Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MBM

Mało sika!!!! czemu???

Polecane posty

W piątek córka troche wymiotowała, bylismy u lekarza, nie jest odwodniona. Dostała napój nawadniajacy i piła. Problem jest takie ze od wczoraj mniej sika!!! Dziś zmieniałam pieluszkę ponad 2 h a jest zupełnie sucho. 15 mc ma.

Gość wiesz coo.....
Może jej ciało potrzebuje wody. Może chce jej się pić. To że nie jest odwodniona nie oznacza że być może ma zwiększone pragnienie. Myśle że nie masz się czym przejmować. Daj jej troche czasu na dojście do siebie. Głowa do góry. Obserwuj i jak to będzie trwało dłużej to o swoich niepokojach powiedz pediatrze.

dziś dzwoniłam ale juz nie było, na IZ nie pojade bo nie ma z czym a do szpitala sie nie połoze ze zdrowycm dzieckiem bo tak dzieciak zazwyczaj z zapaleniem płuc, kaszlące wiec wyszłabym z chorym. Sika, ale mniej. Pije sporo.

Gość przy chorych nerkach
własnie moze wystąpic skąpomocz - czyli dziecko prawie sie nie zalatwia

Gość przy chorych nerkach
http://pl.wikipedia.org/wiki/Sk%C4%85pomocz poczytaj na temat niewydolnosci nerek powinnas dzieckiem udac sie do labolatrium zeby zrobic badanie moczu

przy kamicy też mało się sika, bo to koszmarnie boli. Powinnaś natychmiast zrobić badanie moczu na cito. Wymioty też występują przy kamicy. A zatrzymanie moczu jest strasznie niebezpieczne, bo możne dojść do uszkodzenia pęchęrza i zatrucia organizmu. I przy zatrzymaniu moczu nie podaje się wcale tak dużo pić, bo mocz gromadzi się w oranizmie a nerki sobie z tym nie radzą i problemy gotowe. Mocz możesz zbadac odpłatnie przez całą dobę

Dzis zrobiłam mocz, wyniki po 15. Nie napisałam ze nie sika wcale ale mnie, a dziś juz ok, piluszka nasikana:)

Gość jak juz bedziesz wiedziala
to daj znac co z dzieckiem ?

Mam wyniki moczu, wszystko w normie, ciężar 1.020 , ph 5. Sika juz więcej. Byuć może dlatego że w piętk wymiotowała, a moze dlatego ze 2 dni była na piersi, bo nie chciała nic jeść. Dziś już jest ok.