć? Dodam, że nie odchudzam się i jem bardzo dużo. Więcej niż przed ciążą.

Gość Mamulago
No niestety niektóre kobiety tak mają, ja miałam podobnie.Przestałam chudnąć dopiero, jak przestałam karmić. I właśnie przestałam karmić m.in. z tego powodu, że mnie to strasznie wycieńczało,zaczynałam wyglądać jak zombie,więc musiałam przestać, tym bardziej że po macierzyńskim wracałam do pracy i musiałam mieć siłę. Niektore kobiety mimo karmienia nie mogą się pozbyć nadmiaru kg i schudną np. do jakiegoś momentu, a potem waga ani drgnie. Ciesz się w sumie autorko, bo nie grozi Ci nadwaga po ciąży, jak skończysz karmić, waga wróci do normalnego poziomu, ale będziesz nadal szczupła, ja sobie to chwalę teraz.Nie miałam żadnych problemów z jakąś wielką tuszą po ciąży.

Gość gbfvaz
ja przez 6 m-cy karmienia nie schydłam ani 1kg także z tym chudnięciem to bujda.

Gość SUper!!!
Kochana, jesteś szczęściarą bo ja karmiąc tyłam, nie było mowy o spadku wagi. Tak więc nie ma reguły, że się chudnie - to mit. Ale za to w ciąży przytyłam tylko 5kg :-D

Gość Mamulago
To nie mit, ja chudłam, i to strasznie. Na część kobiet po prostu nie działa karmienie i nie chudną. Autorko, jak będziesz dalek chudła, to chyba musisz rozwazyć zaprzestanie albo ograniczenie karmienia piersią.

Gość Mamulago
Ja przytyłam 25 kilo w ciąży, a 2 miesiące po porodzie, sam poród, karmienie piersią i już miałam wagę sprzed ciąży.

No właśnie mam problem bo od kilku dni kręci mi się w głowie. Chciałabym karmić jak najdłużej bo mam pokarmu bardzo dużo i wartościowy. Mała rośnie jak na drożdżach, ale niepokoją mnie zawroty głowy i n ie wiem czy są związane z karmieniem czy może odżywianiem, ktore jak wiadomo podczas karmienia piersią jest inne niz przed ciążą.

Gość Majka258
Bardzo polecam odchudzające zioła Tybetańskie- ja schudłam i wszystkim polecam na prawdę działanie rewelacyjne!!!

Gość Agata2404
2 kg miesięcznie w moim przypadku. Ale trzymam dietę, bo Małą pobolewa brzuszek. Od czasu do czasu w ramach uczty zjem sobie biszkopty :)

Gość gość
ja przez pierwsze 2 mc karmienia schudłam 12 kg, karmie juz 7 mc i waga sie utrzymuje....