Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorotka12345

Boję się,że to białaczka,błagam pomocy!!!

Polecane posty

A jakaż to medycyna jak nie "akademicka" jak to określiłaś potrafi wyleczyć beznadziejne np.przypadki ??? Znasz takie???? TYLKO O JEDNO CIĘ PROSZĘ NIE WYJEŻDŻAJ MI TU Z NIEKONWENCONALNYMI METODAMI LECZENIA.

Gość pa_dusia
Dlaczego wszechmocna???przecież białaczka to choroba jakich wiele,groźna to prawda,ale wyleczalna jak inne,tylko nie sposobami które zna i stosuje medycyna,przede wszystkim podawanie duzych dawek uncari vilcacory,wit B 17,psychoterapia,hipnoterapia,jezeli nie mozna czegos wyleczyc od wewnatrz trzeba siegnac do wewnatrz,nie mozna uleczyc ciała,gdy dusza choruje,cgoro to zawsze jest sygnał od ciała,że cos złego sie dzieje w naszym zyciu.

Nieoficjalnych? To znaczy mam nabijać kabzę znachorom za ich zupki z pokrzywy? :) heheheh 🖐️

Gość pa_dusia
Słuchaj piprzoty,lepiej byc zdrowym od reki znachora niz umierac w łózku szpitalnym,nabijasz kabze lekarzom,a smierc i tak przyjdzie.

PRZECZYTAJ TO TO MOŻE CIĘ USPOKOI PO CO PONOWNE BADANA ,TROCHĘ DŁUGIE ALE WARTO Objawy Cross reaction rash Wysypka u osoby chorej na mononukleozę zakaźną po podaniu antybiotyku Występuje bardzo wysoka gorączka, która może trwać od 1 do 2 tygodni, złe samopoczucie, utrata łaknienia, obserwuje się powiększone węzły chłonne oraz anginę. Może nastąpić powiększenie wątroby i śledziony, obrzęk powiek. Bardzo często występują punkcikowate, krwotoczne plamki na granicy podniebienia miękkiego i twardego. W okresie zdrowienia może pojawić się zespół przewlekłego zmęczenia (ang. chronic fatigue syndrome), charakteryzujący się trudnościami w koncentracji, uczuciem ciągłego zmęczenia, obniżeniem aktywności życiowej. W niektórych badaniach wykazano, że u 8090% osób z mononukleozą, którym podano antybiotyk, występuje rozsiana, czerwona wysypka. Diagnostyka Wymaz krwi pacjenta z mononukleozą zakaźną ukazujący reaktywne (atypowe) limfocyty W morfologii krwi obwodowej stwierdza się leukocytozę (1020 tys./mm) z limfocytozą i limfocytami atypowymi, > 10% ogólnej liczby krwinek białych. Często stwierdza się wzrost aktywności aminotransferaz. Rutynowa diagnostyka serologiczna opiera się nadal na obecności w surowicy krwi przeciwciał heterofilnych (odczyn Paula-Bunnella-Davidsohna). U dzieci, zwłaszcza poniżej 5 roku życia, przeciwciała heterofilne wykrywa się znacznie rzadziej niż u osób dorosłych. Obecnie u dzieci bada się przeciwciała swoiste, zwykle przeciwko antygenowi kapsydowemu (anty VCA) w klasie IgM.

"pieprzoty Nieoficjalnych? To znaczy mam nabijać kabzę znachorom za ich zupki z pokrzywy? heheheh Ona - http://tnij.org/jb3j" Lepiej już znachorom bo już lepiej używać placebo niż tych trucizn-bo placebo w porównaniu z tymi"lekarstwami" jest bezpieczniejsze:classic_cool:.Ja do konowałów nie mam zaufania więc szukam alternatywnych metod kuracji:classic_cool:.Co nie znaczy że wierzę znachorom:P.Ja przeprowadzam analizę-a z niej wynika że metody alternatywne to mniejsze zło:classic_cool:.

Gość Dorotka12345
pa_dusia proszę wyjdz stąd...jak możesz pisać takie rzeczy...Poprostu stąd wyjdz:(

Gość inkkkkkkkkka
ja tez miałam kłopoty z krwia ale anemiczne tyle ze nie wiadomo było z jakiego powodu.żelazxo niby było ok,miałam bardo wysokie płytki krwi,a po dodatkowych badaniach bylo ok,wszystko sie wyjaśniło.Każą powtarzac bo niepewny był pierwszy pomiar,ale same białe krwinki nie daja białaczki,patrzy się też na płytki ,hemoglobinę.Ja stawiam na błąd laboratoryjny w pierwszym badaniu,a hematolodzy zawsze dodają badania.

Gość pa_dusia
poza tym piprzoty nie ma w polsce znachorów.sa ludzie którzy znaja sie na swoim fachu ,duzo sie uczyli duzo pracowali i mja ogromna praktyke,w leczeniu tego typu chorób,przede wszystkim nie sa skorumpowani przez firmy farmaceutyczne,dlatego sa skuteczni.

pa_dusia, zdrowym od ręki znachora? Z całym szacunkiem, ale nie słyszałam, a jak słyszałam to zgon po czasie i tak nastąpił 🖐️ Bawcie się dalej w guślarki co rano zbierając świeże zioło, ja wolę skorzystać z porady specjalisty :)

Gość pa_dusia
No,ale Ty klejnotka 1,cały czas wyskakujesz tu z naukowymi opisamiktóre tak naprawde nie ulecza pacjenta

Gość inkkkkkkkkka
a błędy sa baaaaaardzo czeste w laboratoriach,na oodziałach hematologii sie starają,w innych mają w nosie wszystko.Do teraz na morfolologiię mykam na oddział hematologiczny w katowicach obok mnie,wspaniały oddział wspaniali ludzie,i w kolejce do morfologii poznałam sporo osób lata juz po bialaczce.

Czy miała robione badanie szpiku? Skoro białe ciałka skaczą myślę, że powinna mieć zrobione. Chorowałam jeszcze niedawno na białaczkę. Jeśli chcesz się czegoś dowiedzieć napisz. Dziś już uciekam ale jutro jeśli będę mogła pomóc, pomogę. Ps. Leukocyty mogą wzrosnąć przy przeziębieniu czy jakiejkolwiek innej infekcji. Pozdrawiam.

DO pa_dusia KOBIETO przez osoby takie jak ty propagujące li tylko medycynę typu jak my to nazywamy "rodem z garażu na podwórku" widziałam setki osób ,które umierające wracły na onkologię po takim pożal się boże leczeniu. Dla mnie takie znachorki jak ty to powinno się palić na stosie . Wiele krzywdy oj wiele macie na sumieniu biorąc kasę za leczenie "ziólkami cudownymi i innymi śmieciami,byle kabzę nabić !!!!!!!!!!!!!

Gość pa_dusia
hehe,piprozoty,ale lekarze nie sa specjalistami od tak ciezkich chorób,jezeli wogóle jakimis sa,wiec o jakich Ty specjalistach mówisz,ty sie nie bawisz,a smierc przyszła wiec jak to jest z Tymi twoimi specjalistami,znachorzy to smierc a lekarze tez smierc wiec jak????czy Ty rozumiesz co pisze???

Gość inkkkkkkkkka
a co do wezła,bardzo czesto zostają powiększone po mononukleozie .

Gość Dorotka12345
Dreamlike..napewno napiszę...a mogłabyś jeszcze chwilke poczekac?

Gość Dorotka12345
A tgy inkkkkkkkkaaa skąd masz taką wiedzę?Masz jakies doświadczenia ?

Gość pa_dusia
Co Ty gadasz klejnotka 1,lekarzy to powinno sie palic na stosie,to sa jedyne skuteczne metody ,zbadane i stosowane,wiec nie rozumiesz chyba intencji takiego leczenia????

Gość pa_dusia
Popierasz smierc dreamlike?????hmmmmmm,to po co wogóle ten post???

Gość Dorotka12345
Dreamlike...powiedz jak to wygląda na Twoje oko...z punktu widzenia osoby która to przeszła? To bolące biodro,węzeł i te krwinki...nic pozatym jej nie dolega,żadnych krwawień,zero osłabienia ogólnie samopoczucie ok.

Gość jedna z pomarańczy
pa_dusia - przed chwilą pisałaś, że białaczka to ot co taka grypa, bo w końcu choroba jak każda inna, a teraz piszesz, że jest poważna? Ale poważniejsza od ostrego zapalenia gardła czy może nie? Żałosna jesteś. Jako cudownie uleczona z ZZ metodą jak najbardziej "akademicką" śmiem twierdzić, że więcej jest takich jak ja! Uzdrowionych z AML i innych leukemi też :)

Gość pa_dusia
No mam doświadczenia Dorotka12345,inaczej bym nie pisała.

Gość jedna z pomarańczy
padusia - doświadczenia ze zbierania ziół? :D

Płakać się chce ,jak po przerwanym leczeniu białaczki i faszerowaniu się "ziółkami" vilkacorą i innymi wynalazkami wraca 19-sto letnia dziewczyna w stanie agonalnym na hematologię z prośbą o pomoc ,bo ziółka zawiodły a pan znachor jej powiedział że on tu już nic nie zrobi . Piękna młoda dziewczyna ostatnio zmarła bo przerwała leczenie ,przez cholernych znachorów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość pa_dusia
Co Ty pleciesz jedna z pomarańczy,białaczka choroba jak kazda inna powazna choroba ,jest uleczalna,czytaj ze zrozumieniem,wyleczona???do 5l to nie jest wyleczenie,zreszta nie mozna wyleczyc ciała,nie leczac duszy.

Gość Dorotka12345
Klejnotka myślisz,że będzie dobrze?:(

Gość jedna z pomarańczy
Uleczona, a nie wyleczona, problem ze zrozumieniem tekstu czytanego, co? :) Białaczka nie jest chorobą, jak każda inna. Jest nowotworem, rakiem krwi, którego należy niezwłocznie zacząć pozbywać się z organizmu, za pomocą cytostatyków :D chemia! Tak, chemia.