Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika Searchlight

REKRUTACJA DO GRUPY KOMPUTEROWEJ GRUDZIEŃ 2010

Polecane posty

Gość Monika Searchlight

„Aktywna Mama rusza ostatnia grupa ! Jeżeli jesteś MAMĄ, która chce: - pogodzić macierzyństwo z pracą - rozwijać się i podnosić swoje kwalifikacje - podjąć się nowych wyzwań - dobrze zainwestować swój czas To najprawdopodobniej Ciebie właśnie szukamy... A jeśli do tego chciałabyś: - zdobyć Europejski Certyfikat Umiejętności Komputerowych (ECDL) - wybrać się na wymarzony kurs zawodowy - zdobyć informację na temat rynku pracy - nauczyć się przygotowywać profesjonalnie CV i list motywacyjny to NA PEWNO Ciebie szukamy:) Zgłoś się do nas już teraz! Nabór trwa do 17.12.2010. Zgłoszenia przyjmowane są osobiście w biurze projektu ul. Kraszewskiego 4/4 w Krakowie, telefonicznie pod numerem 12 410 04 55 lub mailowo aktywnamama@searchlight.pl Szkolenia są bezpłatne. ZAPRASZAMY !

na slasku był podobny projekt prowadzony pzrez gornoslaska agencje rozwju reg - nazywal sie "nie tylko mama" i prowadzili wlasnie za darmo kurs ponad 300 godzinny z psychologii,komputera, zagadnien kadrowo-placowych i kreacji wizerunku:) skierowana propozycja byla dla mam ktorw wracaly do p-racy po przerwie z powodu url macierzynskiego czy wychowawczego

Był? A wiesz coś więcej na ten temat? Bo brzmi interesująco.

O, już znalazłam, pewnie w przyszłym roku już nie będzie :(

falea,mozesz zadzwonic i zapytac,ja mialam propozycje udzialu w grupie pazdziernikowej mimo ze zglosilam sie juz w kwietniu moze ruszy od nowego roku nowy projekt, w sumie czemu nie,to kasa z funduszy UE