Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przystojny1985r

smiesza mnie brzydule, ktore mnie podrywaja ,nie maja szans ale

Polecane posty

Gość przystojny1985r
nie wiecie co to? Trzeba zaczac ogladac tv :)

no to trójkącik:D już wiem co to za wypadek Ci przewidzieli, gwałt tej nocy przez dwie dziewczyny, no to masz przekichaaane xd

Gość przystojny1985r
chodzę sobie z taką różową torebką i machając mówię słodkim głosem helloł puszczając przy tym perskie oczko:O

Gość przystojny1985r
ile lat macie? Wyglada ktoras jak Doutzen kroes?

Gość przystojny1985r
oj oj buźkę źle narysowałem :classic_cool: o ta w czapeczce miała być :)

Gość stary wyga
z tego co widzę to jesteś facetem zakompleksionym który potrzebuj dowartościowania swojego ego o ile wiesz co to znaczy !!!!!!!!!!Prawdopodobnie narcyz któremu kutas staje ale tylko jak się podnieci do siebie ale masz problem bo jak się samemu wyruchać !!!!!!!!!!!!

POZIOMKA-----> no biedaczysko nawet sprawy sobie nie zdaje z niebezpieczeństwa które mu grozi. A on mysli że samochodem w cos wypakuje...:D

doutzen kroes? przecież ona ma piegi na całym ciele i co nie brzydziło by Cie to że dotyka Cie piegowata ręka? hehe smerfne hity---> on napewno ma już zabite wszystkie okna ze strachu xd

Gość stary wyga
smerfne hity---------------wężykiem!!!!!!!!!!!!!!!wężykiem !!!!!!!!!!!!!!a do ciebie padalcu zapamiętaj sobie raz na zawsze ze nie ma praktycznie kobiet brzydkich są tylko zaniedbane a uważaj na sople na dachach !!!!!!!!!!!

Gość Lady Monia
Szczerze powiem też mnie to śmieszy , że jakieś pannice poświęcają Ci wiele czasu i uwagi. Mogłyby się zająć czymś ciekawszym i bardziej rozwijającym.

Gość przystojny1985r
nie ma brzydkich? To malo widziales. Brzydkiego ksztaltu zuchwy czy oczu zaniedbana nie zamaskuje. Albo urodzila sie naturalnie piekna jak natalie portman,keira knigtley albo byla u chirurga. Zaniedbac sie mozna tradzikiem,brudnymi wlosami

Gość stary wyga
wyobraż sobie--------jesteś z piękną dziewczyną poznajesz drugą i ją zdradzasz a tamta spotyka się z tobą i oblewa twoją piękną buzię kwasem i co wtedy!!!!!!!!!!przecież może być niezrównoważona a na czole nie ma tego napisane!!!!!!!!!!! i teraz jak myślisz potoczy się twoje dalsze życie!!!!!!!!nie podoba ci się dziewczyna to powiedz ze nie jesteś w moim typie i to wszystko bo jak będziesz chamem to nawet nie masz pojęcia jak ie kobiety potrafią być mściwe!!!!!!!!!!!!!!!lepiej to przemyśl ----dobra rada człowieka który w swoim życiu wiele widział !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Lilluś Evangeline*
zboczę trochę z tematu... hm... a ta która ma u ciebie szanse co dała tobie dzisiaj na Mikołaja?

Gość stary wyga
ja pi.....ę chyba się przestraszył i uciekł z kafeterii !!!!!!!!!!!!!!!

Gość przystojny1985r
no wreszcie cos madrego napisales. Dzieki :)

Gość przystojny1985r
Jestem prawikiem :(

Gość ikaikaika
o mój boże..cóż za pustak :D :D :D gdzieżeś się cudaku wychował??? :D a uroda to kwestia gustu, dla mnie np Keira jest paskudna :P ma końską szczene :P a piękna jest np M.Belucci a z facetami jest tak samo- komuś podoba sie Zakościelny, a komuś J Depp :P i założe sie że jeszcze dłuuugo bedziesz taki singlowaty Singiel , udający zajebiście szczęśliwego, a nie znający miłości :D mam w swoim otoczeniu jednego takiego lowelasa, który przebierał i przebierał i żadna nie była wystarczająco boska dla niego, a teraz jest -niby nadal przystojny, ale 3 dychy na karku i żadnej panny nie ma :D i tobie też coś takiego wróżę :D

Gość przystojny1985r
Kto mnie rozprawiczy?

Gość incitatus
swinia albo dupa wujka wladka

Gość Amicorum
do urodziwych nic nie mam, ale żal mi ludzi którzy uważają że piękna buzia to ich najważniejszy kapittał

troche sie z nim zgadzam... nie ma nic gorszego niz namolna baba ktora mysli ,ze jest atrakcyjna :O

Gość jhvhgfchfjknmjk
tak strasznie rpzystojny, ze az musi siedziec na roznych portalach netowych by szukac kobiety swego zycia lub ruchania buahaha

Trochę jest w tym prawdy, że są kobiety skąpo obdarzone przez naturę które uważają się za bardzo atrakcyjne ponieważ mają jakąś tam "udaną cechę" (zazwyczaj jedną, np. duży biust czy usta, która jest przy reszcie karykaturalna) i same nie widzą, że ktoś nimi nie jest zainteresowany, bo zwyczajnie nie chcą tego widzieć. Nie zmienia to faktu, że autor ma troszkę za duże mniemanie o sobie ;)

Gość stary wyga
A może te panie mniej urodziwe nie mają kompleksów na punkcje swojego wyglądu, nie bierzecie tego pod uwagę a w związku z tym są bardziej śmiałe w stosunku do mężczyzn!!!!!!!!!!