Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet, a jego ex

facet na imprezie ze swoja ex

Polecane posty

Gość facet, a jego ex
zadzwonił jakąś godzinę później, bo szedł do pracy...niby się tłumaczył i próbował mnie rozśmieszać, ale to nie takie proste, śmiać się jak się jest na kogoś wściekłym....następną noc spędził w domu na 100%

Gość oo zalll
hej, dodam cos od Siebie, facet badz tez kobieta, jak chce to bardzo potrafi kłamac, ja np jak cos przeskrobie to tak kłamie zeby po mnie było widac ze kłamie, by kobieta myslała ze nie umiem kłamac... Sporo ludzi tak robi. Wiem jak rozmawiac i gdy mam cos na sumieniu to tak rozmawiam jakby mnie to w ogole nie interesowało po czym delikatnie zmieniam temat, a robie to tak ze partnerka (od 4 lat) nigdy nic nie zauwazyła, wiec skoro mi wychodzi to kazdemu. Teraz mowie szczerze, w realu nikomu bym nie powiedział, ale taka jest prawda, my jestesmy tylko ludzmi.

Gość ikea na święta
ooo zall kochasz swoją dziewcznę? Pytam z ciekawości.

Gość facet, a jego ex
uspokoiłam się, chociaż jego dziwne teksty strasznie mnie denerwują...dziś się wszystko wyjaśni, choć jak On twierdzi przez tel..nie ma mi już nic do powiedzenia, a nie będzie zmyślał argumentów do pytania dlaczego u niej nocował, bo już wszystko powiedział jak twierdzi...problem tylko w tym, że nie potrafię mu powiedzieć od tamtej sytuacji, że go kocham.

Gość nie chce mi się zalogować.....
no nie dziwię Ci się. jak wytłumaczył to że u niej nocował? bo wszyscy nocowali??? no niby dobry argument:D jak dzisiaj przyjedzie to zerknij mu do telefonu- pewnie się tego nie będzie spodziewał, to jak coś będziesz miała znaleźć to może znajdziesz... czemu nie chce mieć z nią po tej imprezie nic wspólnego? co zrobiła?

Gość nie chce mi się zalogować.....
jego dziwne teksty strasznie mnie denerwują. jakie teksty?

Gość facet, a jego ex
dziwne teksty typu: powiedziałam mu wczoraj żeby sobie konkretne argumenty przygotował na dzisiejszą rozmowę, a on do mnie "nie rozumiem, nie będę nic wymyślał, dla mnie sprawa zamknięta..spałem bo wszyscy spali i już i nie będę nic kombinował żeby Cię przekonać" mnie wkurza, że uważa krótkie niedokończone rozmowy przez tel za rozwiązanie sprawy.... ...a dlaczego nie chce więcej spotykać się z byłą, tego dowiem się dopiero dziś...

Gość no i wytłumaczył Ci wszystko??
jest już ok?

Gość facet, a jego ex
tak, wytłumaczył wszystko... ...spał na ziemi ze znajomymi ponoć... kontakt z nią zrywa, bo chciała do niego wrócić, bo twierdziła, że się zmieniła.... temat zakończony, nigdy więcej byłej dzięki wszystkim za troskę i dobre rady :)