Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilkuś

za 10groszy.pl

Polecane posty

Gość lilkuś

Może mi ktoś wytłumaczyc na czym to wszystko polega? czy ktoś z Was kupuje na tych aukcjach?

Gość prawiczy prawiczek 28
polega to na tym, że 1. kupujesz te ich punkty tzw. BIDy 2. licytujesz z innymi, przebijając BIDami o minimalne mozliwe przebicie 3. za każde przebicie schodzą ci bidy z konta. np (liczby są teoretyczne chodzi o mechanizm) ty dajesz 1 ktoś daje 2 ty dajesz 3 To z twojego konta na stałe schodzi 4. bo 1 + 3 = 4. 4. Nawet jak nie wygrasz aukcji to BIdy tracisz 5. jak wygrasz aukcję to możesz kupic przedmiot za tyle za ile oni go sprzedają. bo aukcja dotyczy PRAWA ZAKUPU ZA OFEROWANĄ CENĘ. Jasne? Oni zarabiają na tych punkatch

Gość lilkuś
bardzo dziękuję zainfo.Wiedziałam ze gdzieś musi być haczyk ale nie wiedziałam gdzie:)

Gość prawiczy prawiczek 28
Nie ma haczyka. Po prostu jak przegrasz to jesteś ileś tam w plecy i nic z tego nie masz. jak wygrasz to masz przedmiot za jakąś część ceny. Dzięki temu ludzie zażarcie licytują i firma zarabia kupę kasy bo na każdym :classic_cool:.

Gość gość
Nie będę namawiał nie będę zniechęcał ale opiszę Wam własne przykre doświadczenia :/ Uwierzyłem w reklamkę na ONECIE :o ponieważ pierwszy zakup był podwajany to zaszalałem i zakupiłem 50000 (pięćdziesiąt tysięcy bidów) za skromne 2500 plz ...wpierw się poprzyglądałem kilku aukcjom i widzę że zdarzają się wyśmienite okazje..no to do dzieła postanowiłem. W licytacji wystawione Iphony 6 3 sztuki..dwa złote jeden szary...myślę złoty jakiś wieśniacki więc ruszę po szary ;) wrzuciłem automat i czekam...wpierw przebicie za 50 bidów...każde kolejne o 5 większe..doszedłem do 350 ale co ciekawe..nowe oferty pojawiały się zawsze tuż przed końcem mojego automatu 2-3 do końca i bach jest nowy licytant...myślę ktoś dobrze liczy ale pojawiła się w międzyczasie aukcja laptopa więc i tam ustawiłem automacik...eeeeh naiwności ludzka..poprzedni taki sam model poszedł za parę złotych i było dwóch licytujących...no i rozpocząłem rozgrywkę na dwa fronty..tak te 50000 bidów poszło się je..ać. Zostały jakieś marne resztki ale właśnie nimi sprawdziłem co sie tam dzieje..jeśli nie zalicytujesz to automaty kończą szybciutko akcje..wszystkie..jeśli pojawi się naiwny to boty (dla niezorientowanych to skrypty pisane przez najemników tego typu stronek) przystępują do aukcji i dotąd będą podbijać aż prawdziwi realni użytkownicy nie odpuszczą lub nie stracą wszystkich włożonych pieniążków :)) Zanim zagracie i wyłożycie jakąś kasę przyjrzyjcie się odrobinę..startują najczęściej 2 automaty...jeśli nie pojawi się żaden naiwny to aukcja kończy się na 50-55 przebiciach i kwocie 1-2 złote..jak tylko ktoś zalicytuje to koniec zabawy..tuż przed końcem Waszego automatu pojawi się ktoś (czytaj bot) kto podbije..odpuścicie będzie koniec..nie to i tak nie wygracie :))) Nie myślcie że to płacz i narzekanie nad wydaną kasą bo to akurat krzywdy wielkiej mi nie zrobiło ale obserwacja się przydała. To nie są aukcje typu allegro koniec kropka!!! Tu nie gracie z żywymi ludźmi (choć nie zaprzeczę że i tacy się pojawiają ale Oni nie obliczą ile masz wystawione bidów na konkretną aukcję i ile Ci pozostało strzałów do końca) to mogą tylko robić programy napisane tylko w tym jednym celu i na tym właściciele tego typu serwisów robią pieniążki. Chcecie to próbujcie ale jeśli nie macie kasy do stracenia to nie polecam nikomu:)) pozdrawiam serdecznie i jeśli szukacie okazji to nie na tego typu serwisach:)) A. gwoli pokazania że to nie ściema link do stronki gdzie człowiek który wie jak to działa pokazuje tego typu skrypty pisane dla sknerusa itp podobnych portali :)) https://www.youtube.com/watch?v=UpKFfUuKqcs

Gość gość
Sam przerzuciłem sie z tej strony na sknerus.pl bo tu najzwyczajniej w świecie da sie wygrać a nie to co na za 10 groszy.

Gość keffka
no wlasnie ja tez wygrałam na Sknerusie i jestem zadowolona. ogólnie to podoba mi się serwis bo ma wiele rzeczy do zaoferowania!

Gość KubuśGrubasek
Też zakochałem się w sknerus.pl Wchodzę codziennie i nawet jak nie mam już bidów to patrze co bym zalicytował za ile myśle sprawdzam. Świetna strona, nigdy nie sądziłem że jakakolwiek strona tak mnie przyciągnie

Gość gość
Też mam pozytywne odczucia jak słysze o sknerusie nie wiem co ma w sobie ale naprawde przyciąga.

Gość Mikikiki1
mój chłopak ma konto na sknerusie i nie wiem ile wydał ale wygrał już raz smartfona i coś jeszcze ale nei pamiętam co ;)