Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niech ktoś mi powie!!!

salon masażu/praca

Polecane posty

dostałam możliwość pracy w salonie masażu z elementami erotycznymi(bez seksu!!!nie mylić z agencją!!!) są tu kobiety które się tym zajmują/zajmowali???jak wygląda taka praca???

podbijam, zależy mi na odpowiedzi

Gość ostatnio byłem w łaźni....
robisz dobrze ręką klientowi

Gość prawiczy prawiczek 28
A teraz nam powiedz skąd wiesz, że bez seksu? Bo tak oficjalnie pisało? No oficjalnie nie mogło pisac o seksie bo to jest nielegalne. I nie mów, że to wyjazd do berlina albo gdzieś, ok?

w jakiej dzielnicy??? niekoniecznie seks, po prostu masujesz klientowi penisa a on ci się spuszcza na ręcę.

Gość karina inna inna
dziewczyno, zastanow sie, naprawde upadlas juz tak nisko zeby obciagac obcym facetow ktorzy beda na ciebie patrzec z pogarda jak na dziwke do rzniecia? UPADLAS TAK NISKO?T AK NISKO??? ZAL MI CIEBIE. nie mozesz znalezc innej pracy? po ktorej bedziesz mogla sobie spojrzec w twarz? teraz myslisz, ze to latwy pieniadz i wszystko jest ok, ale po latach nie bedziesz mogla na siebie patrzec, bedziesz w glebi duszy zalosna, brudna szmata. SMUTNE ALE PRAWDZIWE:)

a jak wyglądają dziewczyny które pracują w takim miejscu??? salon jest na pradze

karina inna inna skąd takie wnioski?miałaś do czynienia z taką pracą?

powiedzcie coś jeszcze na ten temat,proszę!!!

po prostu masujesz du..pę,jądra,penisa, gdy klient chce tez sie rozbierasz do naga i masujesz go naga

Gość karina inna inna
tak i nie chce do tego wracac. to jest straszne. to jest tragedia twoja jako czlowieka. facet ci zaplaci, spusci ci sie na rece i pojdzie swiet swoja droga. ty zaplacisz pozniej prawdziwa cene, jesli nie dzis, niejutro i nie za rok to kiedys na pewno. NA PEWNO. NIE BEDZIES UMIALA KIEDYS SPOJRZEC SOBIE W TWARZ.

Gość ostatnio byłem łaźni.......
będziesz się musiała rozbierać do naga ściągać majtki a obcy faceci będą się gapic w twoją piczke cycki i d..pkę.

z majtkami nie będzie problemu nie wstydzę się być goła

Gość salon pankow
Mysle ze jest to znacznie wdzieczniejsze zajecie nizeli taniec na rurze i bycie eksploatowana przez włascicieli klubów Liczne procesy w najwiekszych metropoliach przeciwko włscicielom klubów o tym swiadcza :) A poki co nie slysze zeby ktos wytoczył proces salonom masazu :)

Gość gość
Salon masażu salonowi nie równy. Jestem stałym bywalcem:) i wszystko zależy od nastawienia masażystek. W niektórych dostaniesz seks a w innych nie. W Katowicach byłem w salonie Thai Thi gdzie oprócz - bardzo przyjemnego masażu - nie było finału. To samo w Krakowie w http://krakow.salonmasazu24.pl , tu też świetny masaż, erotyczny ale bez seksu. Zapytaj wcześniej jaki jest faktyczny profil salonu to będziesz wiedziała.