Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwiaaaaaaaa27

I znow placze za bylym...

Polecane posty

Gość sylwiaaaaaaaa27
Od mojego sms cisza.

Gość gwoli wyjasnienia...
przestraszyl sie, ze moze na powaznie chcesz wrocic...mysle, ze jego zachowanie jest jednoznaczne. gdyby tez mial takie marzenie, to bys chwili spokoju nie miala teraz. nie warto!

Gość sylwiaaaaaaaa27
teraz jak bedzie wdzonil czy pisal nie bede wogle reagowac.

Masz rację zabierz wszystkie swoje zabawki. I powiedz jego mamusi, że to twoja piaskownica. A co niech sobie ma swoją. Ile ty masz lat dziewczyno. Przecież takie zachowanie to nie możliwe jest u 27 letniej kobiety. Opamiętaj się.

Gość sylwiaaaaaaaa27
To jak mam sie teraz zachowac jak sie odezwie????????? Mojego sms olal.Niby chcialby wrocic ale nic wtym kierunku nie robi.Nie rozumiem tego.

Najlepszym sposobem na rozwiązywanie jakichkolwiek problemów jest ROZMOWA. A wygląda to ta::: DWIE OSOBY SIADAJĄ NA PRZECIW SIEBIE ALBO I OBOK SIEBIE. CZASEM PATRZĄ SOBIE W OCZY, CZASEM TE OCZY SPUSZCZAJĄ ZAWSTYDZENI. i PO PROSTU ROZMAWIAJĄ. MÓWIĄ SOBIE CO ICH BOLI. CZEGO NIE LUBIĄ. CO PRAGNĄ JAK KOCHAJĄ JAK NIENAWIDZĄ. JAK SIĘ CHCĄ TULIĆ no i takie tam inne pierdoły CZY TO JUŻ JASNO NAPISAŁEM ???????????

Gość sylwiaaaaaaaa27
Ja tak bardzo bym chciala ale moj byly nie potrafi rozmaiwac o takich sprawach.

Były ? to po co sobie głowę zawracasz. No jeżeli to po sprzeczce parę dni to nie były. Więc jak Były czy obecny ? Odpowiadaj szybko i tylko prawdę.!!!!!!!

Gość sylwiaaaaaaaa27
nie jestesmy ze soba od konca marca ale mamy staly kontakt.jak narazie tylko sms czy tel. bo wyjechal nie dlugo po naszym rozstaniu do pracy za granice.i przyjezdza do polski tak co 2 miesiace na kilka dni wolnego. Mimo ze ona ma 27 lat ja bylam jego taka 1 powazna dziewczyna i bylismy ze soba ok roku.I mieszkalsimy razem.Kilka miesiecy( 4 miesiace).

Wiesz co Ci poradzę Młoda ? To wy jesteście razem, tylko on wyjechał za kasą. Więc nie pitol głupot. On nie zerwał z Tobą a Ty go nie opuściłaś. Więc do roboty. Jak przyjedzie to się pomiziajcie i nie pieprzcie głupot. Nie wiem jak on, bo on się tu nie wypowiada. Ale Ty na pewno. I TYLE W TYM TEMACIE. Buźka Młoda i zrób się na bóstwo jak ON się pojawi. W porządku ? Zrozumiałaś ? I uciekaj z kafe z takimi problemami. Bo ich tu nie widzę A sio

Gość sylwiaaaaaaaa27
Nie jestesmy para.Jak przyjezdza on nie mieszka u mnie tylko wrocil do rodzicow.Spotyakmy sie.Np.przyjdzie do mnie np. ze 2 razy podczas swojego pobytu w polsce.Posiedzimy pogadamy zjemy cos dobrego wypijemy piwko i wraca do siebie.

Porozmawiaj z nim powaznie. Zapytaj czy czuje cos do ciebie, tak prosto z mostu. taka powazna rozmowa w cztery oczy. Nic nie tracisz.. a byc moze zyskac.. sprobuj z nim pogadac :)

Gość sylwiaaaaaaaa27
Rozmawialsimy juz o tym.O nas. Ze duzo o nas mysli.I ze zle sie stalo ze sie rozsalsimy bo w sumie bylo mu ze mna dobrze.TYlko ja wtedy bylam w trudnym okresie zycia.Nie pracowalam - bylam na zasilku.I masa innych problemow i ciagle klotnie. Teraz sie duzo zmienilo. Mam prace, tez duzo bledow zroumialam. 1 recz ktora mnie w nim denerwoala to ze nie potrafil mi okazac ze mu zalezy. Nie potrafil sama z siebie mnie przytulic pocalowac.Wszystko to wychodzilo z mojej strony. A ja dbalam troszczyam sie o niego. Uwielbialam mu gotowac to co lubi. I w sekunde znikalo wszsytko. Pod choinke kupial mu taki ladny portfel i do dzis mi mowi ze przyniosl mu szczecie.Ze to byl prezent taki od serca. Albo jak ja jechalam do lekarza do inego miasta- wtedy pozyzczyl od brata samochod wzial wolne z pracy zeby pojechac ze mna. I wtedy sluchalismy fajnej piosenki.Nawet jak ostatio byl u mnie to ja sluchalsimy i mwi pamietasz nasz wyjazd.Mamy takie rozne fajne wspomnienia.Jak uczyl mnie jezdzic samochodem. I SZKODA ZE SIE ROZSTALSIMY.

Gość sylwiaaaaaaaa27
Wlasie przec chwilka dzownil.Mowil ze wczoraj zanal. Dzis dopiero nie doawno wrocil do domu z pracy.Pracuje bo 12 h dziennie. Ze przyjedzie za 2 tyg.i spotkamy sie pogadamy co z nami.

Gość fajnie, to napisz co i jak
bo my tu ciekawi jesteśmy:) no i powodzenia!

Gość sylwiaaaaaaaa27
Teraz bedzie wpolsce jakkies 3 tyg.i zobaczymy co wyjdzie.Albo wracamy do siebie jesli nie to niecche zadnego kontaktu.Wraca jakis 21-22 grudzien w wyjezdza ok 10 stycznia.Wiec troszke czasu bedziemy mieli.

Gość hej, jak wyglądają teraz wasze
sms-owe kontakty? myślisz, ze nów będziecie razem???

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
stoisz za nim i placzesz?po co tak? lepiej dla ciebie nie pokazywac przy nim swoich emocji, idz moze do drugiego pokoju lub na spacer i tam placz a nie za nim!popelniasz zasadniczy blad w relacjach damsko-meskich!