Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość purpurowe i szkarlatne

Za duzo WYMAGAM ......................................... ??????????

Polecane posty

Mam dosc wysokie libido. Zazwyczaj potrzebuje sexu 2-3 razy dziennie. Moj facet twierdzi ze jesli kilka dni sie nie kochamy to ja robie sie bardzo marudna i nerwowa. W zwiazku z tym ze zawsze mam ochote to on nie podejmuje gry wstepnej bo przeciez po co skoro ja jestem gotowa. A mnie strasznie brakuje dotyku czulosci gre wstepna kojarze z okazywaniem milosci oddaniem itd. Mowilam mu o tym ale nic sie nie zmienilo.Brakuje gry wstepnej wiec ja sie czuje odpychana trzymana na dystans Kiedys kiedy bralam tabletki i w ogole nie mialam ochoty to bylam niesamowicie zawsze wypieszczona teraz chyba zaluje ze przestalam je brac Kolejna sprawa on niby twierdzi ze codziennie bardzo mnie pragnie ale w wiekszosci przypadkow to ja musze przejmowac inicjatywne i wtedy tak mi glupio bo wydaje mi sie ze sie narzucam. W zwiazku z tym ze bardzo mi sie chce to naprawde sex musi byc bardzo dlugi i jakis niesamotiwty zebym czula sie zaspokojona bo inaczej zaraz po stosunku dalej mam ochote i sie strasznie mecze. Wiem ze on sie stara przedluzac stosunek czy kochac sie ze mna jak jest zeczony lub zle sie czuje ale mi ciagle malo :( to wlasnie do pieszczot sie odnosi bo pieszczoty przed czy po zbawiennie wplywaja na moja satysfakcje i stosunek wtedy nie musi byc dlugi. Smutno mi ze kiedy on dlugo nie moze to nawet paluszkiem nie dokonczy no bo po co skoro byl sex a jelsi byl sex to powinnam byc zadowolona. Co ja mam robic ??

Gość a ja cie rozumiem chociaz ....
?????????????

Gość ale ci zazdroszcze.........
beirzesz jakies tabletki ze masz takie libido? bo ja mam zerowe ;-(

nie nie biore zadnych tabletek tak juz mam moj organizm potrzebuje duuuuuuzo sexu i wcale na dluzsza mete dobre to nie jest

tak myslalam ze nikogo temat nie zainteresuje albo kobiety o duzym libido sa zadkoscia :(

Gość Zamotassuplany
Ja mam duże. Mój mężczyzna zdecydowanie mneijsze. U nas jest jednak inaczej, widujemy się w weekendy. Wówczas sex raz - max dwa razy w weekend... Ale wypieszczona przed i po jestem.