Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorotka12345

Boję się,że to białaczka,błagam pomocy!!!

Polecane posty

Gość pa_dusia
Nie prawda klejnotka 1,znachorów w polsce nie ma ,a ja tu pisze nie tylko o ziólkach,jakbys czytała ze zrozumieniem i od poczatku do konca to nie pisłabys nieprawdy.

Gość Dorotka12345
To USG jest chyba dużym plusem prawda? Śledziona nie powiększona,czytałam,że to ważne.

Gość pa_dusia
hehe,chemia zabija:)nie mozna wyleczyc trucizna w takich dawkach,chemia wogóle powinna byc zakazana bo nie jest skuteczna ,jest mniej skuteczna niz placebo:)ale jazda same brednie medyczne:(

Gość jedna z pomarańczy
padusia - są, są. Setki, jak nie tysiące. Zapewniają rychły powrót do zdrowia, ale rączkę przed siebie mają zawsze wyciągniętą. Ja też miałam chemię. Straszne. Vinblastyna wypełniała moją krew, pychotka.

Gość inkkkkkkkkka
co do wiedzy o mononukleozie to mój kumpel miał i zostały mu 2 powiekszone wezły.Ja wyladowalam u onkologa z powiekszonym wezłem chłonnym,wtedy onkolog pytala sie czy przechodziłam mononukleoze.Jakiś czas póżniej zemdlałam i morfologia wykazała anemię tyle ze żelazo było ok,wiec podejrzewano anemię złośliwą czy jakos tak:/Miałam skierowanie na hematologie.Krwinki biale miałam ok,natomiast płytki bardzo wysokie,hemoglobina,objetosi krwinek czerwonych złe,hematokryt zły.Powiekszona znacznie śliniankę podżuchwową ,której miałam tomografię.Okazało sie ze pomimo dobrego zelaza ,prawdziwe zelazo w organiźmie miałam prawie zerowe(ferrytyna).Też musiałam powtarzac badania.Gdyby było naprawde źle to dziewczynka zostałaby przyjęta natychmiast na oddzial.W kolejkach na morfologię i od hematologów dowiedzialam sie że nie patrzy sie tylko na jeden parametr,le na wiele.Ilosć jak objętości krwinek itd.Białaczka muysialaby sie pojawić też w innych parametrach,nie ma zmiłuj,to rak krwi.

Gość pa_dusia
miałas chemie pomaranczowa to umrzesz wiesz o tym,ta chemia to tylko zwłoka,masz rowalony cały organizm

Gość jedna z pomarańczy
Hahahah, już umarłam ze śmiechu :-o

Dziewczyna miała dawcę i przygotowania do przeszczepu,może by go przeżyła i cieszyła się życiem ale zgasła bo znalazł się cudowny uzdrowiciel w OPOLU który jej powiedział"trzy miesiące leczenia u mnie i będzie pani mogła maraton przebiec"-przebiegła rzeczywiście ale na tamten świat.Żal mam do takich jak ty PA-DUSIA ogromny !!!!!!!!!!!!

Gość pa_dusia
To sie smiej jedna z pomarańczy,ale ja napisałam powaznie ,i remisja bardzo szybko przychodzi atakuje raptownie i nie ma juz odwrotu,chemia zabija człowieka razem z rakim,to nic dobrego.

Gość Dorotka12345
Klejnotka nie rozmawiaj z nią...to bez sensu,ja juz nawet nie czytam jej wypowiedzi.Ona sie nabija,proste..prowokuje dobrze sie bawi,naprawde nie ma sensu. Powiesz mi jeszcze co myślisz ?to Usg to duży plus prawda?

PA_DUSIA Obyś nie musiała korzystać z usług lekarzy ,obyś nie zachorowała na raka bo daję głowę że nigdy byś nie pomyślała o leczeniu "ziółkami",lecz wiesz los bywa przewrotny.

Gość inkkkkkkkkka
Dobra mykam spac i życzę Wam wszystkim dużo zdrówka:)

Gość pa_dusia
Nie porównuj mnie z innymi ja mam zala do takich lekarzy którzy zabijaja ludzi z ich reki umieraja nagminnie pacjenci a o tym nie wsponisz?????

Gość Dorotka12345
Padusia weż strzel se w łeb bo już nudzisz...no już do przesady!No jaka beznadziejna jesteś...weż idz juz spać:/

Gość pa_dusia
Ale Ty mie nawet nie pisz takich głupot, w zyciu nigdy nie poszłabym na onkologie moje srodki sa skuteczne i zdrowe,nie jedna osoba cieszy sie zdrowiem i chwali,wiec mamy inne doswiadczenia,zadnych lekarzy kiedys miałam z nim starcia i to nie jedno,zawsze wyszło na moje,wiec sama widzisz

Gość jedna z pomarańczy
padusia, remisję to ja miałam 3,5 roku temu ;)

DOOTKO tak USG jest ważne ale po mononukleozie ,śledziona jak i inne narządy długo dochodzą że tak powiem do siebie.Lekarze zawsze muszą zrobić dokładne badania żeby wiedzieć jaki ma być dalszy etap leczenia. Mówię ci bądź spokojna i zdrówka życzę :)

Gość pa_dusia
Sama sobie strzel w łeb jak Ci zycie nie miłe Dorotka12345,z jednej strony stresujesz sie o zycie a z drugiej agresywnie odrzucasz dobre rady i jeszcze jestes wulgarna i nieprzyjemna

Gość pa_dusia
No to bedziesz maiała nastepna,rak nie da Ci spokoju,bo dusz jest chora jedna z pomarańczy.

Gość jedna z pomarańczy
Moja dusza ma się całkiem dobrze ;)

Gość pa_dusia
A nawet mi nie wspominaj o lekarzach bo normalnie nóz mi sie otwiera w kieszeni.

Gość pa_dusia
Widocznie nie skoro zachorowałas na taka chorobe jedna z pomarańczy.

Pa_DUSIA Proponuję abyś dała mi swoje namiary ,jak masz takie wyniki to Nobla masz w kieszeni !!!! Idź stąd kobieto bo tylu ludziom krzywdę wyrządzacie i nic was to nie obchodzi ,byle by zbić kasę .Dlaczego za darmo nie leczycie tylko za np.miksturę niewiadomego pochodzenia wyciągaie kasę.Wytłumacz mi???????????????????

Gość jedna z pomarańczy
No tak :) Nie zachorowałam na raka.

Gość pa_dusia
A wy za darmo leczycie.ile kosztuje pobyt w szpitalu,ile chemia ktora zabija,ja nie robie mikstur,sa to gotowe testowane i sprawdzone produkty,renomowanych firm,ja lecze tez na NFZ,wiec tak samo jak wy,ale skuteczniej:)

Gość pa_dusia
Juz teraz wiesz klejnotka 1,i nie porównuj mnie prosze do innych,amatorów lub wyłudaczy bo oszustów nie brakuje nigdzie.

Leczysz na NFZ A TO CIEKAWE ??? Na jakiej podstawie oni z tobą kontrakt podpisali ???????????? Musisz być w takim razie lekarzem nieprawdaż?????????????????????? No wytłumacz mi ten fenomen ?????

Radzę Wam nie słuchajcie tego jej bełkotu. Na naszym topiku zamęt siała, zdemaskowałam babsko, więc teraz widzę, tu próbuje siać swoje głupoty.