Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e5yeujsrurssus

Co ja kurwa mam w tym brzuchu ? ! N o nie wytrzymie ...

Polecane posty

Gość e5yeujsrurssus

Od jakichś paru dni ciągle burczy mi w brzuchu i to tak głosno, a głodna nie jestem wogóle. Nawet ja k coś je m to burczy , a teraz gdzieś tak od paru minut ciągle czuje jakby mi coś w brzuchu "Chodziło" i to ciągłe burczenie... co to jest?! Dodam , ze rzadko sie wyprozniam, a od paru dni np jak zrobie kupe to dalej czuje taki dyskomfort jakbym nie wszystko "wypuscila" :O do tego rano bolał mnie brzuch. Miał ktoś tak, co to jest!?!?

Gość Blowww ;)
ja się nie znam :P ale moja koleżanka kiedyś w szkole miała podobnie i się okazało , że ma tasiemca :P

Gość może masz dysfunkcyjną rodzinę
alien jak nic

Gość myslę ze........
to przez zaparcia,mussz jeść więcej błonnika.pozbędziesz się zaparć i bulgotania w jelitach.masz gazy?to też przez zaparcia

Gość e5yeujsrurssus
czyli co mam jesc?? Dzis zjadlam kromke ciemnego chleba z chuda wedlina i buraczkami , marchewke, 2 mandarynki, 4 sliwki, 2 orzechy wloskie, rosol, ale bez makaronu i jajecznice z dwoma kromkami ciemnego chleba. Źle ? Mam takie tabsy do ssania z ananasem (blonnik) moge je ssac?

Gość e5yeujsrurssus
wlasnie przez pare dni mialam gazy, a dzisiaj moze 2 razy tylko .. :o dzisiaj jest jakies "nasilenie" bo do tego brzuch boli, nie wyproznialam sie ani nic.. ;/

Gość myslę ze........
tabletki z błonnikiem jak najbardziej ale ja wolę naturalnie,czyli otręby owsiane.mażna dodać do wielu rzeczy bo są praktycznie bezsmakowe.możesz też płatki owsiane na mleku próbować. a jeżeli boli cię brzuc bo tak jest przy długotrwałych zaparciach,to kup sobie senes w aptece,tj na przeczyszczenie,wypij na noc a rano będzie po sprawie,tylko nie można tego pić notorycznie bo wtedy będziesz miała syndrom leniwego jelita,czyli znowu nie będziesz mogła sie wypróżnić...

Zacznijcie qrwa normalnie jeść to i normalnie srać będziecie... Rosół bez makaronu... Ja jebie...

Gość e5yeujsrurssus
rus 1- jem normalnie :O tylko poprostu wczoraj byl rosol i zostalo troche, ale makaronu zabraklo , co za debil :O gastroskopia to ta rurka co sie przez przelyk wprowadza?:o dodam, ze jestem mloda, mam 18 lat, wiec troche przeszkadza mi to w normalnym funkcjonowaniu ;/

Gość tyrsurysuirurururt
r

Gość e5yeujsrurssus
nikt tak nie mial ?

Gość uoupouopuyioyu
ufo xd

ja tak mam bardzo czesto, burczy mi bez przyczyny, zazwyczaj od razu po posilu:) mojego chlopaka doprowadza to do szalu:D

Gość e5yeujsrurssus
ale dzisiaj mi tak burczy caly dzien .. Ja nie chce tego burczenia :O:O a co twoj chlopak mowi na to ?

Gość afirja
może zjadłaś z lekka popsutą zupę po takiej zawsze sie pierdzi i przewraca w brzuchu świeży rosół był ?

Gość A często
żujesz gumę? Może polykasz przy tym powietrze, które potem ci w jelitach szaleje.

Gość klejojad
mam podobnie...:O btw, co to znaczy "nie wytrzymie"?:P

Gość ja widzialem laske
oj doradcy..przy morbus ulcerosus ventriculi nie ma bulgotania w brzuchu:-P pierwsze objawy to bol, odbijanie po jedzeniu i wymioty fusiaste..a Ty autorko po prostu nie pij gazowanych napoi

Gość e5yeujsrurssus
rzadko pije gazowane napoje, nie zuje gumy, a tak mam od ok. tygodnia , wiec to nie jest sprawa zadnej zupy. Tzn. burczenie mam juz od jakiegos czasu, ale teraz jest o wiele bardziej glosne i czestsze, do tego doszly gazy, zaparcia;/