Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olkaolkaolkaolka

nie chce mi sie zyc

Polecane posty

Gość olkaolkaolkaolka

nie mam kasy nawet na glupia kurtke zimowa i chodze w plaszczyku letnio-jesiennym. prace zaczynam dopiero za miesiac a rodzina mi nie chce pozyczyc, to zycie jest do dupy :-(

Gość Erazm6666
Ciesz się że masz wodę, chleb i majty na dupie bo murzyny wpierdalają kamienie:-) To był oczywiście żart.

Gość Mikołajkowa
jeśli nawet żart to głupi

Gość Erazm6666
Też tak myślę

Gość ..NATALA..
Fajna masz rodzinkę________współczuję Trzym się.

Gość olkaolkaolkaolka
wiem mam juz swoje lata (22) nie ucze sie, a prace nie jest tak latwo dostac w tym kraju (i prosze nie mowic ze jak sie chce to sie ma) po pierwsze to na kase do marketow biora osoby uczace sie z ksiazeczka sanepidowska, na ktora nawet nie mam kasy. chcialam dorobic sobie na ulotkach ale uczace sie osoby maja pierwszenstwo. to samo z inna dorywcza praca. bylam na rozmowie miesiac temu i powiedziala kierowniczka ze mnie przyjmie ale etat zwolni sie za 2 miesiace. wiec czekam... mam pytanie do matek czy jesli widzicie swoja corke czy syna ubranych bardzo cienko jak na taka pogode to nie proponujecie sami pozyczki na jakies zimowe ubranie?

Gość ..NATALA..
Szopenowa-------------SPADAJ,jak nie rozumiesz dziewczyny Głupia krowo!!!!!!!!!!

Gość Mikołajkowa
NATALA:)

Gość mam pytanie o szukanie
ola Ty nie wierz jakiejs kierowniczce, ze sie etat zwolni tylko szukaj dalej jesli nie masz umoy w reku.Dziewcyzno nie badz naiwna!

Gość olkaolkaolkaolka
kiedys moze jak bylam mlodsza i pracowalam dorywczo, ale uczylam sie to glupio sie przyznac ale jak rodzice pozyczyli na cos kase to nie oddalam, ale pozniej jesli znowu pozyczyli to oddawalam bo nie wyobrazalam sobie nie oddac w koncu to byla pozyczka. teraz tez bym oddala na pewno, ale oni juz nie pozycza.

Gość Mikołajkowa
Autorko nie bardzo rozumiem o co chodzi z tą pożyczką. A próbowałaś np w MOPS coś załatwić?

Gość olkaolkaolkaolka
jasne ze szukam, ale czuje ze nademna zawsze wisialo jakies fatum wysylam CV jezdze po centrach wszedzie gdzie sie da, narazie cisza.... jesli chodzi o te prace gdzie obiecali mnie przyjac to nie wiem dlaczego mieliby mnie robic w konia, nikogo tam nie znam, nie mam wrogow wiec nie wiem o co moze chodzic.

Gość olkaolkaolkaolka
nie probowalam w mopsie, ale watpie ze udzielili by mi wsparcia.

Gość mam pytanie o szukanie
jesli chodzi o te prace gdzie obiecali mnie przyjac -dziewczyno, Ty po dupie jeszcze chyba nie dostalas. Ano dlatego mogliby Cie zrobic wkonia, bo: -niektore osoby lubia komus zrobic swinstwo dla samje satysfakcji ze zrobienia tegoz., -bo trafil sie ktos kto sie bardziej sposobal, -bo miejsce sie zwolni wczesniej/pozniej/nie zwolni wcale, -bo kijem tego, kto nie pilnuje swego (nie masz umowy i czekasz, ze ktos za Ciebie przypilnuje sprawy to nie ich problem tylko Twoj)

Gość werrrrrr
hm ..ja kurtke mam , ale nie mam za co zapłacić czesnego za szkołę :( i normalnie czuję się strasznie ;(

Gość xcdcszd
moja mama zawsze da mi na ubranie a mam juz 25 lat i zarabiam 1000 zł miesiecznie.. i jestem po studiach.. dno ale przynajmniej matka moja dba o swoje dziecko jak bida dupe ściśnie

Gość olkaolkaolkaolka
nie wierze ze komus chcialoby robic sie takie swinstwa. babka powiedziala ze dostali maila z centrali ze na okres okolo ok. 2 miesiecy musza przyjac dziewczyne z innej miejscowosci bo idzie na macierzynski pozniej. podobno w innym sklepie popsula sie przez ta dziewczyne atmosfera i musza one ja przyjac. a ja oczywiscie szukam innej ale narazie kiepsko. dobija mnie brak kurtki, ludzie patrza na mnie jak na uloma, ale coz chyba nie wiedza jaka inni moga miec sytuacje

Gość Mikołajkowa
no cóż ja też wolę nie zapłacić jakiegoś rachunku gdy widzę że mój syn nie ma butów lub kurtki ale rodziny się nie wybiera:(

Gość zły krasnal
ja mam tak samo i kuwa nie mam wyjścia ! musze żyć - znaczy wegetować bo umrzec tez jakos nie moge:(

Gość olkaolkaolkaolka
no trzeba to jakos przetrwac, moze kiedys los sie do mnie usmiechnie. moj brat jest gornikiem i wiecie co mnie boli? zarabia troche kasy, a kiedy mialam resztki to mimo wszystko pozyczylam mu. no ale takie zycie i prawda rodziny sie nie wybiera....

Gość akdjgdkf
Jest taka piosenka Kazika: "Los się musi odmienić".