Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sczęśliwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chciałam podzielić się z wami moim szczęściem

Polecane posty

jestem z moim skarbem prawie 2 lata różnie to u nas bywało jakiś czas temu było nawet więcej smutku i rozczarowań w naszym związku niż szczęśliwych chwil kłóciliśmy się o wszystko póżniej krótkie rozstanie....i dopiero po tym zorientowaliśmy się jak bardzo się kochamy i że żyć bez siebie nie potrafimy. Wiem że w święta chce się ze mną zaręczyć a ja jestem pewna że chcę być z nim do końca życia, dlatego głowy do góry każdy kto nie jest szczęśliwy z drugą osobą albo jeszcze jej nie znalazł niech się nie poddaje ...życzę wszystkim tej jedynej wyjątkowej osoby bo życie wtedy jest dużo lepsze;)

;)

tak twoje szczescie polega na tym, ze jestes uzalezniona od chlopaka, a on sie chce z toba zareczyc, wiec bedziesz dobrze wygladac w oczach rodzicow i kolezanek. gratulacje wiec, oby wam sie szczesliwie razem zylo :) niezaleznie od ironii w mym glosie, ciesze sie z twojej radosci i zycze ci jak najlepiej, tylko przemysl sobie przez chwile, czy nie jestes zadurzona sytuacja, czy naprawde macie takie samo podejscie do zycia i takie same swiatopoglady. bo "zyc bez ciebie nie potrafie" to jeszcze nie wszystko ;)

ale ja nie piszę tego z ironią.... tylko czytalam na forum wiele tematów o nieszczęśliwych związkach....jak już napisałam u mnie też nie było za ciekawie i chciałam przez to uświadomić i pocieszyć niektóre osoby że zawsze może być lepiej ;)

i zupełnie nie rozumiem dlaczego właśnie tak odebrałaś mój temat , ale ok :)

różnie to u nas bywało i pewnie nadal bedzie roznie bo to,ze sie zareczycie nie jest gwarancja niczego:) zycie:)

ja mialam wczoraj z chlopakiem druga rocznice:) fajnie, ze ktos wytrzymal ze mna tak dlugo , aczkolwiek nie odczuwalam z powodu rocznicy jakiegos megapodniecenia. nie bylo bylo roz, prezentow, francuskiego szampana... wypilismy po piwie i obejrzelismy film o facecie ktorego scigalo fbi:D autorko gratuluje przyszlych-niedoszlych zareczyn ale nie popadaj w paranoje:D

to nawet nie chodzi o zaręczyny (chociaż to ważne wydarzenie w naszym życiu) i zdaję sobie sprawę że całe moje życie nie bedzie sielanką ale o to żeby nigdy nie tracić nadziieji na lepsze dni forumowiczka weteranka przepraszam za niedoczytanie;>

plastusiowa :D widze że mamy ten sam sposob "świetowania" rocznic :D Byleby z nim :) Chociaż i tak zawsze kwiaty dostaje, ale to i bardzo często, więc rocznica nie jest wyjatkiem :D

jesli jestescie za bardzo szczesliwi, nie martwcie sie. przejdzie Wam!!! jesli jestescie za bardzo szczesliwi, nie martwcie sie. przejdzie Wam!!!

jak mało tym polkom do szczęścia potrzeba, wystarczy że jakiś facet przy boku posmyra i pełnia szczęścia życiowego niewyobrażalnego , jeszcze jak puknie raz na tydzień to szał baj nał

Gość grrrrrrrrrrrrr...
Plastusiowa - nie ma innego szampana niz francuski :P ...

Aliksandria - Dla mnie miłość dopełnia moje szczęscie do maximum:) A tobie do sczescia potrzebny papierosek i piwko? czy imprezka?:D Co wg Ciebie powinno przynosić szczęście człowiekowi?

Gość znowu te same
głupie dupy na forum...Brzydactwo, Cudactwo i cholera wie jeszcze co...

jak zobaczyłam temat, pomyślałam "oho, następna się zaręczyła i myśli, że pana boga za nogi złapała" trochę przeholowałam, bo sie nie zaręczyła, tylko ma nadzieję na zaręczyny dziewczyny... dziewczyny... miejscież nad sobą litość... forumowiczka weteranka 🌼

no ale jeśli dla kobiety facet to 100% spełnienia i zaszczytem dla niej jest prać mu skarpetki i czyścić obsrany kibel ...to dzięki za to "cudowne" szczęście :) kobieta powinna mieć więcej dziedzin szczęścia w swoim życiu - pasje,podróże , życie towarzyskie itp

szczęście to pojęcie względne. Dla mnie wielkim szczęściem jest rodzynek w czekoladzie 🖐️