Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pudelssss

śruby w nodze a solarium?

Polecane posty

Gość pudelssss

prosze pomozcie, w czerwcu tego roku mialam wypadek samochodowy przez co mialam zlamana trzon kosci udowej. lekarze zlozyli mi ta noge na sruby / pręty chirurgiczne ( 1 proksalnie - wzdluz kosci od oda do kolana i 2 dystalnie - poprzeczne ) zastanawiam sie czy majac je w nodze moge chodzic na solarium? co o tym myslicie? zapomnialam zapytac lekarza i mam problem teraz ... prosze o porade

Gość eeeeeeeeeeee?
A po co chcesz chodzic na solarium? WIesz, jak opalanie niszczy skórę? Chesz za 10 lat wyglądać jak własna babka?

Gość pudelsssssssss
chce chodzic bo zawsze chodzilam , moze nie za czesto ale chodzilam bo mam jasna karnace. wypadek mialam na poczatku czerwca i 3 miechy bylam w szpitalu przez co nie moglam skorzystac ze slonca , od wszystkich lekow zrobilam sie az sina dlatego teraz przed swietami i sylwestrem chcialabym choc troche nabrac koloru i nie straszyc ludzi ale pytanie bylo inne. czy z tymi srubami moge sie opalac w ogole?

Gość pudelsss
czy ktos pomoze ???????????????????

Gość mrowa 09435
Kup samoopalacz (balsam samoopalający, taki kawowy nie pamiętam z jakiej firmy jest bardzo fajny), bo ktoś wyżej ma rację: solarium i slońce to jest masakra dla skóry, tyle, że to wychodzi po latach.

Gość a co śruby w nodze
mają do opalania?????

Gość vbm
myślę że mozesz iść...w końcu promienie nie wpłyną na sruby....za to na rezonans magnetyczny nie mozesz isc ;)

Gość pudelssss
pytam bo chce sie choc troche opalic przed sylwestrem a ktos mi mowil ze promieniowanie na solarium zle wplywa jesli ktos ma sruby w nodze poniewaz prowadzi to do odwapnienia kosci czyli do osteoporozy. myslalam ze tutaj na forum ktos bedzie wiedzial czy to prawda

Gość efegerg
a nie lepiej spytac lekarza? chocby rodzinnego.

Gość pudelss
w nastepnym tyg mam wizyte u ortopedy by umowic sie na wyjecie juz tych srub ale poki co chcialam tutaj na forum zapytac, moze akurat ktos by mial podobna sytuacje i by wiedzial