Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwiaaaaaaaa27

I znow placze za bylym...

Polecane posty

Gość sylwiaaaaaaaa27

czy ja nadal go kocham>Zwiazek ktorki bo trwal 9 miesiecy.W tym 4 miesiace wspolnego mieszkania.Nie jestesmy razem od konca marca tego roku. Mamy ze soba jakis tam kontakt.Wczoraj dzownil pogadalismy sobie i myslalam ze jest mi obojetny.A dzis znow wlaczylo mi sie myslenie o nim.Ze brakuje mi go i zaluje ze sie rozstalsimy i nie ma nas juz razem. Gdyby sie zmienil to by bylo super.

Gość sylwiaaaaaaaa27
up

Gość sylwiaaaaaaaa27
dlaczego tak sie dzieje?

Gość aiaiaiaiai
po co dzwoni do Ciebie

Gość sylwiaaaaaaaa27
Bo nie cche tracic ze mna kontaktu.Jest ciekaw co u mnie.

Gość aiaiaiaiai
to sie nie skonczy nigdy choc u mnie skonczylo sie, dawal nadzieje, pisal, az zamilkl

Gość poranna rosaaa
A nie może cie do siebie wrócić?! Dlaczego sie rozstaliście? A on ma już kogoś czy jest sam?

Gość sylwiaaaaaaaa27
Jest sam.Rozstalismy sie przez klotnie o glupoty.O to ze koledzy wzazniejsi.Ze nie okazywal mi milosci.cZUlosci. Brak kasy.To nas poroznilo.

Gość poranna rosaaa
A nie mozesz z nim pogadać że chciałabys spróbowac raz jeszcze od nowa..? A on też Cię jeszcze kocha czy bardziej traktuje Cię już jako koleżankę.

Gość sylwiaaaaaaaa27
niewim aLe czuje ze jak dzowni to sie stresuje.Zamotany jest. Jak nie raz nie moge odebrac telefonu.Topisze sms" nie dobierasz to znaczy ze niecchesz ze mna rozmaiwac, napisz mi cokolwiek".

Gość Facettakinormalny
I co wtedy piszesz do niego?

Gość sylwiaaaaaaaa27
Nie pisze nic.Dzwoni do upadlego.Az w koncu odbiore.I za kazdym razem sie pyta czy kogos mam. Ale nic nie robi z tym zeby wrocic do siebie.

Gość Facettakinormalny
Zależy Ci na nim? Jeśli tak to czemu sama nie zrobisz pierwszego kroku?

Gość sylwiaaaaaaaa27
Lubie go bradzo.ajEST fajnym facetem tylko ze jeszcze nie dorosl do powaznego zwiazku.

Gość poranna rosaaa
Wydaje mi się że to ty nie dorosłaś do związku a nie ten koleś. Jeśli Ci się podoba w dalszym ciągu powiedz mu to, jeśli odpowie na to że Ty mu też będziesz w domu i będziesz wiedziała na czym stoisz. Jeśli powie że to się nie uda będziesz wiedziała, że nie masz się łudzić. Odważ się w końcu i powiedz mu co czujesz..

Gość sylwiaaaaaaaa27
Dzis sama rano do niego zadzwonilam chwilke rozmawialsimy.Potem on oddwonil ale mowil ze jest w pracy ma duzo roboty i odeziwe sie innym razem.

Gość poranna rosaaa
No ale w czym problem..? Bo nie rozumiem. Płaczesz przez niego ale mówisz ze nie chcesz z nim byc bo jest niedojrzały. O co Ci chodzi?

Gość do sylwi27
wiesz to że tak masz to generalnie winni są twoi rodzice,bo wychowali cię na bardzo słabą osobę,nie powinnaś odbierać od niego telefonów,rozmawiać smsować itd. ewentualnie możesz napisać jestem z facetem na kawie pa odezwe się jak będę miała czas czego oczywiście nie zrobisz:) daj spokój z takim dupkiem i szanuj się:)

Gość facet nawalil to on to
niech naprawia

Gość po ile
macie lat

Gość razem mają 27
:D

Gość sylwiaaaaaaaa27
mamy po 27 lat. Napisalam do niego sms. Co myslisz o tym gdybysmy znow byli razem. Opd. ze tak a ty co o tym myslisz. Wiec mu napisalam. co bylo nie tak.I zobaczymy co odpisze.Albo zadzowni.

Gość sylwiaaaaaaaa27
up

Gość poranna rosaaa
No to chyba problem się rozwiązał sam.. Zadzwoni i powie że się zmieni itp i znowu do siebie wrócicie. ;]

Gość sylwiaaaaaaaa27
To nie jest tak ze wroce do niego odrazu .Ja musze zobaczyc ze sie zmienil ze zrozumial pewne sprawy i dopiero wtedy bede wiedziala czy cche byc z nim znow czy nie.Jesli nie raz na zawsze koncze ta znajomosc i tyle.

Gość poranna rosaaa
No ale o co płaczesz bo do tej pory nie jestem w stanie zrozumieć. Piszesz że chcesz z nim być a potem że musisz przemyśleć.. że piszesz do niego a póxniej że nie odbierasz i nie oddzwaniasz. Albo dajesz sobie spokój albo wracacie do siebie. Myśle że sama nie wiesz do końca o co Tobie chodzi. Jak nie chcesz z nim byc nie dzwoń do niego nie pisz nie utrzymuj kontaktu i powiedz mu wyraźnie że ma sobie znaleźć kogoś innego bo z nim nie będziesz bo, nie podoba ci się w nim wiele rzeczy. Sama sie krzywdzisz i katujesz.

Gość sylwiaaaaaaaa27
bO nie zawsze moge odebrac czy odpisac Chcialym z nim byc ale musialby sie zmienic.By najmniej te erzcy ktore mi w nim nie pasowaly.

Gość I co autorko, odpisał???
A może zadzwonił???

Gość sylwiaaaaaaaa27
Wlasnie nic nie odpisal ani nie zadzownil. Dziwne.I to tez mnie wnim wkurzalo. Pisalam a nie odpisywal. I takie glupoty nas poroznily i sie rozstalismy. BYl malo wylewny w uczuciach. Ale fajny chlopak.Cos mnie dalej do niego ciagnie i wiem ze jego do mnie tez.