Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sczęśliwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chciałam podzielić się z wami moim szczęściem

Polecane posty

Gość znowu te same
w sumie to nie jest tak...cudactwo faktycznie udziela się gdzie może, ale powiedzmy, że trzyma fason, za to brzydactwo w temacie lasek głównie się produkuje, wszędzie tak samo...nudą już wieje od tych twoich lasek, pał, lodów i deserów,dlatego taka mała laska;)

szczęśliwa ja tam się cieszę z Tobą:) na forum zawsze się znajdą jakieś odpały co będą chciały to popsuć i wprowadzają swoją mongolskie teorie ...żal żal żal zawistny narodzie .

Gość znowu te same
czyli syndrom niedopchnięcia? niedopukania?

Dla mnie w zyciu priorytetem jest rodzina, milosc, dzieci itd:) Na zycie towarzyskie nie narzekam, na podróże również, bo często wyjezdzamy, a moją jedyną pasją jest udzielanie sie na tym forum :D Nie mam slabosci do koni, nie umiem spiewac, malować, nie jarają mnie rolki, lyzwy itd :) jedynie co moglabym w jakims stopniu nazwać swoją pasją to taniec - na co również mam czas i to robię. Ale przyznaje szczesliwe zycie u boku faceta ktory mnie szanuje kocha jest moim wsparciem, przyjacielem i nie uważa mnie za swoją niewolnice jest dla mnie najwazniejsze.:) Tak, przyznaje Rodzina jest dla mnie najwazniejsza i jest najwiekszym szczęsciem jak dla mnie :) 🖐️

znowu te same - A ty co? pojawiasz się tak i tylko komentujesz?:P A co do kibla obsanego to sprzątamy dom razem :classic_cool: i on zazwyczaj sprzata w lazience 🖐️ Wkurza mnie że Te co mają takie zycie(gosposi) nie widzą poza tym niczego innego. Nie widzą, że nie wszystkich spotkał taki los 🖐️ p.s. obiady też on gotuje :classic_cool: lepszy z niego kucharz niż ze mnie :D Dobra to na tyle :)

oooo tak gotuje, sam sobie pierze, sprząta łazienkę, nie zostawia kłaków w mydle, jego kupa pachnie migdałami,pracuje i zarabia 8 tysięcy, ma fajny samochód, jest czuły, zwiedzamy świat, zawsze mu stoi :P same cuda normalnie macie

Gość znowu te same
No jasne, że się pojawiam i komentuję,ale dość zachowawczo, przyznaj Venus syndrom niedopukania= syndrom niedopchnięcia , tylko nomenklatura inna

Gotuje?- tak :D Tak czasami robi pranie bo co za problem właczyć pralke :D Ale głownie ja się tym zajmuje bo on gotuje :) Jego kupa tak jak i moja dla nas pachnie fiołkami :D Ale odświeżacz i tak potrzebny 🖐️ Ma fajny samochód :classic_cool: jest czuły i kochany, pracowity, stoi mu za często :D nie zwiedzamy świata, wole Polskę:) nie lubie daleko wyjezdzać. Pracuje i zarabia 3 tys. Tak trudno zrozumieć że istnieją normalni faceci ?? :o I to mnie włąśnie wkurza, że wszytsko oceniacie przez stereotypy :o

Nie co to to nie :D ale sam seks jest dla mnie przyjemnoscią:) Przynosi mi również często śniadania do łożka :D i kwiaty i wiele wiele innych rzeczy które mogłabym napisać na jego I ty się dziwisz ze jestem szczesliwa :) jak mam nie byc ? Dla Ciebie to nie pojęte, no trudno.. :o Jedyne co mnie wkurwia to to że chrapie i usnąć nie mogę😡

Gość znowu te same
aliksandra...tobie minęło?

każda kobieta takie omamienie w życiu przechodzi ty nie jesteś wyjątkiem jest to biologicznie uzasadnione a ty doprawiasz do tego ideologię biologia - omamioną kobietę najłatwiej zapłodnić co zmierza do prokreacji i nic sobie nie tłumaczę tylko ty sobie wmawiasz jakieś górnolotne dyrdymały że masz faceta anioła zwykłe zauroczenie a ty nie zdajesz sobie z tego sprawy bo twój mózg produkuje dużo składnika przypominającego w składzie narkotyk