Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karafka2222222

czy da się schudnąć TYLKO uprawiając sport i nie ograniczając jedzenia?

Polecane posty

Gość karafka2222222

jem ok. 1700-2000kcal różnych rzeczy, nie tylko zdrowych. W ogóle nie uprawiam sportu? Czy istnieje taka możliwość, że schudnę TYLKO I WYŁĄCZNIE przez ćwiczenia jedząc tyle samo?

Gość odchodze ze stazu
mi sie to nie udalo

Gość bieżnia
no , niby logiczne - od 2 tyc codze na silownię i ograniczylam trochę jedzenie i schudłam 3 , 5 kg :) Ważne ,zeby polnoważ zarcia - bo jak sie wiecej ruszasz to i jesć siewiecej chce :)

Gość karafka2222222
ja mogę tylko biegać albo ćwiczyć coś na chacie bo na siłownie czy basen nie mam kasy póki co starałam się ale nie umiem ograniczy c jedzenia, po prostu nie potrafię. mam nadzieję, że ten sport mnie uratuje

po pierwsze to ćwiczyć aeroby, nie jeść ze 3 h przed snem, no i oczywiście nie jakieś tłuste potrawy czy coś

Gość 02nire
nie da sie. z niedawno przeprowadzonych badan wynika,ze dieta jest wazniejsza niz sport - jesli zaczniemy tylko cwiczyc, nie zrzucimy nadwagi, jesli natomiast nie cwiczac zaczniemy diete - to zadziala od razu. nie zostalo napisane,dlaczego tak jest, ale daje do myslenia. ja uwazam,ze ograniczajac jedzenie na poczatku tracimy wode, miesnie, jakies paskudztwa z jelit, dlatego waga spada. a sport to zawsze rozwijanie miesni, ktore waza wiecej...